sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Parit mysteeriksi jääneet silmämeikit

Heipsan!
Aattelin tähän postaukseen laittaa nyt pari vanhempaa silmämeikkiä, joista en sitten ollut ottanut tarkempia tuotekuvia, mitä olen käyttänyt tai edes kirjoittanut mihinkään ylös niitä...
Kuvateksteihin olin laittanut ainoat vinkit, luultavasti ajatellen, että julkaisen ne pian niiden teon jälkeen, joten muistan varmasti käytetyt tuotteet... Kuinkas sitten kävikään :p.

Tämän ensimmäisen meikin "vinkkinä" oli kuvateksti "chanel-ud-Avon meikki" ja kuvan oon muokannut 12.6..
No tuo Chanel on helppo, koska omistan vain yhden luomivärin merkiltä ja se on tämä Chanel Ombre Essentielle Soft Touch Mono Eyeshadow, 116 Swing, jota on suurella todennäköisyydellä ulkonurkassa :).
Tuo sisänurkka ja ud-Avon-viittaus jäävät kyllä hieman mysteeriksi... Yksi veikkaus voisi olla Urban Decay Urban Spectrum-paletista violetti Flashback ja kulmaluulla Flatline, mutta tuo Avonin viittaus jää viimeistään sitten täysin ilman arvauksia, Avonin luomivärejä kun löytyy, enkä tiedä, olenko tuossa tarkoittanut sitä vai rajauksia...
Noh, värikäs, kimaltava ja intensiivisen tumma silmämeikki on ainakin :D. Mulle sitä tuttua tyyliä :).

Tämän toisen kuvan vihjeet olivat vähän selkeämmät, tekstinä oli "Estee Lauder-spectrum-lounge-meikki Qstockiin" eli oon tehnyt tämän heinäkuun lopulla Qstockia varten :p.
Satavarma en toki ole asettelusta, sillä vaihtoehtoja näillä paleteilla on pari...
Mutta luomivaossa on selkeästi Urban Decay Mono Eyeshadow, Lounge (täällä ja täällä kuvaa), saattaapi olla myös ihan ulkonurkassa.
Punainen ja sininen sekä kulmaluut ovat sitten ongelmallisia. Sisänurkan vaihtoehtoina on Estée Lauder Five Colour Eyeshadow Palette, 01 Violet Underground paletin punainen tai UD Urban Spectrum-paletin Backlash.
Sininen näyttäisi olevan turkoosista glitteristä päätellen Urban Spectrum-paletin Prank ja mietin myös, oonko laittanut tuohon erikseen vielä ripauksen violettia (ehkä Flashback), vai ovatko sävyt vain häivyttyneet toisiinsa...
Nyt kun mietin näitä, niin epäilisin, että punainen ja kulmaluiden vaalea ovat Estée Lauder-paletista ja muut sitten Urban Spectrumista :D.

Olipas tämä mielenkiintoista arvuutella, mutta toivottavasti tästä lähtien muistan ottaa (ja aika hyvin olenkin ottanut) aina heti kuvat käyttämistäni sävyistä ja merkitä ne :D.
Ihan kivat ovat lopputulokset, vaikkakin paremmin olisi voinut häivyttää sävyjä... Nooo, eipä tuo iso rikos onneksi ole :D.
Mutta katsellaan, miten ensi viikolla postaukset muotoutuvat, josko taas jotain loppuisi esiteltäväksi :). Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit