maanantai 30. tammikuuta 2017

Meikkiä ja kasvotuotteita

Heipsböö!
Taas näyttää siltä, että tämän kuun loput loppuneiden esittelyt venyvät ensi kuun puolelle, mutta eipä se mitään, onpahan jotain postailtavaa alkuun :D.
En jaksanut enää eilen alkaa kirjoittelemaan, kun aamupäivästä kävin spinningissä ja sen jälkeen piti valmistautua leffailuun suihkun ja meikkauksen kautta :D.
En vaan ehtinyt ottaa enää kuvaa meikistä, mutta täytyy tehdä se kyllä uudelleen, kun tuli ihan kiva!
Otin kuitenkin kuvat tämän päivän silmämeikistä, jonka esittelen lopussa, nyt kuitenkin parit loppuneet lyhyesti tähän.

Jälleen yksi LookFantastic-joulukalenterin tuote on käytetty, nyt oli vuorossa tämä Ole Henriksen Clean Truth Cleansing Cloths puhdistusliinat 10kpl minipaketissa.
Aiempiin käyttämiini liinoihin verrattuna (okei, ne olivat iäkkäämpiä) nämä olivat kunnolla kosteita, ehkä jopa ihan hivenen liikaakin, mutta eivät kuitenkaan valuneet :D.
Tuoksu oli yllättävän voimakas, sellainen sitruksisen makeahko. En ehkä ihan noin voimakasta tuoksua tarvitsisi kasvojen pesuaineelta, pääsi hieman kyllästymään jo näinkin pienellä paketilla.

Ja tässä sitten kasvovesi-vanupallo puhdistuksen jälkeen, taas tuttu ja turvallinen Clinique 2-vesi.
Kun oikeasti keskityin puhdistamaan kasvot ja hiusrajan, niin tämä on lopputulos, vaan jos olin yhtään huolettomampi, niin tavaraa jäi enemmän vanuun.
Kaiken kaikkiaan oli kiva kokeilu, mutta ehkä näiden turhan voimakas tuoksu saa pitäytymään täysikokoisen paketin ostosta tulevaisuudessa.

Hallelujah, en uskalla edes muistella, kuinka vanha tämä Maybelline Wonder Finish Makeup Liquid to Powder Foundation meikkivoide sävyssä 10 Ivory on, mutta vanha se on :D.
En kyllä tiedä, onko tätä enää edes myynnissä :D. Tämän siitä saa, kun on meikkipohjatuotteita alkanut kertymään varastoon liiankin kanssa...

Tässä näkyy sävy yhdessä Garnierin BB-voiteen Light-sävyn kanssa eli BB-voide on selvästi tummempi. Tosin Maybelline oli sitten yksinään vähän liian vaalea kasvoille, niin olen sitä käyttänyt tässä vuosien varrella enimmäkseen liian tummien meikkivoiteiden vaalentajana. Nyt olenkin pidemmän aikaa tätä komboa + The Body Shopin vaalentavia tippoja käyttänyt aamumeikkiini, jolla saan aika lailla sopivan sävyn (noin 1:1 suhde ja 1-2 tippaa TBS-vaalentajaa).
Kuvaa ei ole tästä kasvoillani ja niin kuin olen aiemminkin sanonut, niin kovin hirmuisia eroja en vain saa aikaiseksi näillä nestemäisillä meikkivoiteilla muutenkaan...
En aio myöskään ostaa enää uudelleen tätä, kun nuo TBS:n tipat tulivat minulle jäädäkseen ja tällä hetkellä liian tummia meikkivoiteita löytyy liiankin kanssa ja koko loppuelämäksi varastosta (ja käytöstä) :p.
Keskityn nyt vain kuluttamaan tuubeja loppuun niin, että mahdollisesti joskus voisin oikeasti ostaa 1 kunnollisen meikkivoiteen käyttöön :D.

Tässäpä tämänkertaiset loppuneet ja tosiaan tähän viimeiseksi se päivän meikki!
Kokeilin tosiaan jo eilen niitä lauantaina hakemiani ColourPopin uusia luomivärejä ja tänään jatkoin kokeiluja :D.
Kuvaa en nyt ottanut tuotteista, mutta tuosta lauantain postauksesta näkee ne tilaamani sävyt :).
Meikkiin käytin siis seuraavia:
* Pohjustaja: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Voidemaiset luomivärit:
* Liikkuva luomi: NYX Jumbo Eye Pencil, 604 Milk
* Yläluomi ja kulmaluu: Avon Color Trend Eye Shadow Pencil Non-retractable, Peach Nectar
ColourPop Pressed Powder Eyeshadows:
* Sisänurkka: metallic Come And Get It
* Ulkonurkka: metallic Goody Two-Shoes
* Yläluomi ja kulmaluu: metallic Liar, Liar

Ja tällainen tuli tästä pienestä yhdistelmästä ^_^.
Rakastuin kyllä aivan täysin tuohon CAGI:iin, huikea duochrome-hohde ja kultaisuus korostuu mahtavasti tuossa raja-alueella. Tosin ei tuo GT-S kauas taakse jäänyt myöskään ja se toimi loistavasti eilen myös Backseatin kanssa!!
Kaiken kaikkiaan loistava pigmentti ja väri näissä, oon nyt 5 sävyä testannut. Hieman varisi poskille käyttämilläni Oriflamen ja Essencen siveltimillä, mutta itseäni ei haittaa, koska teen kasvomeikin vasta luomivärien jälkeen ja välillä käytän myös irtopuuteri-jarruja silmien alla.
Itse siis tykkään tykkään tykkään <3 !!! Ja voisin kyllä lisääkin ostaa, jos ei jo ennestään löytyisi samanlaisia sävyjä :p.
Tällaistapa tällä erää! Yritän pitää huomenna lupauksen ja jatkaa seuraavien loppuneiden esittelyä :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mä oon aina toisinaan kuolannu enemmän ja vähemmän noita Ole Henriksenin tuotteita, mutta on niin sairaan kalliita, etten oo ikinä raaskinu sitten ostaa. Ehkä ihan hyvä vaan jos et ihastunu niihin. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, etten alkanut sitten hintoja katselemaan :D.
   Tai siis voisin mä muita tuotteita kyllä testailla, mutta näihin liinoihin en tosiaan ihastunut, vaikka kelpoja toki olivat!
   Vaan erääseen toiseen kyseisen kalenterin tuotteeseen rakastuin täyttä päätä ja sydän alkoi vuotaa verta, kun katsoin LookFantasticin uutiskirjeen kautta kyseisen täysikokoisen tuotteen hinnan... :'(
   Tästä juttua sitten helmikuun puolella, kun kyseinen purkki kohtaa loppunsa...

   Poista

Suositut tekstit