maanantai 14. syyskuuta 2015

Kokoelmani Toinen Ihanuus

Iiihh, tänään olikin kiva postipäivä, että yhden loppuneen tuotteen lisäksi täytyy esitellä heti ensimmäisenä postiluukusta tipahtanut ihanuus!!

Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette, 876 Trafalgar <3 <3. Kokoelmani toinen Dior-viisikko!!!
Minähän kyttäsin tätä jo silloin kun mietin, mikä viisikko tulee olemaan ensimmäiseni ja päädyin Jardiniin, samoin keväällä olisi ollut alessa Stockalla tämä, mutta ei sieltäkään tullut napattua, olikohan se silloin jotain 45e paikkeilla.
Mutta nyt viime viikolla eksyin surffaamaan Tattooed Cat Ladyn blogiin ja huomasin siellä kirppis-postauksen, niin sittenpä se oli menoa... Postareineen tämä kerran käytetty paletti tuli maksamaan vain 22e, niin en todellakaan voinut jättää ostamatta!! Muitakin paletteja jäin haikailemaan sillä silmällä, mutta maltoin nyt jättää vain tähän tällä erää :D.

Tässä kuva auringossa...

Tässä salamalla sisällä...

Ja tässä myös salamalla, vähän lähempää.
En kyllä malta odottaa, että pääsen tähän käsiksi!!!
Täytyy suunnitella huomiseksi meikkiä tällä, oonhan mä jo meikkikuvia googlaillu avuksi :D.
Laittelen varmasti tännekin, kunhan onnistun omia versioita meikeistä tekemään ^_^.

Mutta tähän loppuun pari sanaa tästä tänään loppuneesta 150ml Oriflame HairX Pure Balance Dry Shampoo kuivashampoosta!
Ja tästä ei kyllä isompaa sanottavaa ole kuin: ei toiminut mulla yhtään!
Kahdesti tuli valkeaa "puuteria" ulos ja silloin "puhdisti" jonkin verran, mutta muuten en tiedä, mitä pullosta tuli ulos, ei kyllä vaikuttanut mitenkään ja sen takia tämä kuluikin ihan sairaan nopeasti, riittiköhän edes 5-6 kertaan, kun epätoivon vimmalla suihkin tätä hiuksiin... Lisäksi piti sitten laittaa Lushin kuivista, että enimmän rasvaisuuden sain veke. Plussaa kuitenkin siitä, ettei ollut kilikatinta pullossa!
En aio enää tähän tuhlata, samaan hintaan ja jopa 1-2euroa halvemmalla saan Batisten 200ml pullon ja se toimii mulla varmasti.

Tässäpä siis tämän päivän höpöttelyt :). Palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit