keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Syyskuun viimeiset näytteet

Niin se vaan taas on kuukausi hujahtanut silmissä :o! Huomenna jälleen yhteenvetoa tiedossa, mutta tässä ensin viimeiset loppuneet, jotka ovat tuoksunäytteitä.

Ensin sain käytettyä tämän, apua, jo 2 VUOTTA sitten Livboxista tulleen Hugo Boss Jour Pour Femme Eau de Parfym näytteen.
Kuvassa näkyykin, mitä tämä sisältää ja ei ollut omaan makuuni, liian voimakas tuoksu :(. Työkaveri (jolta kysyn aina onko liikaa hajuvettä) sanoi myös, että aika voimakas, vaikken ollut juuri yhtään tätä laittanut... En siis osta täysikokoista, tästä vaan olisi vielä samaisesta Livboxista tullut vartaloemulsio samassa tuoksussa... Täytyy varmaan jalkavoiteeksi laittaa...

Sitten Avonilta käytin pari suht uutta tuoksunäytettä. Tästä Scent Essence-sarjan Blushing Rasberry Eau de Toilette tuoksusta tykkäsin kyllä tosi paljon, selkeästi vadelmaa oli, mutta ei ollut kuitenkaan yhtä makea kuin esim. TBS:ltä tilaamani vadelma EdT. Aion ostaa tästä varmasti täysikokoisen (onneksi vain 30ml) pullon :).
Fragrantican sivulta näkee, että tässä on vadelmaa, mangoa ja valkoista puuta. Erittäin herkulliselta siis vaikuttaa :).

Viimeisena käytin sitten Avon Aqua for Her Eau de Toilette tuoksun. Tästä otin näytteen vain siksi, kun normikoon pullo on jotenkin niin kaunis omiin silmiini, että haluaisin vain sen takia tämän tuoksun ostaa ;D.
Fragrantican mukaan tästä löytyy vesi ja hedelmä nuotteja, sinistä lootusta ja myskiä.
Ei tämä muistaakseni mun tajuntaa räjäyttänyt, mutta ei tämä huonoltakaan vaikuttanut... Hieman kiehtoisi ostaa tuon pullon takia edelleen, voisihan sen käyttää vessatuoksuna, jos ei miellytäkään hajuvetenä :D. Noh, mietitään...

Vielä tähän loppuun kuva uusista Palaset-laatikoista!!
Onneksi ostin suoriltaan 2 lisää, kun yksi ei olisi riittänyt noille huulituotteille...
Ylhäältä alaspäin: purkki-huulirasvat, puikko/tuubi-huulirasvat, huulipunat ja alimmassa huultenrajauskynät edessä ja huulikiillot takana.
Pöytätilaa vaan ei ole tarpeeksi noille ja silmämeikki-Palasille :(. Luomivärit kököttää nyt lattialla...
Se oma meikkauspöytä nousi nyt suurimpiin toiveisiin, harmi vaan, ettei tässä meijän nykyisessä asunnossa taida olla sellaiselle yhtään tilaa ja isommasta asunnosta saa nykytilanteessa haaveilla vuosia :(...
Mutta mie jatkan haaveilua ja tuskailua. Huomenna sitten se yhteenveto, ellei tämä ärsyttävä huimaus edelleen jatku/pahene (taas tuli päälle), suunnitelmissa olisi yrittää päästä pumpissa käymään töiden jälkeen!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit