tiistai 8. syyskuuta 2015

Laatikot täytetty ja lisää tavaraa tullut

Heipsböö!
Nyt oli sen verran aikaa tänään, että maltoin Avonin tilauksen kuvat muokata ja viimein kirjoitella lyhyen postauksen :).
Sain tosiaan viikonloppuna täytettyä ne ostamani Palaset-laatikot, mutta eihän ne 2kpl riittänyt oikeen mihinkään :D. Luomivärit ja kynät sain niihin mahdutettua vasta eli ostoksille pitää vielä lähteä, kun huulimeikeille tarvitsee oman boksinsa :p.

Tämän näköinen torni mulla on nyt tuossa tietsikan näytön vieressä! Kynsilakat oli ensin pienemmässä peltipurkissa (eikä ne siihen kaikki mahtunut), kunnes tässä illalla hoksasin, että mullahan on tuo Fazerin peltiboksi käyttämätön!
Siihen mahtui nuo irrallaan olevat lakat sitten oikein hyvin ja tilaakin jäi vielä muutamalle (O.P.I.-setti on omassa pakkauksessaan pystyssä tuossa pöydällä edelleen) ;).
Meinasin ensin tähän laittaa tarkemmat kuvat noista laatikoista, mutta jätän sen sittenkin varastotilanne-postaukseen, jonka toivottavasti muistan ja ehdin tehdä tässä piakkoin!
Ei tuo nyt kovin tyylikäs ole, mutta näillä mennään, kunnes joskus saisin ikioman meikkauspöydän... Voih, ikihaaveeksi taitaa jäädä, kun tarvittaisiin sitten kaksion sijaan kolmio asunnoksi... Noh, pääasia on, että nyt mä näen helposti mun paletit ja voin joka ilta miettiä seuraavan päivän silmämeikkitarpeet valmiiksi, eikä tarvitse aina vessan peilikaappia täyttää, kun en joka päivä ole jaksanut sitä isoa meikkilaukkua aukoa :p. Nyt ehkä peilikaappiinkin voisin järjestystä muuttaa jossain vaiheessa...

Noh, ettei kaappien hyllyt alkaisi huutaa tyhjyyttään, on myös jälleen jotain tullut ;D.
Eli "pitkästä aikaa" tuli taas Avonin tilaus, kun yksi jakso jäi välistä. Tällainen pikkupaketti sieltä eilen oli saapunut!

Ja tällainen oli minun vuoden 12.jakson tilaukseni, ei kovin paha! En kuvannut nyt kuvastoja, mutta 13. ja 14.jaksojen kuvastojen lisäksi mukaan tarttui:
* uusi Juicy Mango kylpyvaahto (500ml)
* uudehko Naturals Verbena & Peppermint hoitoaine
* uusi Magic Effects Lace päällyslakka, Pretty Pastels
* uusi Naturals Strawberry kroppakuorinta

Kuorinta on varmasti nopeaa käytetty, kun nuo ei yleensä lähellekään riitä omaan karheuden haluuni, mutta tuoksut ovat näissä Naturalsin kuorinnoissa (suklaa oli aiempi) taivaallisia! Ja niin oli pullon suusta nuuhkittuna tuo mansikkakin aivan ihana <3. Samoin mango-kylpyvaahto <3.
Hoitoaine ei yltänyt ensinuuhkaisulla pullon suusta sittenkään lemppariksi, mutta täytyy vielä kokeilla käytössä ennen kuin lopullinen tuomio tulee :). Toivottavasti hoitotehot olisi hyvät! Sopii ehkä hyvin yhdessä käytettäväksi omistamani Lushin Dr.Peppermint shampoopalan kanssa :).
Päällyslakka oli veikeän näköinen! Kirkas lakka, jossa on eri kokoisia, pastellinsävyisiä kuusikulmioita. Jospa tässä pian taas malttaisi alkaa lakkailla kynsiä :).

Tällaista tänne siis tällä erää. Seuraavalla kerralla voisin esitellä loppuneitakin, muutama pieni niitäkin on jo :D. Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

5 kommenttia:

  1. Mie ihastuin tuon Verbena & Peppermintin tuoksuun, ah!

    Ensi kampanjassa sitä taas kiukutaan, kun minikuvaston tuotteet on lopussa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää siis vielä käytössä testata tuota hoitoainetta :D.
      Mulle ei onneksi minikuvastosta löytyny mitään, eikä kukaan tilaajistakaan oo yleensä niistä tilannu juuri mitään :D.

      Poista
  2. Hei nuo laatikot näyttää hyviltä! :) Itellä on muutamia kosmepakkausten mukana tulleita hyviä koristeellisia laatikoita (siis ne rumat pahvi-muovi-paketit heitän kyllä menee :D ), joita olen säilönyt. Niihin haluisin laittaa meikit, mutta mun kämppä on niiin kaaos, ettei tiedä mistä aloittaa tavaroiden raivaus. :D

    Mä tilasin Avonilta nuo mango-kylpyvaahdon (mut 1000 ml... :D ) ja mansikkakuorinnan. Ihanan tuoksuisia ovat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja hei vähänkö odotan nyt sitä varastotilanne-postausta!!! :P

      Poista
    2. Pikku hiljaa vaan aloitat jostakin kohtaa, sitten ne siitä vähitellen alkaa järjestymään :).
      Oon kyllä niin tyytyväinen, kun sain nuo luomivärit tuohon näkyville, niin paljon helpompaa nyt meikkejä suunnitella ja valita luomivärejä ^_^.

      Hahah, mä myös suunnittelin sitä litran pönikkää, mut sit aattelin, että ihan tarpeeksi on tuo puolikaskin :D. En oo vielä sitä mangoa ehtinyt testata, ehkä tänään viimein!!!

      Joo, saa nähdä, milloin ehtisin tässä pitää "laskupäivän" ;D.

      Poista

Suositut tekstit