maanantai 27. marraskuuta 2017

Vadelmamoussea, punasavea ja dramaattista kosteutta kasvoille

Hehee, ehdin kuin ehdinkin vielä tälle päivää kirjoitella :D.
Mitäpäs tässä turhaa jaarittelemaan eli käydään asiaan!

Jälleen täällä on tehty pieniä voittoja, kasvorasvoja on nimittäin loppunut!
Ensiksi kulutin tämän 50ml Oriflame Love Nature Rasberry Revitalising Mousse Cream voiteen.
Koostumus tässä oli hauska, en ehkä mousseksi sanoisi, kun kiinteämpi vaaleanpunainen sorbetti tuli enemmän itselläni mieleen :D. Tosi kiva vadelman tuoksukin tässä oli!
Sopi loistavasti omalle sekaiholleni meikin alle, ei koko päivää täysin mattana pitänyt, mutta ei mun otsa rasvaakaan tihkunut! Ehkä kuitenkin enemmän kesäajalle on parempi, sillä käyttäessäni hoitovettä ja seerumiakin tämän alle tuntui, että hitusen jäi muu iho lisää kaipaamaan kosteutta.
Kaiken kaikkiaan tykkäsin tästä todella paljon ja kyllä harmittaa, ettei tätä ole enää myynnissä :(. Voisin ostaa ilolla uuden purkin!

Sitten yllätyksekseni sain käytettyä myös tämän 30ml Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream voiteenkin!
Ostin tämän muistaakseni 2-3v sitten Hullareilta ja otin ensin yökäyttöön. Tässä oli kuitenkin tuoksu jotenkin hieman tympeä, niin siirsin tämän kaulan ja dekolteen alueen rasvaukseen.
Tämä veti otsan aika rasvaiseksi eli oli hieman liian kosteuttava päiväkäyttöön. Myös yön jälkeen otsa välillä tihkui rasvaa, jos erehdyin seerumeja laittamaan alle.
Kaulalle ja dekoltee-alueelle tämä oli tosi hyvä ja kosteuttava, mukavan pehmeäksi jätti ihon!
Oon käyttänyt tästä geeli-versiota ja se muistaakseni sopi paljon paremmin, kun sen perusteella tämän voide-version taisin ostaa kokeiluun.
En aio siis enää tätä cream-versiota ostaa uudelleen, ennen kuin iho kuivahtaa lisää :p.

Tässä näytille nyt käytössä olevat rasvat!
The Body Shopin joulukalenterista öööö... 3 (?) vuotta sitten tulleet E-vitamiini voiteet ovat naamalle ja koska Bette/Livboxista on tullut rasvoja niin järkyttävän paljon, päätin kaulalle ottaa nyt siksi aikaa käyttöön tuon vanhemman L'Orealin päivävoiteen :). Saa vähän vähemmäksi käytettyä tässä TBS:ien ohessa!

Tälle erää vielä yksi loppunut, joka oli 50ml L'Oreal Pure Clay Exfo Face Mask kuoriva kasvonaamio.
Pääasiassahan mä käytin tätä kuorintana. Kuorivat rakeet eivät olleet sieltä hellimmästä päästä, mutta omaan makuuni oli siltikin liian hellävarainen ja käytinkin tuotetta reippaasti kerralla saadakseni enemmän kuorivuutta aikaan ja yleensä joka toinen päivä :).
Ei kuivattanut mielestäni kovinkaan paljoa omaa ihoa, vaikka tämä 3 eri savityyppiä sisältääkin (kaoliini 2. listassa, moroccan lava clay eli rhassoul? on vasta 20. ja montmorilloniitti 23.).
Oli tämä jollain tapaa kuitenkin ihan mielenkiintoinen tapaus, jätti ihan kivan pehmeän tuntuisen ihon.
Ehkä voisin alesta ostaa uudelleen, jos olisi ainoa savinaamio varastossani, täytyy ensin muut jäljellä olevat käyttää pois :D.
Ja ehkä kuitenkin Lumenen vanha 60 sekunnin kirkastava naamio tekee enemmän mun iholle kuin tämä, joten en ainakaan hetkeen tule tätä ostamaan uudelleen.

Mutta aattelin vielä tähän loppuun esitellä parit shoppailusaaliitkin, kun tänään kävin lounastamassa jälleen rakkaan R:n kanssa ^_^.

Jeeee!! Vihdoin sain tämän NYXin Glitter Primerin ostettua, kun aina tätä etsiessäni on ollut loppu Sokokselta :D. Kimaltavia luomivärejä löytyy melko paljon itseltäni, joten katsotaan onko tästä apuja vähentämään niiden varisemista luomille sivellessä :p.

Ja näistä korviksista oon ehkä vielä enemmän innoissani!!!
Oon monesti Elvarin nettikaupassa surffaillut, mutta ei ole tullut sieltä laitettua tilaukseen vielä mitään. Muuan päivä takaperin huomasin Valkeassa sijaitsevan Karkkipäivä-karkkikaupan instassa kuvan Elvarin korviksista, niin pitihän se käydä hypistelemässä ja vihdoin ostamassa suklaa-addiktin korvikset itselleni! Eikä R:kään sieltä tyhjin käsin lähtenyt, vaan pipari-korvikset lähti sen matkaan :D.
Olisi varmaan itsellekin pitänyt ostaa joulua varten vielä ihanat joulutorttu-korvikset :D.
Mutta joo, tykkään ihan mielettömästi näistä ja ehtiipähän noita käydä vielä lisääkin ostamassa ^_^.

Eipäs tässä tämän kummempaa, jatketaan taas huomenna seuraavien juttujen kanssa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Oriflamen voide oli kyllä himskutin riittoisaa!

    Itselleni tuli tänään riemuvoitto, kun The Body Shopin hajusteeton sy-voide tuli tiensä päähän :D Taisin ottaa sen kesällä käyttöön..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä riittoisa tapaus!!
      Ja nuo sy-voiteet yleensä ottaen kestävät aina ikuisuuden :D.

      Poista

Suositut tekstit