torstai 30. marraskuuta 2017

Viimeiset pienet kroppa- ja hiustuotteet

Vähän jo melkein pelästyin, ehdinkö tänään päivittää viimeiset loppuneet, kun te-toimistolta olikin yllättäen tullut pidemmän kaavan lisäselvityspyyntö... Epäilen, että sieltä vielä tulee lisää pyyntöjä, kun mulla ei vaan ole tietyistä jutuista pyydettyjä tiedostoja... Tuli jälleen todettua, että rehellisestä mielestä ja tyhmästä päästä kärsii koko akka -.- Noh, ei auta kuin toivoa parasta ja odottaa pahinta!

Mutta niin, totutusti jälleen sain kuivashampoota holvattua, nyt loppui 50ml minikoot Batisten XXL Volume ja Floral & Fruity Blush Seduction Dry Shampoista.
En nyt muista, tuliko tuo XXL mini aikanaan Livboxista vai olenko jostain alesta ostanut... Olen sitä jo täysikokoisenakin käyttänyt useamman pullon, ja edelleen tuo on vaan mun yksi lemppareista <3. Onneksi se Stylist-versio on lähes samanlainen!!
Blush-version tuoksusta en hirveästi välittänyt, mutta tehot oli taattua Batiste-laatua. Voisin ostaa tätäkin, jos ei muuta tuoksua ole ja on akuutti kuivashampootarve.

Myös nesteshampoota sain loppumaan, vuorossa oli 75ml minikokoinen Cutrin PureISM Anti-green Shampoo, joka tuli Toukokuussa 2016 Livboxista.
Ei kovin pahasti takuttanut hiuksia eli siitä plussa. Muuten en isompaa hyötyä tästä saanut, koska en ole nyt blondi eli mahdollista vihreyttä ei huomaa hiuksista :D. Perushyvä shampoo noin yleiskäytössä! En tiedä, tulenko ostamaan täysikokoista, hyödyn varmaan enemmän jostain muusta syväpuhdistavasta tuotteesta :).

Sitten loppuneisiin kroppatuotteisiin.
Tämä 250ml Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Body Wash with Avocado Oil & Calendula Extract suihkugeeli tuli Kesäkuussa Bette Boxista.
Mähän siirsin tämän käsisaippuoiden puutteessa käsisaippua-käyttöön, vaikka muutaman kerran ehdin ihan suihkussakin kokeilla.
Vihertävää geeliä, vaahtosi ja pesi hyvin, mutta jätti ihon normaalia pehmeämmäksi. Tuoksu oli sellainen perussaippuamainen mun nenään, jonka takia siirsinkin pois suihkupuolelta :).
Ei ollut huono, mutta kuitenkin sen verran tylsä, etten tätä versiota aio uudelleen ostaa.

Bette Box / Livbox tuotteilla vielä jatketaan eli tämä 20ml/18g minikokoinen Vitalis Ihonhoitovoide tuli Heinäkuussa 2016 Livboxista pitkäaikaistilaajille.
Käytin tämän jalkapohjille yhdessä ei niin hyväntuoksuisen jalkavoiteen kanssa :D.
Lapsena tainnut viimeksi käyttää sitä normaalia peltipurkkia eli lapsuus tuli mieleen!
En sen kummempaa osaa tästä sanoa, nyt mulla on jalkapohjat niin huonossa kunnossa, kun en ole kylvettänyt niitä pitkään aikaan, että niiden karheuteen ei mikään kunnolla tehoa :D.
Jotenkin tylsä tuote tämä on mun makuun tällä hetkellä, niin tuskin tulee ostettua uutta hetkeen :).

Tämä 10ml minikokoinen Little Butterfly London Love Eternal Baby Massage Oil vartaloöljy tuli Heinäkuussa 2016 Jolie Boxista.
Käytin tätä kertaalleen koko kropalle ennen kuin valutin loput mini-suihkepulloon (johon oon muitakin öljyjä laittanut) jalkavoidekäyttöön. Kivan pehmeäksi jätti ihon, mutta se ei ollut ollenkaan öljyisen klähmäinen.
Jos kroppaöljyjä käyttäisin, niin voisin tätä ehkä ostaa, mutta en ennen kuin kroppavoide-katastrofi on selätetty :D.

Jeeeee, eilen sain kuin sainkin loppuun vielä tämän 250ml The Body Shop Glazed Apple Sugar Body Scrub vartalokuorinnan!!
Makean mausteiselle omenalle tämä tuoksui, ihan kiva, mutta ei yltänyt lemppareihin näistä joulunajan sarjoista.
Kuorintatehot taas oli loistavat, niin kuin yleensä TBS-kuorinnoissa on. Myös tästä jäi sellainen öljymäisempi pinta ihoon, muttei niin voimakkaasti kuin joistain toisista kuorinnoista.
Tätä sarjaa ei tullut nyt tänä jouluna myyntiin, mutta ei jäänyt ikävä :). Enemmän tykkään muista tuoksuista.

Puuuh, tässäpä nämä!
Huomenna tulee sitten yhteenveto ja JEEEE, ensimmäiset kalenteriluukut aukeavat myös :D. Eli tästä lähtien yritän päivittäin postailla ainakin mun kalentereiden luukkujen sisällöt, jos ei muuta asiaa ole :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit