lauantai 14. tammikuuta 2017

Mineraalipohjustaja

Heipsan!
Oon täällä "työleskenä" vaihteeksi, kun Mr.Insinööri lähti aamusella töihin ja tuossa tunti sitten (oon tunnin jo kirjottanut tätä) laittoi viestiä, että menee varmaan pari tuntia vielä... Autohommia on nyt tekemässä, ilmeisesti jotain ongelmia tullut, kun näin pitkään menee... Muutenkaan ei olla nyt viime viikkoina isommin ehditty aikaa viettää yhdessä, kun työpäivän jälkeen hän on jatkanut yhden toisen projektin kanssa, jota on tehnyt toiminimellä tutulleen. Täytyy toivoa, että se valmistuu ajallaan tämän kuun loppuun mennessä, niin jos hieman taas tahti hellittäisi. Seuraava projekti tosin on sitten vielä odottamassa, joten kovin suuria toiveita en elättele :'D.

Noh, onpahan aikaa sitten minullakin värkkäillä omia juttuja, harmi vain ettei nuo purkit ota loppuakseen tietystikään nyt, kun aikaa olisi :p.
Tässäpä tulisi taas seuraava, tällä kertaa minikokoinen loppunut:

Tämä MSCHIC Mineral Primer kasvojen pohjustaja loppui nyt viimein (tai siis en saanut enää rutistettua ulos mitään).
Tämä tuli Heinäkuun Livboxista ja tämä meikkivoide mukaan luettuna aiheutti pienen ihmettelyn silloin, kun tuubit olivat vajaita. Itse arvioin, että primeria oli noin 5g tuubissa ja sain sen omalla käyttömäärällä riittämään varmaan lähemmäs 10 kertaan, koska laitoin sitä vain noin herneen kokoisen pallon verran, enkä olisi pystynytkään enempää käyttämään.
Kyllähän tässä silikoneja riitti ja siltä se tuntuikin, mutta ei tämä paha ollut omasta mielestäni.
Taaskaan en toki seurannut peilistä päivän aikana, miten meikki käyttäytyi tämän kanssa, mutta ei se ainakaan huonomman näköinen ollut päivän päätteeksi kuin ilman pohjustajaa.
Itselläni jäi sen verran kiva fiilis tästä, että voisin kyllä ostaa ihan täysikokoisenkin tuubin käyttöön jossain vaiheessa, mutta pitää ensin entiset käyttää pois :). Nyt mulla on käytössä vielä minikokoiset Dermalogican ja Benefitin sekä Makeup Revolutionin primerit ja LookFantasticin kalenteristä tullut 25ml BB-primer. Noilla selviänkin vielä melko pitkään.

Eipäs tänne tämän ihmeempää, jatketaan jälleen seuraavalla purkilla huomenna :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit