lauantai 7. tammikuuta 2017

Kirkastava Cocktail Kasvoille

Esitelläänpäs nyt sitten loppunut tuote numero 2, josta on tullut jo ehkäpä Holy Grail-tuote itselleni ja samaa tavaraa olen jo yhden pullon 2 pulloa aiemminkin käyttänyt.

Eli kyseessä oli 30ml Lumene Bright Now Vitamin C Dry Skin Cocktail kasvoseerumi.
Tämähän on jälleen ehtinyt pakkaustekstiltään muuttua tässä välissä, mutta itse pakkaus on samanlainen edelleen :).
Mielestäni myös sisältö oli tuohon aiemman tekstin vanhempaan versioon verrattuna täysin samanlainen, joten hirveästi uutta sanottavaa ei löydy.
Oon aivan rakastunut tähän edelleen; sopii hyvin päivävoiteen alle (1-2 pumppausta) ja näin ollen meikin alle talviaikaan ja pystyy myös yksinään käyttämään reilummin esim. yövoiteen asemasta. Taisinpa tällä viikolla kerran vahingossa laittaa pelkästään tätä meikin alle, kun päivävoide unohtui (tätä se 4-5h yöunet teettää...). Ei ongelmia meikkipohjan kanssa, eikä iho mielestäni rasvoittunut normaalia enempää. Toki pakkasilla saattoi olla asian kanssa jotain tekemistä...
Mun sekaiholle tämä on kyllä lähes täydellinen talvella, kesällä käytän ennemmin yöksi, kun iho rasvoittuu enemmän. Tosin edelleen mun nenä on ongelma eli ei auta edelleenkään siihen, vaan meikkipohjan tehtyäni kuivat läntit/ihoriekaleet näkyy, jos on päässyt kunnolla kuivumaan (ja tuo lyhyt pakkasjakso teki jälleen kyllä tehtävänsä)...

Tämä kuva voi vielä kertoa lisää, mitä tykkään tuotteesta eli kyllä, aion käyttää ja hankkia lisää vastakin!
Nuo 2 pulloa mulla on ollut varastossa, kun diilautin ne (viime vai toissa vuonna) Marisalta Lumenen ystävämyynnistä (olivat silloin vain 9e paikkeilla), ovat siis niitä ihan vanhimpia versioita.
Tuota Bright Now-versiota näyttää olevan myynnissä vielä esim. elevenillä hintaan 19.70e ja uusimpaa Valo-sarjan versiota sitten hintaan 27,70e.
Otin nyt päiväkäyttöön seuraavan Lumenen ja iltakäytössä mulla on ollut jo viime maaliskuusta tuo The Body Shopin kasvoöljy :).

Hitaita nämä seerumit ja öljyt kyllä ovat käyttää :p. Noiden lisäksi kaapista löytyy vielä paljon muitakin, joten tämän tuoteryhmän tuotteiden ostoa pitäisi myöskin nyt vältellä...
Viikko on kuitenkin mennyt jo tammikuuta ja voin olla ylpeä siitä, etten vielä ole retkahtanut alennus-myynteihin kosmetiikan suhteen!! Eilen mietin, että taidan jättää myös Avonin 1.jakson tilauksen tekemättä, kun en sieltäkään mitään kiinnostavaa löytänyt. Ihan hyvä vaan :D. Edelleen varmaan kosmetiikkakrapulaa/-ähkyä ilmassa!
Vaan huomenna ehkä voisin vihdoin jotain meikkikuvia tänne laittaa, seuraavia loppuvia odotellessa. Kuinkahan monta kertaa mä oon tuonkin jo sanonut :D.
Katsotaan, toteutuuko vihdoin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Lumene on kyllä nätinnäköinen tuossa pullossa :D

  Miulla on testerikoko TBS Oils of Lifesta (tuli 2015 kalenterista) ja sekin on kyllä aika riittoisaa, pullossa 7 ml. Samainen pullo tuli myös viime kalenterista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä esteettisesti kaunis seerumi ^_^ !!
   TBS:n öljykin on kyllä oikein hyvää tavaraa, mutta tosiaan aika riittoisaa :D.
   Vaikkakin mun mielestä kaikki seerumit ja öljyt ovat tosi riittoisia ainakin omalle iholleni :D.

   Poista

Suositut tekstit