perjantai 29. huhtikuuta 2016

Meikkejä tullut lisää ja hiusjuttuja loppunut

Hallooo!!
Onkohan täällä enää ketään seuraamassa tätä blogia :D.
Noh, tosiaan niin kuin oon puhunut aiemmissa postauksissa, niin nyt tuo niska-hartiaseudun jumi sai tällä viikolla täydellisen yliotteen ja sain taas muun muassa alkuviikosta kesken työpäivän maata sängyllä (jep, meillä on siellä käytävän syvennyksessä sellainen "näytteenotto"-sänky) pari tuntia huimauskohtauksen kourissa -.- Vaan oon ylpeä itsestäni, sain 2 pientä PCR-tarkistusgeeliä ajoon siinä kuitenkin ennen kuin aloin aivan täysin pitkin seiniä kävelemään :D. Työkaveri tosin joutui toisen niistä kuvaamaan, kun kohtaus ei ehtinyt rauhoittua siihen mennessä. Toisen sain kuitenkin itse katsottua ja pääsin pyörällä vielä kotiinkin :p.
Mutta on tämä oikeasti ollut aivan täyttä helv*ttiä, kun en saa mitään nyt tähän jumiin tehoamaan. Keskiviikkona kävin 75min hieronnassa ja tänään tuntuu kuin en olisi hieronnassa käynyt kuukauteen...
Eli olen koneella istumista yrittänyt vältellä, sen mitä olen nettiä selannut, olen tehnyt kännykällä.

Tämän takia siis tulee nuo parit loput esittelyt sekä yhteenveto siirtymään toukokuun alkuun, kun en ole kuviakaan saanut muokattua valmiiksi niihin :/.
Vaan tänään päätin uhmata kroppaani ja tehdä tämän postauksen :D.

Nyt siis parit hiusjutut ja ensiksi tämä Yves Rocher Hair Repair Oil hiusten öljyhoito sai loppunsa tuossa jokunen aika sitten, kun käytiin äitini luona saunomassa ja kyläilemässä.
Tykkään saunaan laittaa ensimmäisiin löylyihin ensin öljyhoidon hoitamaan hiuspohjaa ja hiuksia ja tätä en siis muulloin käyttänyt kuin näillä saunareissuilla. Pitkäaikaisista vaikutuksista en siis voi sanoa mitään, koska saunomaan pääsen keskimäärin kerran kuukaudessa, joskus harvemminkin.
Mutta ei tästä sellaista lähmäistä fiilistä jäänyt hiusten kuivuttua pesun jälkeen, joten voin oikein hyvin jatkaa tätä menetelmää ja voin kyllä tähän käyttöön lisääkin ostaa tätä!
Nyt mulla ei ole mitään öljyä itselläni, ellei sitten tässä tarkoituksessa voi käyttää niitä hiusseerumeja/-öljyjä...?? Äitin luota löytyy Avonin hoito, joten sen pystyn käyttämään siellä :).
Saisikohan tämän tarpeesta hyvän tekosyyn tehdä taas pitkästä aikaa tilaus Yvesille :p.

Toiseksi sain loppumaan tämän Sokoksen nettikaupasta aikanaan tilatun (ei ollutkaan Hulluilta Päiviltä) Four Reasons There's Nothing to See Here Invisible Dry Shampoo kuivashampoon.
Yksi todella pitkä miinus tulee heti siitä ärsyttävästä kilkattajasta!! Hieman tympäsi aamu 6:n jälkeen alkaa tuota suihkimaan hiuksiin, joutui kyllä varovasti sekoittelemaan, ettei hirveää meteliä syntyisi...

Hoksasin yksi aamu ottaa kuvat tästä ihan hiuksissani, mutten tietenkään hoksannut ottaa kuvaa ennen laittamista :p.
Tässä siis reippaampi kerros suihkittuna.
Kuen näkyy, niin saa halutessaan hyvinkin näkyvän kerroksen aikaan, mutta mä vaan tykkään että tuo näkyy ensin. Tuntuu, että tehoaisikin ehkä paremmin :p.

Vaan kyllähän siitä sitten väkisinkin jää vähän "pölyä" näkyviin, vaikka kuinka tarkkaan koittaisi harjata sen pois.
Mutta pientä rakennetta tämä kyllä antoi tyveen samalla, mistä plussaa!
En kuitenkaan kilkattajan takia aio ostaa enää uudelleen ja mun mielestä Batiste on vaan tätä parempaa ja riittoisampaa.
Kiva oli testata kuitenkin!

