perjantai 6. tammikuuta 2017

Silkkivaahtoa

Heipsan!
Yritän nyt parantaa tapani ja esitellä mahdollisimman pian tuotteen, kun se loppuu. Ja pari päivää sitten minulla loppuikin ensimmäinen purkki tälle kuulle :).

Pienuudestaan huolimatta yllätyin, kun tämä viimeisessä Joulukuun Livboxista tullut 35ml Nivea Caring Shower Silk Mousse suihkuvaahto otti ja loppui. Luulin, että tämä kestäisi vielä useamman kerran :D. Tästä riitti omalla käytölläni siis muistaakseni 5 kertaan, ehkä 6.kertaan olisi riittänyt myös, jos en olisi niin paljoa viimeisellä kerralla käyttänyt :p.
Halusin kuitenkin päästä tästä eroon jo nyt...
Koostumuksessa ei ollut mitään vikaa, vaan vaahto oli lähes kermavaahtomaisen pehmeää, mikä on mulle se ehdoton suosikkikoostumus niin kasvoputsareissa kuin näissä suihkuvaahdoissa.
Mulla ei suihkuvaahdoista ole muuta kokemuksia kuin Rituals...:in vaahdoista ja niihin verrattuna tämä Nivean versio ei ollut niin "geelimäisen" tuntuinen, vaikkei kauaksi jäänytkään.
Miksi halusin sitten päästä eroon tästä, oli tuoksu. Ilmeisesti tässä oli se perus-Nivean tuoksu, jota en ole muissa tuotteissa kammonnut, mutta tässä se ei vaan toiminut yhtään yhteistyössä nenäni kanssa. Aloin miettiä, voisiko yhtenä syynä olla sitten ponnekaasut, niitähän tässä varmaan on...?
Oli mikä oli, niin tuoksun takia ainakin tämä perusversio saa jäädä täysikokoisena kauppaan. En tiedä, onko myynnissä ihan tuoksullisina versioina?
Ehkä pitää markettipuolelle lähteä kiertelemään ja katselemaan, mitä sieltä löytyisi, kun en ollut tästäkään yhtään tietoinen ennen Livboxia :D.

Minituote sai kunnian olla siis vuoden ensimmäinen loppunut ^_^. Ilokseni voin ilmoittaa, että tänään sain myös toisen tuotteen loppumaan eli sen voisin huomenna esitellä :D.
Muuta ihmeellistä ei tänne kuulu. Parin päivän kunnon pakkasistakin selviydyin, vaikka töihin pyöräilin, pukeutumiskysymyshän se vain on ja selvisinhän viime talvenakin paljon pidemmästä -30C pakkasjaksosta :D.
Sain tänään myös Netflixistä katsottua viimeiset jaksot Gilmore Girlseistä, niin josko nyt keskittyisi taas vaikka blogien lukemiseen paremmin, kun se on jäänyt hieman paitsioon tässä :).
Vaan palaillaan huomenna taas asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Oho, no olipa lyhytikäinen. :O Itse käyttänyt vasta 2 kertaa mutta meinasin käyttää loppuun tässä kuussa. Katotaan mihin mulla riittää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yllätyin jotenkin tuosta, mutta eihän purkissa ollut kuin tuo 35ml...
   Ainakin silloin aikanaan, kun käytin sen sulta tuliaiseksi saadun 50ml Ritualsin vaahdon, niin se tuntui kestävän paljon kauemmin. Pitäisi melkein ottaa käyttöön varastosta tuollainen Ritualsin mini, niin voisi verrata kestoa :).

   Poista
  2. Tosi kiva että oot tykänny Ritualseista! :)

   Poista
  3. Ritualsit ovat kyllä aivan omassa sarjassaan ^_^ <3

   Poista
 2. Mie en ole vielä yhtään vaahtoa kokeillut :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, alahan pian korvata tuo menetys, ne ovat ihania <3 !!

   Poista

Suositut tekstit