tiistai 1. syyskuuta 2015

Turkissa loppuneita vol.3.

Pidemmittä puheitta seuraavaksi viimeiset Turkissa ja Elokuussa loppuneet tuotteet, olkaa hyvät :).

Vaikken näytepusseja kuluttanutkaan lähellekään sitä määrää kuin ennen matkaa kuvittelin, niin muutama loppui silti.
Bernard Cassieren Blueberry Gentle Peeling kuorintanäytteitä sain aikanaan Marisalta 3kpl ja vielä olisi yksi jäljellä.
Tässä ei kuitenkaan ollut mielestäni kuorivia rakeita tai sitten ne olivat todella hentoisia. En siis täysin vakuuttunut, mutta vähäisen näytteen perusteella (ja olosuhteiden takia) on vaikea antaa lopullista tuomiota, ehkä pitäisi isompi minikoko tai täysikokoinen tuubi käyttää voidakseni sanoa jotain enemmän :).
Avonin entinen Solutions-sarjan sävyttävän kasvovoiteen näytteen sain viimein käytettyä, riitti muistaakseni 3 tai 4 kertaan. Voide oli voiteen näköistä, mutta seassa oli niitä sävyä tuovia "palleroita" ja huomasin sävyeroa iholla, vaikkei ollutkaan mikään hirmu suuri. Sopi suht hyvin tuonne helteeseen ja jäi positiivinen fiilis kokeilusta.
Tätä vaan ei (yllättäen) enää saa tällaisenaan, kun taas on sarja uusiutunut ja muuttanut nyt nimeäänkin...

Ja yhden BB-näytteenkin sain kulutettua, Lumenelta Vitamin C-sarjasta. En nyt muista, mistä oon näytteen saanut... Soveltui myös joten kuten tuonne helteeseen meikiksi ja riitti myös 3 tai 4 käyttökertaan. Sävy sopi ainakin hieman väriä saaneelle iholleni. Kiva olisi kokeilla vielä näillä leveyksillä.
Wellan hoitoainenäytteen sain muuan vuosi takaperin Warjottarelta. Hoitoaine oli tarkoitettu viileänsävyisille blondeille, mitä en tällä hetkellä ole, mutta käytin kuitenkin :p.
Hoitoaine olikin sävyltään siten violettia, mutta onneksi ei sen suhteen tehnyt hiuksilleni mitään ;).
Hoitotehot eivät olleet hyvät, mutta tässä voi jälleen olla syynä veden laatu, niin en täysin tuomitse tätä. En tiedä, onko saatavilla vielä täysikokoisia purkkeja...

Sitten jatketaan minikokoisilla!
5ml kokoinen Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Gel kohtasi loppunsa viimein Turkissa (kuva otettu kotona ennen reissua).
Tämä oli Hulluilta Päiviltä ostamassani pakkauksessa ripsivärin ja minikokoisen silmämeikinpoistoaineen kanssa ja täytyy sanoa, että oon rakastunut näihin 5ml mineihin! Nyt vaan muistui mieleeni, että mulla oli tarkoitus matkoja varten säilyttää minikokoinen purkki, mutta tämänkin purkin heitin sitten pois :/. Ehkä näitä jostain saisi vielä...
Mutta oli tosiaan yökäytössä olevaa geelimäistä voidetta ja melko hoitavaa, muutaman kerran oli luomet turvonneet, kun olin liikaa tätä laittanut :p. Ei vienyt juonteita pois, mutta ehkä nämä alkaa olla mulle tarkoitettuja kuitenkin.
Täysikokoista en kaipaa, mutta mininä ehkä voisin uudelleen käyttää!

Sitten sain myös Hulluilta Päiviltä ostetun minisetin, GlamGlow ThirstyMud Hydrating Treatment kasvonaamion käytettyä. Oli kosteuttava ja ehkä sopisi talveksi paremmin itselläni, kun nyt puskee rasvaa vaan naama...
Omaperäinen tuoksu, mutta tykkäsin siitä kyllä. Käytin yövoiteen asemasta. Voisin ostaa täysikokoisen joskus käyttöön!

Taas Hullareilta ostetun minisetin tuote käytetty, nyt oli vuorossa Burt's Bees Coconut Foot Cream jalkavoide, jota oon vain matkoilla käyttänyt.
Oli geelimäistä koostumukseltaan ja melko rasvaista eli sai olla kosteuttavat sukat hetken jaloissa tämän levityksen jälkeen. Pienen määrän käytin kerrallaan. Kosteutusteho ei aamuun asti ehkä riittänyt. Tuoksu oli kiva. En ehkä ostaisi täysikokoista, tosin muutenkin nuita voiteita ja jalkavoiteita riittää :D.

