tiistai 10. tammikuuta 2017

Jolie Box Tammikuu 2017

Heipsan!
Oli jo eilen tarkoitus kirjoitella tästä Jolie-boksista ja sainkin kuvat muokkailtua.
Lähdin vaan sen jälkeen suihkuun ja sieltä tullessani, Neffi oli vallannut mun työpöydän tuolin, niin en viitsinyt häätää sitä pois päästäkseni koneelle :D.

Vaan tammikuun boksi sisälsi tuotteita, joita Joliesta kysellään kuulemma todella paljon.
Sisältönä oli tällä kertaa 3 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta sekä 2 näytepussukkaa.

Aloitetaan minikokoisista.
Ensin löytyi 60ml Evolve Organic Beauty Sunless Glow Body Lotion kevyesti ja asteittain itseruskettava vartaloemulsio.
Tätä ei löydy vielä Jolien nettikaupasta, mutta googlaamalla löysin esim. House of Organic-sivustolta hintaan 15,90e/250ml (norm. 18,90e), Evolven omilta(?) sivuilta 250ml/16£ ja 60ml/5£ sekä Ecco Verde-nettikaupasta hintaan 22,99e/250ml ja 8,39e/60ml.
Ruskettavana aineena tässä on erytruloosi-niminen sokeri, jota esiintyy punaisissa marjoissa ja joka reagoi ihon keratiinin kanssa johtaen "ruskettumiseen".
En ole itse uskaltanut koskaan ostaa näitä itseruskettavia, joten ihan kiva saada kokeiltavaksi näin :). Tuskin kuitenkaan tulen tätä enempää ostettua, kun itseni on hankalaa saada vammani takia levitettyä näitä tasaisesti kropalle. Tätä voisin jalkoihin käyttää ja testata.

Toisena minikokona oli 50ml Terre d'Oc Moisturising Argan Body Lotion vartaloemulsio.
Tätä tuotetta ei tällä hetkellä löydy Jolien nettikaupasta, vaikka merkki kyllä löytyy. Googlella löysin vain tämän Naturellement-nettikaupan, jonka kuvassa oli Body Milk hintaan 21,50e/250ml eikä Lotion, onkohan nämä sama asia??
Noh, joka tapauksessa tämä on tosi mielenkiintoinen merkki ja omistankin vielä Livboxista aikanaan pitkäaikaistilaajan lahjaksi tulleen Argan-monikäyttöbalsamin.
Tässä tuli kuitenkin pieni pettymys, kun oli 2 vartalorasvaa nyt boksissa (vaikkakin eri käyttöihin), niin tämä olisi voinut olla vaikka käsirasva tai laittaa seuraavaan boksiin. Käyttöön tämä tulee kuitenkin toivon mukaan jossain vaiheessa :).

Sitten täysikokoisiin tuotteisiin.
Ensin löytyi Alima Pure Lip Tint sävyttävä huulivoide sävyssä Daisy (18e/3,65g).
Huulivoiteita kyllä tuttuun tapaan varastosta löytyy, mutta kyllä nämä sävyttävät tapaukset ovat aina mielenkiintoisia, joten kyllä tämä(kin) jossain vaiheessa käyttöön tulee ^_^.
Vielä en ole ehtinyt testata ja ottaa kuvaa huulilla. Näyttää melko intensiiviseltä tuo sävy, vaikka lapussa lukee, että antaa kevyen ja läpikuultavan sävyn :D.

Toisena oli Zuii Certified Organic Flora Maxi Lash Mascara ripsiväri sävyssä Granite (24e/7g).
Zuii:sta olen kyllä kuullut, mutten ole sitäkään päässyt ja ehtinyt testaamaan. Vihdoin tämäkin asia muuttuu :). Myöskään luonnonkosmetiikka-ripsaria en ole koskaan kokeillut, joten tästä tulee mielenkiintoinen kokeilu!!
Pakkaus on myös todella kiva, ilo silmälle!

Viimeisenä täysikokoisena oli Neal's Yard Remedies Peppermint & Lime Roll-on Deodorant (14e/50ml).
Myöskään luonnonkosmetiikan dödöjä ei ole koskaan tullut kokeiltua. Töihin pyöräilyn takia hikoilen kuin pieni sika aina, joten haluan edes jotain pitoa dödöltäni ja näin ollen tukin ennemmin alumiinilla kainaloni, ettei haju ja hikoilu olisi aivan niin vallatonta...
Mutta kyllä mä tämänkin käytän, pitää ehkä koti-käyttöön ottaa pelkästään tai jos on hyvän tuoksuinen, niin hommata hajusteeton antiperspirantti ja laittaa tätä sen päälle :D. Suuri epäilys on, ettei yksinään riitä :D.

Viimeisenä näytepussukat, jotka olivat:
* 1,5ml Zuii Certified Organic Flora Foundation, Olive Fair (40,50e/30ml)
* 2ml Terre d'Oc Oriental Fig Anti-aging Face Cream (42,20e/50ml)
Nämäkin vaikuttavat oikein kivoilta, joten käytettyä tulevat varmasti aikanaan ^_^.

Tällaiselta näytti vuoden ensimmäinen Jolie-box, mitä tykkäsitte?
Oli kyllä jälleen arvokas sisältö ja taas paljon mielenkiintoisia merkkejä ja tuotteita kokeiltavaksi. Eipä noista olisi itse tullut ostettua montaakaan tuotetta, joten jälleen tämän boksin idea toimii loistavasti!! Ainoastaan nuo 2 vartalovoidetta samassa boksissa saa nyt minulta miinusta :).

Kävin tuossa syömässä vähän ruokaa ja nyt iski hirveä väsymys, niin lopettelen tämän tähän :).
Palaillaan taas asiaan seuraavan loppuneen kanssa!
Miumoi <3

3 kommenttia:

  1. Oli kyllä tosi mielenkiintonen boksi! :) Mä en myöskään käytä itseruskettavia, mutta tuo tuoksui niin hyvältä, että ajattelin kokeilla. En oo edes kattonut onko tuossa dha:ta, mutta ainakaan tuoksu ei puske läpi. :)

    Etkö oo edes haistanut tuota deodoranttia?! Ihastuin siihen heti aivan täysillä ja otinkin sen saman tien kotikäyttöön. :D Mähän oon myös vannoutunut anti-perspiranttien käyttäjä, muut ei vaan toimi. Tämä kuitenkin toimii!!! Yllätyin itsekin. :D Lisäksi tuntuu ihanan raikkaalta. En mihinkään menoihin tän kanssa vielä luota, tosin tais mulla tätä jo töissäkin olla eikä ole hiki haissut! Ainoa miinus tulee pullonsuusta, etiketti on alkanut mulla jo rapistua pois ja sitä muovia kulkeutuu myös siihen kuulaan. Muuten kyllä ihastuin tähän ja ällistyin toimivuudesta, että haluisin kyllä lisääkin! <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkä olisi tuota deoa ikinä ostanut itse tuon alumiinittomuuden vuoksi. En vaikka olisin sitä kaupassa tuoksutellutkin ja ihastunut ikihyviksi siihen. :D

      Poista
    2. Kyllä mäkin tuon itseruskettavan käytän, mutta säästän sen ehkä kesäaikaan :). Tai täytyy katsoa, miten innostuu :D. En ehkä vielä kuitenkaan halua aukaista tuota (näiden kanssa on vähän vainoharhainen, kun ovat luonnonkosmea).
      Mä käsitin, että tässä olisi tuo sokerijohdannainen se ruskettava aine, eikä siis DHA:ta olisi :). Tosin en katsonut inciä vielä niin tarkkaan!

      Wau, kuulostaapa kyllä kokeilun arvoiselta tuo dödö!! En tosiaan nuuhkinutkaan sitä vielä, katsotaan jos ottaisin sen nyt viikonloppuna kokeiluun jo kuitenkin :D.

      Poista

Suositut tekstit