torstai 11. helmikuuta 2016

Yllätys Ystävältä

Tuntuu, että aloitan varmaan joka toisen postauksen samalla lailla, mutta kerta kiellon päälle: pahoittelut jälleen katoamisesta :D.
Olin kyllä jo alkuviikosta kirjoittelemassa ensimmäisistä loppuneista, mutta sitten ilta venähti, enkä ehtinytkään postata. Sitten on ollut Neffin eläinlääkäri-käyntiä (suu oli kunnossa onneksi, pikkuisen ientulehdusta vaan), pidempiä työpäiviä, jumppaa, hierontaa, lihaskipuja, kyläilyä MP:n perheen luona... Siihen ne vuorokauden tunnit ovatkin huvenneet. Eli ei sinänsä mitään erikoisempia juttuja, sitä samaa vanhaa tänne siis kuuluilee :D.
Mutta tänään sain yllätyspaketin, jonka takia postaussuunnitelma muuttuikin!!

Rakas ystäväni Katri oli laittanut yllätys-ystävänpäivälahjan mulle <3.
Itse olen ollut nyt kaikkia ystäviäni kohtaan huono, kun en ehtinyt edes kortteja miettiä :(. Samoin yhteydenpito on ollut hiljaista vähän kaikkialle, kun oon vaan yrittänyt tuota fysiikkaani saada kuntoon, töitä tehtyä ja sitten noihin kissoihin on myös kulunut huolta, aikaa ja rahaa...
Mutta kyllä mä tästä yritän taas ryhdistäytyä!!

Mutta tuohon lahjaan! Sieltä löytyi vaikka ja mitä pientä kivaa!
Suklaata nyt ensiksi, kyllä ystävät mun suklaanarkkiuteni tietävät :D.
Enkä ole näitä Fazerin uutuuslevyjä edes ehtinyt maistaa!! Tämä oli kyllä hyvää <3.
Töihin oon ostanut uusia Kismet-palloja, liian hyviä nekin... Sopivat kyllä kuitenkin nyt paremmin kuin hyvin tämän hetken naistenpäiviin!

Ja kyllä ystävät myös mun kosmetiikka-narkkiutenikin tietävät :D. Essenceä on hehkutettu tosi paljon netissä, mutta en ole itse vielä päässyt hiplaamaan tuotteita!
Näistä on hyvä aloittaa testaukset ^_^.
Tuosta löytyy siis:
* Mono Eyeshadow, 11 Tiffunny
* Kajal Pencil, 25 Feel The Mari-time
* Studio Nails Caring Nail Oil (3,5ml)
* Eyeshadow Brush
Onko teillä näistä tai muista Essence-tuotteista kokemuksia? Mitä suosittelisitte kokeiltavaksi?
Täytyy varmaan heti huomenna yrittää ottaa testiin joko luomiväri tai rajauskynä (tai miksei kumpikin, hmmm...), tuo sivellin tuntuu ainakin ihanan pehmeältä! Saa nähdä, haastaako mun Oriflamen siveltimen :D. Tuo kynsiöljyn aplikaattori on ainaki tosi kiva, katsotaan tehoaako öljy mun riekaleisiin kynsinauhoihin!

Viimeisessä paketissa oli lisää kosmetiikkaa, tällä kertaa talvi-iholle tuotteita:
* Nivea Creme (75ml)
* Nivea Lip Butter, Blueberry Blush
* H&M Lipgloss, Blush
* Marimekko Unikko-pussukka
Pääsenpäs testaamaan tuon paljon hehkutetun Nivea-voiteen :D.
Mustikka-huulivoista tuli nyt vaan tuplat, kun käyttöä odottaa myös Livboxista aikanaan tullut mustikka-huulivoi :D. Nyt voinkin ottaa seuraavaksi testiin tämän, kun edellisen huulirasvan saan käytettyä! Toivotaan, että on hyvää rasvaa, koska näiden lisäksi löytyy vielä kookoksenakin kyseinen huulivoi (Livboxista sekin) :D.
Huulikiillossa oli ihana tuoksu ;o! Ei ole myöskään kovin tahmea tapaus! Ei ole H&M:n meikkejäkään tullut vielä koskaan testattua, joten tuo vaikutti ainakin oikein lupaavalta! Onko suosituksia H&M:stä??

Tässä vielä kaikki lahjat yhdessä!
Ihana paketti oli, kiiitos Katri vielä kerran, ihan höpsö olet <3. Mä laitan sulle lahjaa sitten jossain vaiheessa, kunhan saan tämän ostostelu-kooman selätettyä :D.

Vaikka olenkin tahattomasti jonkinlaista ostolakkoa pitänyt, niin silti ei meinaa purkit loppua :/. Ei siis ole ollutkaan juuri postailtavaa, vaikkei olisi tätä tahatonta taukoa tullut.
On tässä onneksi vielä pari viikkoa armon aikaa :D.
Mutta joo, yritän kirjoitella hieman lyhyemmällä aikavälillä seuraavan postauksen :D.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Ihanaa että paketti oli mieluinen! ♥ Vähän jännitti, pysyykö tuo luomiväri ehjänä postissa! Onneksi ei ollut mennyt rikki. Ja mulla on itellä kans tuota kynsinauhaöljyä, siinä on ihana tuoksu! Tosin yleensä tykkään käyttää enemmän käsirasvoja kynsinauhoille. :) Toivotaan että tykästyt Essenceen, se nimittäin vie mukanaan edullisuudellaan! :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oli ja piristävä ♥
      Ja joo, luomivärit on kyllä aina vähän riskejä, tulevatko ehjänä :D. Onneksi tuli, vaikka toki tuollaiset mono-värit on helppo korjata :).
      Tuo öljy vaikutti kyllä kivalle! Ja on hyvän kokoinen!! Kynsinauha-hoitoja löytyy myös melko paljon (ja ne on niitä 15ml kokoja), niin kestävät melko pitkään :D.
      Hinta-laatusuhteeltaan on oikein kiva sarja, mutta voi olla etten luomivärejä tule kovin paljoa ostamaan, ellei löydy jotain tosi mahtavaa sävyä :D. Mutta tuo ei kyllä lompakkoa rokota isosti, vaikka tulisi hutiostoja!

      Poista
  2. Essencen kynsilakat ja ripsarit on saaneet paljon kehuja, itselläni kokemusta vain lähinnä kynsilakoista ja käsirasvoista, mutta ne ei Suomen valikoimaan kuulu :D Luomiväreissä on todella paljon vaihteluita, yleensä Trend Edition- paleteissa/singleissä on todella huono pigmentti, oikeastaan ei ollenkaan.

    Huulipunat yms. ovat saaneet myös kehuja, mutta eipä kaikki tykkää kaikista tai ne ei sovi kaikille.

    Mie tilasin H&M:ltä mattahuulipunan (joku vaniljainen tmv. tuoksu) ja niitä kasvonaamioita. Ärsyttävää, kun pitää tilata, kun tänne ne uudet kosmet ei tulleet ollenkaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsaria voisin huviksi joskus ostaa kokeiluun Essenceltä ja miksei jotain kynsilakkaakin, jos löydän kivan sävyn :). Luomivärejä tosiaan myös harkitsen vastaisuudessa, ostan jos kivoja sävyjä ilmaantuu, mutta muuten ehkä jäävät ostamatta.

      Mä en oo täällä käynyt pitkään aikaan H&M:llä, niin en yhtään tiedä, mitä meikkejä täältä löytyy :D.
      Tosin eipä oo tässä kuussa tullut shoppailtua muutenkaan :D.

      Poista

Suositut tekstit