Ja Livboxin minituotteitakin kului! 50ml mini Dove Oxygen Moisture Conditioner hoitoaine loppui. Kotona silotti hiukset joten kuten, mutta taas tuo Turkin vesi oli sellaista, että tehot ei siellä yhtään riittäneet, vaan hiukset jäi todella karkeiksi ja takkuisiksi.
Opin ehkä, että jätettävät hoitoaineet ovat tuolla varmaan parhaimpia käyttää... Ei tämä ehkä sykähdyttänyt muutenkaan niin paljoa, että tarvisi itse ostaa täysikokoista tuotetta uudelleen :).

Toinen Livboxista tullut minituote loppui myös; Clarins Gentle Foaming Cleanser with Cottonseed kasvopesu.
Pesi narskuvaksi ihon, mistä tykkään ja varsinkin tuolla helteessä hikoiltua halusinkin kunnolla pesevän tuotteen. Myös tosi pieni määrä riitti pesuun eli oli myös tosi riittoisa tapaus.
Tykkäsin tästä jo ensimmäisillä käyttökerroilla, että ostin täysikokoisen tuubin Hulluilta Päiviltä 1-2 vuotta (?) sitten :).

Ja viimeisenä sitten yksi täysikokoinen, joka oli Avon Naturals-sarjan Purfying Tea Tree & Cucumber Face Scrub kasvokuorinta.
Luulin käyttäneeni tätä jo tuubin aiemmin, mutta tämä olikin ensimmäinen ja toinen tuubi odottaa varastossa :D.
Tehoiltaan ja hinta-laatusuhteeltaan menee samaan luokkaan kuin YR:n Aprikoosi-kuorinta eli halpa ja siihen nähden yllättävän kuoriva, vaikka taas omaan makuuni saisi kuorivuutta olla enemmänkin. Iho jää myös hieman narskuvaksi tämän jälkeen eli soveltuu seka-/rasvoittuvalle iholle ja kesään hyvin. Tykkään ja tosiaan toinen tuubi odottaa käyttöään :).

Tässäpä nämä viimein oli!!
Huomenna vielä yhteenveto julkiseksi, niin sitten on Elokuu kasassa :).
Palaillaan sitten!
Miumoi <3

3 kommenttia:

 1. Tuo Bernard Cassieren kuorintanäyte on entsymaattinen kuorinta eli rakeeton. :) Voi siis tosiaan liian tylsä tuollaiselle raapivien rakeiden fanille! :D Sori, enpäs taas ajatellut asiaa tuolta kannalta kun ne lähetin... :) Sitä pitää työstää vähän kauemmin kostealla iholla mutta kai sillä kuollutta ihosolukkoa lähtee, ite en oo edes kokeillut noita vielä, hups... Talvella viimeistään!

  Tuo Lumenen BB-voidenäytekin voi ihan hyvin olla multa, noita tuppaan yleensä antaa aina muille kun ovat mulle ihan liian tummia.

  Voi apua voin kuvitella sen fiiliksen tuon kuorinnan kanssa.... Ihan fiiliksissä, että JES, nyt pääsee testaa jotain uutta ja se tunne kun löytää kaapista vielä samanlaisen!!! :'D :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa hihkasin tuon kuorintajutun kohdalla sen verran ääneenkin, että mieskin mulkas tuolta että mitä nyt taas.... ;D

   Poista
  2. No mä aattelinkin, että onkohan entsymaattinen, kun ei niitä rakeita tuntunut :D. Täytyy vielä viimeinen pussi testata ajatuksella :D. Mutta älä anteeksi pyytele, mielelläni mä testailen kaikenlaisia juttuja ^_^.

   Hahah, ei mua niin harmita, vaikka toinen samanlainen löytyykin kaapista, mut kun olin jotenki kuvitellut nyt käyttäväni sitä toista tuubia :D. Mutta eiköhän se piakkoin pääse käyttöön, täytyy vajaavia tuubeja nyt käyttää ensin pois :).
   Mutta oishan se ollu kivaa päästä ostamaan jotain uutta testiin hyvällä omalla tunnolla ;).

   Poista

Suositut tekstit