torstai 5. maaliskuuta 2015

Avonin 3/2015 Jakson Tilaus

Vaikka kuinka mua purkkipaljous ahdistaisi, niin silti pitää jotain laittaa tilaukseen Avonille. Ainakin silloin, jos on muitakin asiakkaita tilaamassa :D.

3.jakson paketti jäi kuitenkin kohtuulliseksi ja sain pidettyä myös itseni aisoissa, vaikka aika kivoja juttuja kuvastosta olisi löytynyt :). Löysin siis sen mun järkeni äänen tai lähinnä pienen pihinän :D.

Siispä tilasinkin itselleni vain nämä!
5.jakson kuvastojen ja muovipussien (en ottanut tarkempaan kuvaan) lisäksi ostin Naturals-sarjan uuden Passionhedelmä-Pioni vartalosetin (suihkari, kroppasuihke ja -emulsio, todella kiva tuoksu!!), Avon Care-sarjan uudehkon Intensive Relief SOS balsamin ja Color Trend-sarjan luomivärikynän sävyssä Peach Nectar.
Ei siis mikään överiksi mennyt tilaus, mutta en nyt välttämättä olisi tarvinnut lisää suihkugeelejä tai kroppavoiteita :p.
Mutta EHKÄ korvaan nämä heittämällä sittenkin pari ikivanhaa luomiväriä pois, joita oon tässä miettinyt jo hetken aikaa...
Oon mä niitä nytkin käyttänyt, mutta kun ne meinaa pettää usein jopa UDPP:n kanssa ja ne taitaa olla jo jotain 7 vuotta vanhoja (ainakin...).
Täytyy pohtia :).

Tässäpä siis tämä pikapostaus!
Huomenna en ehdi varmaankaan kirjoitella, sillä pitäisi taas illalla lähteä tuulettamaan iltapukua, kun sain yllättäen kutsun entisen opiskelukaverin väitöskaronkkaan, joka on siis huomenna :).
En kyllä koskaan näistä tilaisuuksista kieltäydy, jos kutsu käy, pakkohan sitä iltapukua on käyttää aina kun vaan mahdollista, sen verran harvinaista herkkua on kuitenkin :D.
Ja pääsen taas uutta ruokapaikkaa myös kokeilemaan!
Palataan siis viikonloppuna asiaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ah, tuo passionfruit- setti. Kerrankin jotain kivaa uutta :D Miun ei pitänyt 4. kampanjassa tehdä tilausta, mutta sain taas niitä kampanjapisteitä.. Siispä minitilausta pystyyn. Lisäksi tein vielä Oriflamellekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei oo kyllä vähään aikaan tullut Naturals-sarjaan itseäni houkuttelevaa tuoksua! Tuo oli nyt sen verran kiva, että retkahdin ja ostin tuon setin :D.
      5.jaksossa tulisi sitten sellainen kuin pinkki päivänkakkara-sitruuna-tuoksu!
      En ihan tuoksutäplästä nuuhkien kyllä täysin vakuuttunut, mutta ehkä siitä voisi suihkugeelin ostaa jossain vaiheessa kokeiluun. Voi sitten käsisaippuana käyttää, jos ei tuoksu olekaan hyvä :).

      Heh, tuo on aika petollista, jos tulee noita pisteita tai jotain kivoja "pakko saada"-tuotteita :D.
      Itse selasin eilen myös Oriflamen uuden kuvaston netistä läpi ja nyt tuli kyllä ei ihan pienikään kaipaus niitä kohtaan... Mähän en ole niitä pian vuoteen tilannut, kun mun "välittäjä" lähti ulkomaille, enkä ole jaksanut alkaa uutta etsimään, enkä viitsi itse tilata, kun tulisi ne postikulut sit lisäksi maksettavaksi (tarpeeksi kun Avonilta itse tilaa :D)...
      Mutta eipä tuo kosmetiikka ole päässyt näköjään kesken loppumaan, vaikken Oriflamelta olekaan tilannut hetkeen mitään ;D.

      Poista

Suositut tekstit