sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Punia ja Kiiltoja ahkerasti kulutettu

Heissan!
Ei taas mennyt täysin suunnitelmien mukaan hommat, kun perjantaina aika vierähti illalla kaupoissa ja eilen oli tyttöjen iltaan valmistautumista (ensin kun oli univelkoja tullut nukuttua) :D.
Mutta tässä olisi taas pikaisesti parit loppuneet, joista olen tosi ylpeä, koska harvemmin näitä tuotteita loppuu :p.

Jeee, huulikiilto on loppunut ja se oli tämä vuosi sitten tilaamani ColourPop x Hello Kitty Ultra Glossy Lip Supercute-sävyssä.
En muista enää tarkemmin kuvausta, mutta vaikuttaa siltä, että vaaleanpunaisella "pohjalla" on pinkkiä ja kultaista glitteriä...

Tässä oon silloin aikanaan ottanut jo kuvaa huulilla (mutta jäänyt julkaisematta :D), tuo siis lähinnä kimallusta huulille yksinään ja vain hieman sävyä. Yleensä käytin tätä punertavan huulipunan päällä ja siinä oli todella kiva!!
Pysyvyydestä en puhu mitään, kun en laittamalla laita koskaan näitä ja yleensä aina heti laiton jälkeen juon tai syön jotain :D.
Ei kuivattanut huulia tai ollut sellainen tahmea, tykkäsin siis koostumuksesta!
Tykkäsin tästä sävystä kuitenkin niin paljon, että bongatessani muutama kuukausi takaperin kauneusbloggaajien kirppikseltä tämän kerran käytettynä, oli pakko ostaa toinen varastoon :D.

Toinen kulutettu oli hieman vanhempi tapaus eli Avon Ultra Color Rich Mega Impact Lipstick Never So Nude -sävyssä.
Otin tästäkin kuvan huulilla, mutta nyt muokatessani sitä siitä tulikin täysin epätarkka ja epäonnistunut :(.
Sävyltään oli tuollainen rusehtava nude, jossa oli paljon glitteriä myös. Löytyi varmasti ympäri naamaa, jos oli varomaton :D.
Puna oli muodoltaan tuollainen timanttimainen, se oli kiva!
Mulla on sama puna vielä eri sävyssä, mutta se on sellainen magentanpunainen... Ei siis kovin usein tule käytettyä :D. Molemmat sain aikanaan _muistaakseni_ kaupanpäällisenä ellen aivan väärin muista, mutta myynnissä näitä ei enää ole Avonilla.
Tulipahan kokeiltua, niin kuin montaa muutakin punaa :D.

Olipa tämä vähän turha postaus, mutta kaikki kulutetut pitää esitellä kuitenkin :p.
Nyt taidan suunnata takaisin sohvalle katsomaan boksilta nauhoituksia :D.
Huomenna otan itseäni niskasta taas kiinni ja kirjoittelen seuraavan postauksen, jälleen tuli sitten kiire näiden kanssa :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit