perjantai 3. marraskuuta 2017

Ennustustaitojen testausta Marraskuuta varten

Heissan!
Jälleen mun pitäisi tehdä jonkinnäköisiä ennusteita siitä, mitä kuluvana kuuna mahdollisesti saan loppumaan.
Koin tämän nyt, ehkä ymmärrettävästikin, hieman haastavana, hankalana ja ahdistavanakin, kun purkit ovat vielä osittain aika lailla hujan hajan täällä. Samoin kun olen maininnut, niin nykyinen tympeän pieni suihkunurkkaus tekee hieman haastavaksi tuotteiden käytön/vaihtelun, kun en ole voinut niihin mun entisiin suihkukoreihin koota näkyviin kaikkia aukaistuja purkkeja.
Tämä on oikeasti ahdistavaa, kun tykkään vaihdella tuotteita mielihalujen mukaan, mutta nyt joudun käyttämään yhtä tuotetta useammin peräkkäin :p.
No mutta se selittelyistä. Sain mä nyt jotain mahdollisesti kasaan, joten käydään ne läpi!

Hiustuotteita löysin vain nämä 3 onnetonta...
Tosin jos niitä kertyneitä mini-sshampoita käyttäisin ahkerasti yksi kerrallaan, niin saattaisin ehkä toisenkin minikoon saada käytettyä!
Ei kuukautta ilman kuivashampoota, minikoot ei mulla kauaa kestä :). Katsotaan, otanko täysikokoisen tuon jälkeen käyttöön, vai yrittäisinkö vihdoin saada sen vanhan Lushin version käytettyä pois!
Tonymolya oon nyt käyttänyt pelkästään hoitoaineena/hiusnaamiona, joten se voi hyvässä lykyssä loppua myös!

Naamalle tarkoitettuja tuotteita löysin nämä.
Jälleen jos maltan keskittyä yhteen kerrallaan, niin hyvin suurella todennäköisyydellä naamiot ja kuorinnat loppuvat jokainen!
Misellivesi on riittoisa pirulainen... Jäljellä on noin 2cm tavaraa, joten katsotaan miten käy!

Muita kasvotuotteita/ meikkejä löysin vielä nämä.
Hajuvesi, kasvovoide ja huulipuna loppuvat varmasti. Huulikuorinta loppuu myös, jos käytän sitä säännöllisesti.
Ripsari on alkanut osoittamaan paakkuuntumisen merkkejä, joten katsotaan, kestääkö hermot kuinka pitkään vielä sen kanssa :).

Viimeisenä kroppatuotteet.
Kroppavoiteet (mini- ja normikoko) loppuu, jos vaan nyt en laiskottele niiden käytön kanssa, samoin loppuu minikokoiset yleisvoiteet.
Kroppakuorintaa loppuu myös, ainakin jotain, tuo TBS-versio on tosin aika täysi vielä ja riittoisa.
Dovella tai jollain muulla suihkarilla tulen taas täyttämään käsisaippua-pullon eli yksi suihkugeeli loppuu varmasti :). Suihkukäytössä en tiedä, ehtiikö loppua mikään, haluan kuitenkin siinä vaihdella tuotteita :).

Siinäpä ne, aika paljon minikokoja, mutta onhan ne tyhjää parempia :).
Ääää, nyt muistin, että yksi tuote unohtui kuvista!! Nimittäin se Garnierin BB-voide! Sillä on hyvät saumat loppua vihdoin, jos vain maltan käyttää nyt sitä, kun oon aika paljon meikkipuuteria käyttänyt viime aikoina :p.
Lähden siis kokeilemaan ainakin 13 täysikokoista, 8 minikokoa ja 1 näytettä. Lisäksi yritän niitä listaamattomia näytepusseja saada vähemmäksi myös :).

Näyttää pahasti taas siltä, että plussa-kuukausi on tulossa, vaikka ei saisi manata :p.
Eipäs tänne tämän kummempia!
Nyt lähden valmistautumaan, kun pitää lähtä synttärilahjaa ostamaan kummipojalle huomista varten, käydä hakemassa vielä yksi paketti ja sitten pääsen viimein meikkaamaan tälle päivää, kun illalla olisi S-toolin keikka Hevimestassa \m/.
Mukava taas panostaa kunnolla, kun on näyttänyt lähinnä suohirviötä remonttipölyineen :p. Tänään tuli taas 2,5h hakattua entisen saunan seiniä hajalle. Ihana nähdä heti työn jälki!
Mutta palataan asiaan noiden tulleiden pakettien kanssa!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Miulla on suihkussa aina kolme suihkugeeliä, laitan ne yleensä pienempiin pulloihin, että sopivat hyllyyn.

  Nyt yritän käytellä käytössä olevia pois, että saan blogiin esille (ja käyttöön) uudet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla kun on ollut parhaimmillaan yli kymmenenkin suihkaria niissä koreissa, niin pienehkö ahdistus on nyt tästä nykytilanteesta :D.
   En jaksa alkaa värkkäämään pienempiin pulloihin nuita, saa nyt mennä noin :).

   Poista
 2. No onneks joulukuusta ei varmaan tuu plussaa kaikkine kalentereineen... :P Mistä tuliki mieleen et alanki nytheti kattoo tarjontaa ja pistän tilaukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes halua vielä miettiä niitä joulukuun plussia... ;'D.

   Poista

Suositut tekstit