sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Jälleen varastoja kasvatettu...

Hellou vaan! Täällä ollaan dagen efterin kourissa, joten mitään kovin järkevää en tänään päivitä...
Mutta hauska ilta oli kyllä ja aivan mahtavaa oli päästä pitkästä aikaa ulos tuulettumaan <3.
Eikä kyllä Forever One ollut ollenkaan huono, tekivät kyllä kunniaa Senareiden biiseille! Voin lämpimästi suositella tämän perusteella tutustumaan kyseiseen bändiin, jos Sentencedin musa on lähellä sydäntä!

Mutta tähän postaukseen ajattelin nyt laittaa viimeiset plussat, jotka mulle tuli jo alkuviikosta.
Kauneusbloggaajien kahvihuone on kyllä siitä kirottu paikka, että siellä saa ihan liikaa uusia himotuksen kohteita, eikä tämä meikäläisen purkkien vähennys-projekti kyllä kovin nopeasti etene siksi :D.
Sinne ilmestyi nyt viime viikonloppuna pitkä lista myynnissä olevia hajuvesiä ja mä saatoin ehkä jotain sieltä ostaa...

Ja tällaista sieltä sitten tuli pakettiautomaattiin. Kaikki lähes käyttämättömiä, 55e + pk:t.
Mukaan tuli siis:
* Burberry Brit EdT 30ml (omistan ennestään ja pulloni on jo puolivälissä, rakastan <3)
* L'Occitane Verveine EdT 10ml mini (rakastuin Livboxista tulleeseen suihkugeeliin, niin pakko oli tämä mini ostaa kokeiluun myös)
* The Body Shop Mango EdT 30ml (omistan vadelman ja tämä mangokin oli herkku, nämä vain tosi nopeasti haihtuu iholta eli aika huoletta voi käyttää)
* Lady Gaga Fame EdP 15ml mini (tämä on kiinnostanut aina, mutta ei vaan ole tullut ostettua, nyt sain testiin ja iltakäyttöön sopii)
* Yves Rocher Vanille Noire Secrets D'Essences EdP 50ml (tämäkin jo pitkään kiinnostanut ja oli kyllä kiva tuoksu! Selvästi vaniljainen, muttei sellainen äklömakea kuitenkaan)

Kaupan päälle tuli sitten vielä ilmaiseksi:
* Herbina Strawberry Dream Body Mist 100ml (tykkäsin Livboxista tulleesta pullosta, niin otin sitten tämänkin, kun ilmaiseksi sai)
* L'Occitane Verbena Shower Gel 30ml mini ja Body Lotion 30ml näyte (nämä oli yllätyksiä, mutta miellyttäviä sellaisia :))

Ei kaduta, vaikkakin hajuvesihylly kaapissa alkaakin olla nyt aika täysi... :D
Kyllä sinne vielä muutama kuitenkin edelleen mahtuu, kun vaan tiivistää ;D.
Mutta nyt alan rullailla nuita mun hartioita, jos tuo pään pyöriminen alkaisi tässä jossain vaiheessa hellittää viimein... Alkaa vähän tympeältä tuntua, kun kolmatta päivää jo jatkuu :/.
Palaillaan huomenna loppuneiden pariin vielä!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Tuota L'Occitanen Verveine hajuvettä oon himoinnu kauan! Kerran Stockkalla olisin tahtonut tuoksutella sitä, mutta jostain syystä siellä ei ollut testeriä =O No, ehkä hyvä niin etten saanut haistella, olisin varmaan sitten sortunut ostamaan... =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melko paljon samalta tuo hajuvesi tuoksui kuin mitä suihkugeeli oli ^_^.

      Poista
  2. Mun mielestä (näytteen perusteella) tuo Lady Gagan hajuvesi tuoksuu ihan niinkuin tuoksuu kun kävelee laivalla Tax Free:n hajuvesi/kosmetiikka osastolle, se haisee/tuoksuu ihan sille kun kaikki hajuvedet ovat ilmassa sekaisin :D mutta jännä homma toki koska se on musta se neste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä, miten jokaisen nenä (ja iho) on niin erilainen :D. Mulla ei tullut tuollainen mieleen omalla iholla, vaan ainoastaan se, että varmaan enemmän iltakäytössä tulen käyttämään tuota :). Sen verran "tumma" tuoksu oli, vaikkakaan ei kuitenkaan sellainen raskas, mitä jotkut parfyymit ovat hyvin usein omaan nenääni :).

      Poista

Suositut tekstit