perjantai 1. tammikuuta 2016

Joulukuun viimeiset

Hei vaan ja Hyvää Uutta Vuotta 2016 !!
Niin siinä kävi, että vietettiin vaan yhteistä aikaa Mr.Insinöörin kanssa eilen :).
Nukuttiin liian pitkään ja tuli sitten kiire meikata ja käydä kaupassa ennen elokuviin menoa, kun käytiin päivänäytöksessä katsomassa 007 Spectre :).
Ja niin kuin uumoilinkin, niin tuon jälkeen käytiin hakemassa ruoka mukaan kämpille :D. Kauppuri5 ei petä koskaan ja Heinäpään Teurastaja oli edelleen loistavaa, vaikkakin styroksi-astiasta syötynä ;D.
Käytiin katsastamassa myös kaupungin ilotulitus, mutta tehtiin virhe, kun lähdettiin autolla, vaikka mietinnässä oli myös pyörillä meno... Nooh, Raatin uimahallin pihalta autolta näki kuitenkin ja hienon näköinen se olikin :). Puolen yön aikaan käytiin myös tuossa lähirannalla katsomassa ihmisten paukuttelua ja hienon näköistä sekin oli.
Huomasi taas, että vanhaksi sitä on tullut, kun juomaa meni vain 1 magners-siideri ja 1 viinilasillinen Fresitaa (häissä oli maljana Fresitaa, niin sitä pitää nyt joka uusi vuosi ostaa :D) :p.
Kaiken kaikkiaan rauhallisesti meni vuoden vaihde! Mites teillä meni uuden vuoden vastaanotto??
Nyt tuossa katsottiin Paranormal Activity 2 ja 3, jotka oli työkaverilta jo pidempään lainassa. Hyvä katsoa päivällä nuo, niin saa vielä yöllä unta :D.

Mutta nytpä sitten itse asiaan eli niihin joulukuun viimeisiin loppujiin!
Taas tuttuun tapaan nestemäistä käsisaippuaa tuhottu ja nyt oli vuorossa tämä joulun kunniaksi käyttöön otettu 300ml Dermosil Spa & Sauna Senses Hand Soap.
Sellainen mausteisen marjainen tuoksu taisi olla, mutta jotenkin en saanut tästä joulun fiilistä kiinni. Ilmeisesti mulle ei tämä tuoksu tuonut mieleen joulua. Muutenkaan en oikein innostunut tästä tuoksusta, mutta käsisaippuana se ei haittaa. Pesutehoiltaan oli niin kuin muutkin saippuat, ei mitään uutta.
Kiva oli kokeilla, mutta ei tarvitse ostaa enää uudelleen.

Seuraavaksi otin käyttöön tämän 300ml Sebamed käsisaippuan, vaikka olinkin hieman kahden vaiheilla, olisiko pitänyt ottaa Oriolashopista tilaamani 500ml kultainen pänikkä, kun siitä tuli enemmän talvinen fiilis ja nyt on ainakin lämpötilojen puolesta ollut talvinen keli...
Noh, ehkä tämä ei kuivata käsiä samalla tavalla :).
Katsotaan, loppuuko jo nyt tammikuussa vai meneekö vielä helmikuun puolelle :)

Sitten yksi minituotekin loppui, kyseessä oli tämä Lokakuun Livboxista tullut 50ml Schwarzkopf BonaCure Hairtherapy Excellium Plumping Spray tuuheuttava hoitosuihke hiuksille.
Ehkä jotain "rakennetta" tuli hiuksiin, että ne tuntuivat vähän tuuheammilta, mutta muuta silmiinpistävää ja tuntuvaa en huomannut tätä käyttäessä. Suihkin tätä hiuksiin suihkun jälkeen muiden tököttien kanssa.
En saanut tästä mitään kunnollista irti, koska en föönaa juurikaan hiuksia, niin en varmaan hanki tätä uudelleen täysikokoisena. Ei nämä kuitenkaan pahaakaan tee, joten kivahan näitä on testailla :).

Sitten sain käytettyä vartalosuihkeen pitkästä aikaa ja itseasiassa, jos on mun taulukkoja uskominen, ainoan tänä vuonna (anteeksi, siis menneenä vuonna 2015)!!!
Kyseessä oli tämä polttareissa lahjana saatu 100ml Orogold Cosmetics Golden Body Mist, joka oli ylellisessä painavassa lasipullossa ja tähän(kin) tuotteeseen oli varmaan lisätty 24K kultaa :D. Sitä en tosin huomannut mitenkään iholta.
Välillä vähän pelotti tuota käyttää, jos tippuu kädestä ja pullo menee rikki, mutta onneksi vahinkoja ei sattunut.
Mitä nyt sain googletettua, niin tämän piti samalla kosteuttaa ihoa kosteuttavien öljyjen takia, mutta en kiinnittänyt siihen isommin huomiota. Se minkä huomasin, oli tosi suuripisarainen suihke. En tiedä, olisiko se pitänyt kädellä sitten levittää, mutta itse odotin, että kuivaa itsekseen. Tämä ei tosin kiireessä ollut kiva ominaisuus :).
Tuoksusta en löytänyt tarkempaa kuvausta, mutta se oli oikein miellyttävä, eikä kovin voimakas. Makea ja vesimäinen ehkä... Toimi kaikkinensa ihan ok:sti, eikä pyöräilyn jälkeen isommin hiki tuoksunut.
Tätä ei varmaankaan saa oikein mistään enää, ainakaan nopea googletus ei tuottanut tulosta.
En ostaisi ehkä uudelleen kuitenkaan vaikka olisi saatavilla, tykkään enemmän sellaisesta "sumu"suihkusta vartalosuihkeissa. Ihana oli kuitenkin testata jälleen tätä merkkiä, onhan tämä luksusta, ei siitä pääse yli eikä ympäri :D.

