sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Parit tilaukset ja lokakuun ensimmäinen loppunut!

Mulla oli perjantaina postipäivä, kun sain hakea lokakuun Livboxin, mutta lisäksi sain pari muutakin tilausta :). Ja ne eivät olleet edes kosmetiikkaa :D.

Tuli tuossa syyskuun lopulla mun facebook-uutisvirtaan näkyville Käsintehdyt uniikit korut-sivu ja ihastuin täysin näihin muotonsa pitäviin rannekoruihin, niin piti sitten laittaa tilaukseen pari...

...ja eipä ne noihin pariin jäänyt, kun huomasin taas lisää ihania rannekoruja, enkä voinut vastustaa kiusausta :D.
Nyt olen häitä varten vähän kahden vaiheilla, laitanko tuon sinisen vai punaisen sitten käteeni.
Eilen käytiin viinipullon kera MP:n kanssa läpi kaikkia hääjuttuja sekä muun muassa nuo korut ja hänen mielipiteensä oli tuo punainen, kun minulle tulee siis punainen kaulakorukin. Täytyy parin viikon päästä, kun käyn mekon sovittamassa viimeisen kerran, ottaa nuo molemmat mukaan ja kokeilla, kumpi miellyttää enemmän ^_^.
Mutta oon aivan ihastunut nuihin joka tapauksessa <3.

Sitten sain taas pikkuisen PartyLite-tilauksenkin, oli tuikkivat aikanaan tarjouksessa, niin ostin paketit Pomegranate Passion, Tangerine Tease ja Cranberry Crush tuoksuja :).
Pitää alkaa taas polttelemaan nuita, kun illatkin ovat sopivasti pimentyneet ^_^.

Mutta sitten siihen ensimmäiseen loppuneeseen!
Eli sain tämän Marisalta Tallinnan diilauksena saamani 250ml Bodycare Deli Super Food for Skin Pomegranate & Acai Berry Body Scrub kroppakuorinnan kulutettua näinkin nopeasti!
Syynähän tähän oli sitten yksinkertaisesti se, että kuorintatehot olivat melko onnettomat omaan makuuni ja jouduin käyttämään tätä melko paljon, että sain enemmän tehoja irti :/. Riittiköhän tämä 6 tai 7 kertaan...
Tuoksu oli ihan jees, mutta ei sekään kovin herkullinen ollut, luultavasti tuosta acai-marjasta tulee sellainen omanlaisensa lisä, josta en niin välitä.
Tätä oli kiva kokeilla, mutta eipä tarvitse uudestaan ostaa :). Ja tässäkin näytti incin mukaan olevan muovia (alkyl acrylate crosspolymer) eli senkään takia ei tarvitsisi ostaa lisää :D.

Huomenna mulla saattaa olla pitkähkö työpäivä edessä, mutta katson, ehtisinkö Livboxin esitellä. Kuvat (hieman huonolaatuiset tosin) ovat koneella jo :). Tai sitten kuvaan ja teen ennustuspostauksen, tuntuu, että tähän alkuun meinaa nyt purkkeja muutama loppua eli täytyy sekin tehdä pikaisesti :D.
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. On tää hassua, samassa kaupungissa asutaan ja mulle tuli perjantaina ilmotus että maanantaina voin hakea LivBoxin... Kerran aikasemminki on käyny noin etten ookkaa viikonlopuksi saanu boksia =( En kyllä tiedä missä se paketti muhii ja olisko se kuitenki viikonloppuna ollu haettavissa Ärrältä. Aattelin kuitenki et onpahan jotain piristystä maanantaille kun haen sen vasta sitten ja toisaalta, voi sitä pettymystä jos paketti ei oliskaa ollu saatavissa vielä viikonloppuna =D Aiemmin ilmotus tuli aina niin, että boksi oli noudettavissa saman päivän aikana, mutta jokunen aika sitten muuttui tuollaiseksi. Ärsyttävää, en muuta sano..!

    Mä kallistun kans punaseen koruun jos sulle tulee vielä punainen kaulakoruki =) Ja muuten, noita Bodycare Delin tuotteita näyttäs olevan myynnissä Sokoksen nettikaupassaki. Tässä kerran selailin ko. sivustoa ja mietin et hetko, nyt näyttää tutulta, ihan ku olisin sun blogissa nähny ko. merkin tuotteen ja ei mun muisti pettäny =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpas tuo kyllä jännä, että sulla on tullut noin tuo ilmoitus :o.
      Mutta näköjään eroja on ilmeisesti eri kaupungin osien välillä ja oisko myös siinä, minne paketti tulee... Itse kun haen aina postista sen.
      Mutta sait ilmeisesti tänään haettua? Piristikö maanantaita? Itse kyllä tykkäsin ihan mielettömästi teemasta ja tuotteista ^_^.

      Kyllähän se saattaa olla todennäköistä, että tuo punainen sitten lähtee käyttöön... Mutta kun tuo tummansininenkin on niin söötti :D.

      Joo, muistaakseni Marisa tais sanoa kans tuosta, että nuita on Sokoksella myynnissä myös :).
      Ei vaan tosiaan tuo ensimmäinen kokemus saanut isommin himoitsemaan lisää, mutta eihän sitä koskaan tiedä, muuttuuko mieli :D.

      Poista
    2. Kieltämättä kyllähän se piristi ankeaa maanantaita =D Ollapa jokainen maanantai jokin pakettipäivä..lottovoittoa odotellessa ;D

      Poista
    3. Kyllä nuo paketit ja kosmetiikkapurkit yllättävän hyvin piristää mieltä :D

      Poista
  2. Kannatan myös tuota punaista korua!:) PS: voisin lainata sulta tuota tummemman sinistä korua häihin, sopisi mun mekon väriin.;)) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kait se pitää varmaan tuohon punaiseen taipua, kun 2 kaasoa jo samaa sanoo :D.
      Paitsi että heiiiii heii hei, sullahan on ilmiselvästi oma lehmä nyt tässä ojassa!!!
      Tuolla lailla morsiamen koruja yritetään muka vaivihkaa saada lainaan, suositellaan toista väriä, että itte saadaan se toinen!! Aika törkeää toimintaa!! ;D ;p

      Joo, saat sä sen lainaan, jos oikein nätisti pyydät ^_^. Ja passaat sitten koko ajan mua hääpäivänä, kjäh kjäh ;D.

      Poista
  3. Ihan vilpittömästi vaan esitin mielipiteeni. ;) tuskin edes koruja laitan paitsi korviin. Saapa nähdä millainen bridezilla susta kuoriutuu, onneksi meitä on kolme sua passaamassa.:)) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin niin, selittää ne hiihtäjätkin ;D.
      Mutta joo, saat sä lainaan tuon rannekorun ilomielin, turhaan sitä täällä kämpillä pöydällä makuuttaa liikaa ^_^.
      Ja hei, mähän olen aina itse enkeli ;).

      Poista

Suositut tekstit