perjantai 22. heinäkuuta 2016

Kasvojen hoitoa ja dramaattisempaa meikkiä

Heipsböö!
Tämä päivä meni sittenkin tiiviisti koneella, kun on pitänyt tehdä katselu- ja diilauslistaa Marisalle, kun hän on Kööpenhaminassa. Katsotaan mitä sieltä löytyy, vai löytyykö mitään ;D.
Ja sain kuin sainkin jälleen meikkiä aikaiseksi, kuvat tulee taas postauksen lopussa!
Ensiksi pois alta muutama mini-tuubi!

Tämän 5ml Clarins Sun Wrinkle Control Cream for Face SPF50 aurinkovoiteen kasvoille sainkin yllättävän nopeasti loppumaan, kun tavaraa ei ollutkaan kovin paljoa viime elokuisen häämatkan jäljiltä jäänyt :).
Alkukesästä ei hirmu hyvin sopinut meikin alle, kun otsa kiilsi melkoisesti.
Ei kuitenkaan ollut sellaista kauheaa jankkia, mitä voisi suojakertoimesta luulla eli siitä plussa. Imeytyi siis kohtuudella, mutta omalla kohdalla otsa oli se ongelmatapaus. Sopii ennemmin pelkästään rannalle mennessä, mutta meikin alle laitan nykyisin pienempää suojakerrointa.
En ostaisi täysikokoista, tuskin kovin paljoa tulisi käytettyä Suomen kesässä ainakaan.

Yötä vasten sain sitten käytettyä tämän 8ml Sephora Rose Sleeping Mask yönaamion tai nämähän on siis yövoiteita hienommalla nimellä. Eroa en itse ainakaan huomannut normaaliin yövoiteeseen.
Hyvin tämä kuitenkin kosteutti ihoa, vaikka olikin tuollainen geelimäinen, eikä naama ollut aivan öljyinen aamulla (muistaakseni). Hentoinen ruusun tuoksu tässä taisi olla.
Pidin sen verran, että laitoin nyt diilaus-listaani 3 muuta eri versiota tästä, jos sattuu löytymään :p. Tämähän tuli mulle viime joulukuussa Sephoran joulukalenterista.

Viimeisenä loppujana tällä erää oli Kesäkuun Jolie-boxista tullut 12.5ml minikokoinen Mádara Exfoliating Oil-to-Milk Face Scrub kasvokuorinta.
Tämä oli koostumukseltaan läpikuultavaa "geeliä", joka muuttui maitomaiseksi vaahdoksi veden kanssa ja jossa oli paljon kuorivia rakeita (incistä yritin katsoa, niin liekö se kuorivuus tullut tuosta sucrose palmitate eli sakkaroosi palmitaatista?).
Mä tykkäsin kyllä tästä!! Yllätyin todella positiivisesti kuorintatehoista, toki mulle saa olla aina lisääkin sitä, mutta kyllä tässä oli todella hyvää yritystä! Jopa niin hyvä, että voisin kyllä täysikokoisen tuubin ostaa käyttöön jossain vaiheessa, kunhan saan muutaman entisen ensin käytettyä pois. Hintakaan ei mikään paha ole, kun vajaalla 25e saa 60ml tavaraa (siihen siis verrattuna, että olen ostanut yli 40e/50ml tuubejakin).
Kiitos vaan Jolie-boxin, tuskin ilman sitä olisin kuitenkaan raaskinut ostaa heti täysikokoista ilman mitään kokemusta!

Eli tällä erää oli varsin positiivisia kokemuksia ^_^.
Sitten lopuksi siihen tämän päivän silmämeikkiin! Nyt en käyttänytkään paletteja vaan yksittäisiä sävyjä, koska mieleeni tuli, että haluankin nyt kunnon sinisen silmämeikin :D.