Tässäpä on syy, miksen saanut kroppasuihkeita käytettyä loppuun tuon enempää; Käytin mielialan mukaan lisäksi noita Victoria's Secretin suihkeitakin ja 250ml pulloissa on aika paljon käytettävää, varsinkin kun niitä löytyy 3kpl :D.
Mutta nyt otin aktiivisempaan käyttöön jumppakassissa olleen Herbinan suihkeen, joka tuli Livboxista (toinenkin odottaa varastoissa, jonka sain hajuvesi-tilauksen mukana ilmaiseksi). Käytän kuitenkin satunnaisesti noita VS-suihkeitakin edelleen. Katsotaan, saanko nyt tulevana vuotena enemmän käytettyä kroppasuihkeita, vai meneekö samaan tapaan :D.

Viimeisenä tuotteena vuodelle 2015 päätin luopua viimein tästä pitkäaikaisesta ja vanhasta rajauskynästäni, eli kyseessähän on Oriflame Visions V* Eye-catching Eye Liner sävyssä Brown-eyed Girl.
En saanut enää pienuutensa takia teroitettua, joten tuomitsen tämän loppuunkulutetuksi :).
Tuo Visions V*-sarja oli Very Me-sarjan edeltäjä.
Ihana tämä oli, lämpimän ruskean sävyinen, jossa oli kultaisia "glittereitä" seassa. Käytin tätä aika lailla kaikkiin ruskean sävyisiin silmämeikkeihini rajauksena ja hyvin häivyttyi luomiväreihin.
En tiedä, mitä muuta sanoa tästä kuin että tykkäsin ja haikein mielin nyt luovun tästä. Monta vuotta se ehtikin palvella <3. Nyt tämän korvaa Make Up For Ever Aqua Eyes Waterproof Eyeliner Pencil sävyssä 2L Pearly Brown, joka ei ole samalla lailla glitterinen, mutta hohtava kuitenkin :). Nyt vain kohti uusia seikkailuja sen kanssa!

Tässäpä oli sitten joulukuun esitellyt tuotteet!!
Nyt mun pitää tehdä vielä joulukuun yhteenveto, mutta lisäksi myös koko vuoden 2015 yhteenveto, vaikka yllättävää ei varmaan ole se, että plussalle vuosi meni reilusti :p.
Yritän huomenna illalla saada sen ulos, katsotaan sitten, kuinka paljon plussalle vuosi meni :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Oho, ihan hyvin olet VS suihkeita saanut käytettyä! Ne Avoninkin, vain 100 ml suihkeet tuntuu riittävän iäisyyden :'D

    Yhteenvetoa odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo vartalosuihkeet yleisesti ottaen tuntuu kestävän ikuisuuden, vaikken itse mitenkään säästeliäästi niitä edes suihki ja joskus vessatuoksuksikin vielä suihkin :D.
      Jos tuon herbinan ja jonkun muun suihkeen saisi nyt tulevana vuonna käytettyä (tai jopa jonkun nuista VS-suihkeista?!), niin olisin kyllä hurjan iloinen :D.

      Hitto, että mä järkytyin, kun laskin tuota koko vuoden yhteenvetoa... En uskonut, että vuosi meni NÄIN paljon penkin alle, kuin se laskujen mukaan meni...

      Poista
    2. Mie suihkin nuita vartalosuihkeita verhoihin, ennen kuin menen nukkumaan :'D

      Oooh, lukuja kehiin vaan! :D

      Poista
    3. Eipä oo tullu koskaan mieleen suihkia verhoihin :D.
      Onpahan nuo vessaan ja kropalle suihkiessa kuitenkin huvennu niin mennään tällä :D. Enkä kyl tiedä miten katit reagoisi, jos alkaisi verhoihin suihkia tuoksuja... :D

      Poista
  2. Hyvin oot suihkinu Victoria´s Secrettejä! miten mun vastaavat ei kulu ollenkaan :D
    Meillä uusivuosi meni flunssan ja X-filesin eka tuotantokauden parissa :p
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä nuita kroppasuihkeita muutenkin suihkin säästelemättä, kun tiedän, että varsinkin pyöräillessä hikoonnun niin paljon, ettei niistä runsaamminkaan suihkittuna mitään haittaa ole :D.

      Voi että, toivottavasti alkaa flunssa olla jo voiton puolella :/.

      Poista

Suositut tekstit