maanantai 4. heinäkuuta 2016

Sokos-alelöydöt ja Kirppari-löytö

Nytpä sitten heti kuukauden alkuun ensimmäiset tulleet tuotteet esittelyyn :D.

Eilen tuli käytyä kaupungilla tapaamassa pitkästä aikaa R. Käytiin ensin testaamassa italialainen brunssi Valkean Bacaro Doppiossa (oli hyvää, erilainen kuin aiemmat kokeilemani brunssit :)) ja käytiin sitten muiden liikkeiden ohessa katsomassa Sokoksen ale!
Ja vain nämä 2 The Somerset Toiletry Companyn kuorintaa lähti mukaan!!
Olisinhan mä siis voinut ostaa vaikka ja mitä muutakin, mutta en pystynyt enää näiden jälkeen perustelemaan muita itselleni :'D. Alkaahan mulla olla jo näitä kroppakuorintojakin muutama... Ja näissä on tavaraa huikeat 550 grammaa :o !! Toivottavasti ovat hyviä :).
Myyjä laittoi vielä pussiin mukaan tuon Neutrogenan 15ml kasvokuorinnan ^_^.
Välillä mä oikeasti toivon, ettei mulla olisi näin paljon kosmetiikkaa kaapeissa, niin voisin paremmalla omallatunnolla ostaa uusia juttuja :p.
Nettikaupassa tuntui olevan enemmän selektiivistä kosmetiikkaa alessa... En tiedä, pitäisikö sieltä vielä jotain tilata... :D

Sitten tosiaan kosmebloggaajien face-sivuilla bongasin kirppis-kansiossa yhden tuotteen, jota olen pitkään kuolannut instagramissa aina, kun olen sen nähnyt.

Se oli tämä Anastasia Beverly Hills Glow Kit, Gleam viileänsävyinen korostuspuuteripaletti <3.
One Of Beauty's Daughters-blogin Henna myi tätä muutaman kerran käytettynä ja muutaman tunnin pähkäilinkin, tarvinko mä oikeasti tätä... Tulin päätökseen, kyllä tarvitsen ;D.
On tuo vaan kaunis <3. Täällä on Henna kertonut tarkemmin sävyistä, niin mun ei tarvitse :D.
Tässä paletissa rakastuin ensimmäisenä tuohon vaaleanpunertavaan Starburst-sävyyn, toinen oli hopeaan vivahtava, myös punertavaan menevä Crushed Pearl. Ylemmät Hard Candy ja Mimosa ovat kauniita kesäsävyjä ^_^. Huomenna on kyllä pakko heti testata Starburstia!!

Tällaisilla on siis aloitettu tämä kuukausi!
Olen myös pari pikkuista tuotetta saanut käytettyä eli niistä voisi tehdä seuraavana postausta, ellei Livbox/Jolie-box ehdi tulla ensin. Jälleen mulla on aikaa kirjoitella, kun olen taaaas yksin kattien kanssa määrittelemättömän ajan... Toivon kuitenkin, ettei mun tarvisi perjantaina mennä yksin katsomaan Forever One Sentenced-tribuuttibändiä, Hevimestassa kun olisi Jalometallin Jalot Jatkot :p.
Muuuutta jatketaan siis kosmetiikan parissa, todennäköisesti pitkin viikkoa :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Sähän maltillisesti shoppailit ;) Nuo kuorinnat näyttää kyllä herkullisilta, erityisesti greippi & appelsiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! :D
      Ei vaan osunu silmiini niitä syväpuhdistavia shampoita :/.
      Odotan innolla, että pääsen noita kuorintoja käyttämään :D !!

      Poista

Suositut tekstit