Meikissä jälleen pohjustajana toimi UDPP.
Rajaukset:
* Sisä- ja ulkonurkka: Avon Glimmerstick Brights Eye Liner, Cobalt Cool
* Keskelle (alle): Oriflame Visions Eyeliner Duo, Atmosphere
* Keskelle (päälle): Avon Glimmerstick Brights Eye Liner, Aqua Shock
* Päällä: Lumene True Mystic Precise Tip Eyeliner, 01 Mystic Black (ei kuvassa)
* Sisärajaus: Avon Little Red Dress Glimmerstick Eye Liner, Blackest Black (ei kuvassa)
Voidemaiset:
* Kulmaluut: Oriflame Velvet Blaze Cream Eye Shadow, Frosted White
* Sisä- ja ulkonurkka: Face Stockholm Cream Eyeshadow, Denim
* Keskelle: RMS Beauty Eye Polish, Inspire
Luomivärit:
* Kulmaluut: Oriflame Giordani Gold Eye Silk, Opal
* Sisä- ja ulkonurkka: Oriflame Silver Shimmer Eye Powder, Midnight Star
* Keskelle: Avon Precision Glimmer Eye Shadow, Icy
* Luomivako: ColourPop Supershock Pigment, Erotic

Ja tällainen tuli lopputuloksesta!!
Taas tuttua ja turvallista hohtavuutta ja metallia :D.
Nyt sain vaihteeksi kunnolla käyttää noita mun aivan vanhimpia omistamiani Oriflamen jauhevärejä sekä rajausta, eikä tuo Avoninkaan jauheväri mikään uusi enää ole :p.
Eihän se toki suositeltavaa ole käyttää noin vanhoja luomivärejä, mutta toisaalta vain minä niitä käytän, eikä ole itselläni tullut ongelmia, niin en todellakaan aio vielä heittää niitä pois :p.
Ja jälleen tuo ColourPopin Erotic yllätti niin mahtavasti sekoittuessaan sinisen sävyihin ja muuttuessaan aivan erilaiseksi <3. I'm in love!

JA HEI KATTOKAAS TÄTÄ!!!
Pannua näkyvissä nyt jo :D :D !!!
Tänään tuli esiin tuo pikkuruinen rako :D.
Näillä luomiväri-varastoilla (ja lisää vaan haaveilen ja diilautan...) täytyy olla näistä pienen pienistä voitoista iloinen :D. Kyllä ne vähitellen kuluvat :p.

Tällaista siis tähän päivään!
Jospa huomenna vihdoin ja viimein ehtisi vähän ulkoilemaankin, ellei sitten jo ukkoskuurot valtaa taivasta... Noh, siinä tapauksessa huomennakin tulee postausta :p.
Katsotaan, miten käy!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Onpa upeasti toisiinsa sointuvat värit silmämeikissäsi.
    Ja onneksi olkoon, että pannu pilkottaa;) Minäkin sain tällä viikolla yhdestä luomivärinapista pannun näkymään. Jee! Eipä oo sellaista sattunut ainakaan pariin vuoteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon ^_^. Tykkään kyllä itsekin tuosta sävymaailmasta, toki onhan tuo aika "raskas" meikki näille lämpimille kesäkeleille, mutta enpä mä koskaan ole mennyt "sääntöjen" mukaan meikkaamisessa :D. Teen sitä mitä mieli halajaa ^_^.

      Pannuttaminen meikkituotteissa on kyllä ihan parasta <3.
      Pitäisikin tehdä pannu-postaus jossain vaiheessa, mulla kyllä löytyy yllättävän paljonkin nuita :D.
      Tänään sain taas uudesta luomiväristä pannun näkyviin :D.

      Poista
  2. Vau mikä meikki, tosi ihana! Oon jotenkin kuvitellu että sinistä on niiin hankala saada toimimaan minun makuun mut näköjään se on mahdolista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos todella paljon, tämä kommentti sai kyllä tosi mukavan mielen itselleni ^_^ !!
      Mä tykkään itse tosi paljon sinisestä (lemppariväri), niin kiva on sinisillä luomiväreillä välillä leikkiä, enemmänkin sitä saisin harrastaa :D.

      Poista

Suositut tekstit