keskiviikko 29. marraskuuta 2017

ColourPop-tilaus... tai siis repsahdus jälleen!

Heipsan!
Nyt olisi aika esitellä marraskuun viimeiset plussat!

ColourPop teki sen jälleen minulle eli niiden sivuille tuli myös myyntiin Sephora exclusive -tuotteet ja mieli kun on heikko, niin en voinut vastustaa kiusausta :p. Samaan syssyyn tilasin myös yhden luomivärisiveltimen.

Kokeiluun lähti myös uusi Supernova Shadow voidemainen luomiväri sävyssä Moon Lit (vibrant purple with pink, turquoise and violet glitter).
Kerran olen ehtinyt toisen luomivärin alla kokeilla ja mun täytyy vielä paremmin ja rauhassa perehtyä tähän, kun tuo ensimmäinen kokeilu ei ihan hirveän vahvaa kuvaa antanut. Lähti nimittäin murustumaan pois, kun laitoin toista luomiväriä päälle.
Pitää vielä yksinään sekä toisen luomivärin päällä kokeilla tätä. Tuli kuitenkin fiilis, etten ehkä muita sävyjä tule tilaamaan.
Oli myös huippua, että uusia Super Shock Shadow -luomivärejäkin on jälleen tullut myyntiin, vielä kun tulisi sen Dusk til Dawn -kuusikon luomarit yksitellen myyntiin, niin voisin siitä 3 sävyä tilata :D. Nyt siis tilasin kokeiluun sävyn Bouncy (cool-toned bronze with gold and violet duochrome).
Kerran olen tätäkin käyttänyt ja sain silloin pannua jo näkyviin :O !!! Se oli jotenkin todella extra-pehmeää ja liikkuvaa!! Oli melkein hankalaa saada sitä siveltimeen. Mutta kaunis sävy, ehkä meni jopa vihertävään (enkä nyt muistanut ottaa kuvaa kädellä...)!

En tosiaan voinut pitää näppejä erossa noista Sephora-paleteista...
Tämä Golden State Of Mind Pressed Powder Shadow Palette vei kaikessa hehkussaan ja kimalteessaan sydämeni <3. 7 sävyä olen tähän mennessä testannut, eikä ole mitään pahaa sanottavaa, ihania glitteri-övereitä :D.
Tässä pannujen koko on niitä 12-luomivärin paletteja isompi, 1g (vs. 0.85g).

Sitten piti perinteisesti ottaa tänne muistiin myös sävynimet...

...että itse sivuilta myös sävyjen kuvaukset!
Josko mulla tämän paletin jälkeen nyt hetken aikaa pysyisi järki päässä, tai siis...

...tämän paletin jälkeen :D.
Eli tämä on siis Semi-Precious Pressed Powder Shadow Palette, jossa pannujen koko on peräti 2g!! Taitavat olla varmaan jopa yksittäismyynnissä olevia pannuja isompia... Joo, piti tarkistaa, niin yksittäisissä pannuissa on "vain" 1.5g tavaraa :).
Olen ehtinyt tästäkin vain 1 sävyä testata, mutta olenkin sitä käyttänyt kahdesti :D. Sehän on tuo ylärivin punainen. Ihana jouluväri!!

Ja sitten vielä tästäkin nimet ja...

...kuvaukset muistiin ^_^.
Tuo Upon a Star on vainonnut mua jo kauan, täytyy melkein huomenna viimein meikata sillä, niin saan rauhan :D.
Mutta niin, nämäkin ovat ihania, kimaltavia ja metallisia tapauksia <3.

Tällaista tuli siis tällä erää tilattua :D. Seuraavaa kertaa odotellessa! Onneksi ei tullut mustan perjantain aikaan mitään houkuttavaa tarjousta, odotin lähinnä ilmaisia postareita, joita ei tullut, silloin olisin varmaan sen SSS-setin tilannut itselleni :p.

Super Shock Shadow -luomiväreistä puheen ollen, tuossa eräs ilta tylsyyksissäni päätin kuvata tämän hetken kaikki omistamani sävyt, joukossa on myös nuo 2 higlighter-korostusta, jotka siirsin luomivärikäyttöön, kun olivat liian kimaltavia poskille :).
En jaksanut alkaa availemaan, vaikka sitäkin mietin, että olisi paremmin pannun pohjat näkyneet :D. Normi-ihmiseen verrattuna nuita on varmasti paljon, mutta uskon, että monilla kosmebloggaajilla taitaa olla vieläkin enemmän :D.
Sittenhän tosiaan niitä pressattujakin luomivärejä löytyy + paletit, mutta en ollut vielä valmis kohtaamaan sitä todellisuuttä yhtä aikaa :'D. Laitan ne sitten eri postaukseen!

Mutta huomenna on vuorossa sitten viimeiset loppuneet, niin saadaan tämä marraskuu kasaan ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit