sunnuntai 15. tammikuuta 2017

3½-vuotias vihdoin ja valitettavasti kulutettu!!

Tuossa pari päivää sitten oli niin ilon kuin vähän samalla myös surun päivä, kun sain tämän seuraavan tuotteen kulutettua loppuun:


Kyseessä oli 50ml Académie Crème Veloutée Velvety Cream kasvovoide, johon ihastuin alun perin vuoden 2013 toukokuun Livboxista tulleen minituubin kautta.
Kyllä, hemmetti yli 3,5 vuotta ehtinyt aikaa tässä kulua, sillä ostin tämän täysikokoisen purkin samaisen kuun loppupuolella, kun oli ale-kuponki käytettävissä...
Mutta käytin tätä tosiaan epäsäännöllisen säännöllisesti kuivuvan nenäni kosteutukseen, niin siitä johtuu pitkä käyttöikä :D. Toki nyt olen aktiivisemmin käyttänyt viimein ihan koko kasvoille, kun ei nämä ikuisuuksia säily hyvänä :p.
Kyllähän tämä aktiivisesti käyttäessä auttoi oikeasti mun hilseilevän nenän kosteutukseen ja vei pois kuivat kohdat, mutta liian usein mulla vaan unohtui sitten käyttää tätä useamman päivän "kuurina", että olisin sen kuivuuden saanut täysin häviämään... Oma vika siis :p.
Nyt viime kuukautena, kun käytin tätä koko kasvoille, niin käytin pelkästään yövoiteena, oli hitusen liian kosteuttava mun iholla päiväkäyttöön. Yöksi oli aivan täydellinen ja aamulla oli pehmoinen ja kosteutettu iho.
Voiteen koostumus oli kuitenkin melko valuvan juoksevaa, tuoksu aika normaali voiteen tuoksu, ei jäänyt erityisesti mieleen. Purkki taas oli tosi painava, lasia kun oli, joten hieman aina pelotti käyttää tätä, ettei lipsahda kädestä.
Kaiken kaikkiaan rakastin tätä tosi paljon ja voisin kyllä ilomielin ostaa uuden purkin!
Kallishan tämä oli jo tuolloin ostaessani, normihinta 70e... En tiedä, onko hinta päässyt nousemaan tässä muutamassa vuodessa. Saatavuus saisi olla parempi, mutta koska tämä on hoitola-sarja, niin joutuu miettimään mistä saa hankittua. Holy Grail-kamaa tästä mulle kuitenkin tuli, valitettavasti :D!!

Tällaista siis nyt, haikein mielin täällä hieman ollaan :).
Eilen sain taas yhden pikkujutun loppumaan, niin katsotaan, milloin esittelen sen :). Tuote kerrallaan siis edelleen edetään :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit