lauantai 21. tammikuuta 2017

Greippiä kropalle ja Teepuuta kasvoille

Josko nyt jatkuisi loppuneiden esittely, syntien jälkeen :). Mr.Insinöörikin lähti taas töissä käymään, ensin aamupäivän värkättyään toista projektiaan.
Mä taas oon fiilistellyt eilisen Sonata Arctican keikan jälkeen niiden albumeita alusta asti kuunnellen :D. Oi voi, mitä muistoja joistakin biiseistä tulee..

Mutta siihen kosmetiikkaan!
Vaihteeksi on tutumpi tuote taas käytetty, nimittäin Avon Naturals Purifying Tea Tree & Cucumber Face Scrub kasvokuorinta.
Mähän oon saanut jo aiemmin yhden tuubin tätä kulutettua (voi mitkä taustat tuossa aiemmassa postauksessa ollut purkeille...) ja ei ole siihen nyt juuri lisättävää.
Omaan makuun ei siis ollut tarpeeksi karkea, mutta yllättävän kuoriva oli kuitenkin eli hinta-laatusuhde kohtasivat edelleen.
Näin talviaikaan saattoi olla ehkä turhan kuivattava, mutta en tiedä onko mulla nyt vain useamman samatyyppisen tuotteen yhteisvaikutus tässä meneillään, kun oon yrittänyt kulutella purkkeja huomioimatta suuresti tehoja tai ihon toiveita :p.
Noh, mä tykkään tästä edelleen kuitenkin ja aion ostaa jossain vaiheessa jälleen tuubin, kun haluan vähän hellävaraisempaa kuorintaa. Nyt kaappeihin on kuitenkin kertynyt niin paljon kaikkea, että vielä en uutta osta :).

Toisena kuorintana sain sitten käytettyä tämän 250g Nurme Grapefruit Sugar Scrub vartalokuorinnan.
En ole aiemmin merkin tuotteita kokeillut, niin kroppakuorinnasta oli helppo aloittaa!
Tehoiltaan ja koostumukseltaan tämä oli tuttua huttua; sokeria kun oli, niin kuorinta oli tehokasta ja melkein raapivaa. Rakeet kuitenkin sulivat suht nopeasti märälle iholle, niin nopea sai olla :). Sopii siis mielestäni herkemmällekin iholle, kun kuorivuutta pystyy säätämään hyvin. Jätti iholle myös sellaisen öljyisen pinnan eli ne jotka eivät kyseisestä ominaisuudesta pidä, tämä ei ole teitä varten.
Tuoksukin oli herkullisen greippinen, tykkäsin!
Oli siis miellyttävä tuttavuus ja voisin kyllä lisääkin kokeilla. Tätä versiota tuskin hetkeen ostan, ennen kuin saan kuorintavarastoja pienennettyä...
Kroppakuorintojen määrä on kyllä nyt aivan räjähtänyt, mopo on siis niidenkin suhteen karannut metikköön aikaa sitten :p. Noh, nyt olen ottanut käyttöön TBS:n persikan ja Herbinan Kaura-Suklaa kuorinnat :).

Jotain siis on loppunut ja onneksi kansiossa odottelee vielä muutama tuote lisää :). Toiveissa on tässä vielä pari tuotetta ehtiä käyttää tyhjäksi, ei siis hurjia määriä todellakaan tässä kuussa kulunut...
Onneksi kuukausi se on ensi kuussakin :p.
Palaillaan varmaan huomenna siis asiaan jälleen!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit