tiistai 16. toukokuuta 2017

Tallinnan kosmetiikkaostokset

Heissan!
Täällä on kotiuduttu takaisin Tallinnasta ja oli kyllä kiva ja rentouttava reissu!!
Harmi vain, että oli aivan liian lyhyt aika :D. En ehtinyt katsella kuin puolet vanhasta kaupungista, toinen puoli ja "uusi" puoli (eli varsinkin ostoskeskukset) jäivät siis katsomatta :D.
Hotelli oli meillä nyt Gotthard Residence, joka sijaitsi ihan alkupäässä Pikk-katua vanhassa kaupungissa, siksi tulikin nyt vain sitä katseltua ja lähinnä perjantaina :).
Lauantai-sunnuntai meni Pärnussa Mr.Insinöörin pomon mökillä, jossa oli huippukelit; aurinko paistoi ja lämmintä oli lähemmäs +20C :D. Poltin jopa niskani, kun lueskelin ulkona :D. Sunnuntaina alkoi sitten vähän sadella vettä.
Ei siis tullut juuri shoppailtua kosmetiikkaa, paitsi nämä:

Supermoodin ja Ritualsin ostin menomatkalla laivasta, maksoivat noin 24e. Venäjänkieliset tuotteet ovat kroppakuorintoja (isot) sekä käsivoide ja ne maksoivat noin 14e. Ne ostin pienestä kauppakeskuksesta Mustamäellä. Käytiin syömässä Mr.Insinöörin pomon luona siellä ja he jatkoivat vielä töiden tekoa, niin kävin pari tuntia aikaa kuluttamassa ostarilla :). Ostin sieltä lisäksi Seppälästä pari neuletta, 1 topin ja pitkähihaisen.
Muuten tulikin sitten laivalta ostettua lähinnä karkkia muutamaa kissa-juttua lukuunottamatta (keittiöpyyhe ja käsisaippua-pumppupullo :D). Vanhasta kaupungista ostin yhdestä käsityöliikkeestä mulle ja äidille kissa-kassit ja Chocolala-suklaakaupasta suklaarasian :D.
Ei siis mitään "mopo karkasi"-shoppailua :p.
Kaiken kaikkiaan rakastuin varsinkin jo vanhaan kaupunkiin, enkä malta odottaa, että pääsen katselemaan loput paikat! Mr.Insinöörihän "joutuu" käymään tuolla noin 6 viikon välein, eli mahdollisuuksia on mullakin päästä taas mukaan, kunhan rahaa jälleen löytyy :p.
Tässäpä tällainen hyvin pikainen postaus!
Yritän huomenna saada Livboxin esittelyn tänne, hyvin pikaisesti ehdin vaan katsoa sisällön ennen lähtöä :D. Saa vaan nähdä, miten vointi etenee, kun tämän päivän aikana iski vaihteeksi kunnon räkänuha päälle, tietty kun tänne kylmyyteen tultiin takaisin :p.
Mutta palataan siis kunnolla taas asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mie tilasin saman Ritualsin eleveniltä :D Joudun ehkä huijaamaan ja ottamaan sen silkasa uteliaisuudesta käyttöön, kun yksi suihkari loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilehan vaan heti ihan hyvällä omallatunnolla, nuo Ritualsit on kyllä aivan ihania <3

      Poista
  2. Ois niin ihana päästä itekki tallinnaan mut kun ei nii helppoa enää kun lapsi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo mullakin vaatii suunnittelua, kun kissat rajoittaa yhtä lailla, joutuu aina hoitajan etsimään :/.
      Oma lapsi on tosin siitä helpompi, että voi ottaa mukaankin reissuun :).

      Poista
    2. Sekin kyllä totta täytys hommata passi nii pääsis kaikki reissuun jossain vaihees ehkä kesälomalla

      Poista
    3. Juu, ehdottomasti koko perheellä vaan reissuun ^_^.

      Poista

Suositut tekstit