Tänään juhlittiin meidän tutkimusryhmän kanssa Grill It!:issä lounaan merkeissä, kun ohjaajani sai professuurin, sitten he saivat ison jutun julkaistua korkea arvoisessa lehdessä ja toki samalla myös vappua ja kevättäkin juhlistettiin :). Niin ja minä ja pari muuta työkaveria saatiin parin kuukauden apurahatkin ^_^. Itseltäni puuttuisi tältä vuodelta vielä 1kk, mutta 3 hakemusta on edelleen vetämässä :). Täytyy pitää peukkuja, että jostain vielä tärppäisi!
Menin sitten syönnin jälkeen viimein Valkeaan vähän ostoksille!
Ensin kävin Granitista pienen lahjan ostamassa Mr.Insinöörin serkun huomisiin tupareihin.

Ja sitten kuten kuvasta näkyy, niin itsellekin tuli ostettua jotain... :D
TBS:llä oli pakko käydä nuuhkimassa tuota uutta kesä(?)sarjaa ja oikein kivalta se tuoksui, joten pitihän se kroppakuorinta ostaa testiin :p. Oli yllättäen kanta-asiakasbonuksia kertynyt, niin hintaa jäi vain 12,50e.

Ja Sokokselle pääsin myös kunnolla hipelöimaan Urban Decay-tuotteita <3. Päätin, että ostan nyt nuita 24/7 Glide-on silmänrajauskyniä, kun näitä laitoin aikanaan verkkokaupan toivelistaani kunnon satsin :D.
Mukaan tarttui nyt tällä erää sävyt Ether (violetti-chrome) ja Freak (vaalea neon?vihreä).

NYXin hyllylläkin piti käydä, vaan siinä oli sen verran porukkaa, etten päässyt kunnolla hipelöimään tuotteita. Sieppasin sitten mukaani vain irtopuuterin ja Jumbo luomivärikynän sävyssä 604 Milk, kun näitä muistelin Glitz&Glamin Minnan suositelleen.
Irtopuuteria (tai lähinnä kivipuuterien jämistä muodostunut irtopuuteri) löytyy kyllä ennestään, mutta sitä olen lähinnä luomivärien varisemisen estoon käyttänyt silmien alusilla, tätä voisin käyttää ihan naamallekin :p. Katsotaan, vaalentaako samalla tummempia meikkivoiteita, vai pitääkö käydä ostamassa kuitenkin se TBS:n mixeri :p
Milk-kynää haluan kokeilla, korostaako puuterisia luomivärejä kunnolla, siinä olen nyt käyttänyt Avonin ihon sävyistä halppissarjan sävyä (näkynyt monesti meikkipostauksissa) :).
Nuihin ei omaa rahaa mennyt, koska olin saanut pari S-ryhmän lahjakorttia ja tarkoituksella niitä hillonnut tähän asti, että pääsen Sokokselle ne kuluttamaan :D.

Eli on tässä purkkeja loppunut, mutta on siis myös edelleen niitä tullutkin :p.
Huomenna yritän seuraavan postauksen tehdä, jos vain kroppani sallii!
Palataan asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. The Body Shopin kausituote on kyllä yllättävän kiva, olisi jäänyt muuten ostamatta jos olisi tuo kookos ollut liian hallitseva. Tästä olisin kyllä voinut ottaa jonkun tuoksusuihkeenkin, jos sellainen olisi valikoimaan kuulunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli kyllä tosi kiva tuoksu!! Yllättävän laimea ehkä, odotin paljon voimakkaampaa :).

      Poista
  2. Tota toi puuteri, en tiedä oletko jo huomannut, mutta sehän ei ole peittävä irtopuuteri. Poistaa vain kiillon naamalta. Näin siis minulle kerrottiin kun itse kävin etsimässä uutta puuteria ja tuota katselin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen huomannut tuon ^_^.
      Mutta kyllä tää ehkä vähän tasoittaa silti sävyä!
      Vaan on tuo kyllä aivan ihmeellinen irtopuuteri, ei ole kyllä ollut vastaavaa aiemmin käytössä!!! Tykästyin melko paljonkin :D.

      Poista

Suositut tekstit