torstai 23. marraskuuta 2017

Muuan tuote muutamalla sanalla

Heipsböö!
Hengissä ollaan :D. On taas päivät ehtineet kulua kaikkea muuta värkätessä, mutta tätä postausta oon tosin ollut kirjoittamassa jo neljättä päivää...! Työhakemuksen teko ja Black Friday -tarjousten metsästys on sitten aina vetäneet pidemmän korren, niin postauksen kirjoittelu on venynyt :/.
Mulla siis on tuotteita tässä hiljaisuuden aikana vähitellen loppunut ja näistä seuraavista esiteltävistä mulla ei nyt ole sen pidempää jaariteltavaa.

JEEEEE !!! Jälleen yksi meikkipohja käytetty ja nyt vuorossa oli tämä jo Helmikuussa 2014 Livboxista tullut Garnier Miracle Skin Perfector Daily All-in-One BB Cream, Light BB-voide.
Mähän en koskaan muistanut ottaa kuvaa tästä kasvoilla, vaikka monesti sitä suunnittelin... Ei vaan kamera ollut koskaan lähistöllä ja yleensä käytin tätä kiireisempinä aamuina, koska sävy oli aika hyvä mun iholle yksinään. Ei siis tarvinnut sekoitella vaaleampia/tummempia voiteita sekaan ja näin ollen aikaa säästyi runsaasti.
Tasoitti pahimmat punoitukset ja käyttäytyi aika samalla tavalla kuin kaikki muutkin meikkivoiteet mulla käyttäytyy...
En osaa edelleenkään näitä meikkipohjia arvostella, varsinkin kun yleensä sekoittelen niitä keskenään sen verran paljon :D.
Meikkipohjia löytyy laatikosta moneksi vuodeksi, joten tuskin pääsen koskaan ostamaan tätä lisää :p.

Samalla merkillä jatketaan, sain myös loppumaan tämän Heinäkuussa Bette Boxista tulleen 125ml Garnier Micellar Cleansing Water miselliveden.
Oli samanlainen kuin aiemminkin käyttämäni misellit eli ei puhdistanut kunnolla silmämeikkiä ilman suurta hankausta ja meikinrippeitä jäi myös Clinique-kasvovesi-vanuun. Käytin siis tämänkin kasvovetenä aamuisin ja muutaman kerran aamupuhdistuksena, jos halusin säästää aikaa kasvojen pesulta.
En aio itse ostaa lisää, mutta kiva oli kokeilla!

Viimeisenä loppujana tällä erää oli tämä 10ml miniatyyri hajuvesi eli L'Occitane Verveine Eau de Toilette.
Lyhyestä virsi kaunis; mä rakastan vaan tätä tuoksua <3.
Tästä löytyy Fragrantican mukaan siis Ruusua, Kurjenpolvea, Sitruunarautayrttiä ja Sitruunapuuta.
Ihanan sitruksisen tuoksuinen <3.
Ostaisin varmasti mielelläni lisää ja ihan täysikokoisenkin pullon. Täytyy katsella tarjouksia sillä silmällä, mutta sitä odotellessa, pitää käyttää muita hajuvesivarastoja pois :).

Sitten tähän loppuun vielä yksi plussakin!
Olisikohan ollut alle 2kk sitten, kun Marisa kertoi, että Lumenen sivuilta pystyi tilaamaan ilmaisen Nordic Noir -ripsivärin. Itsellänihän oli jo Bette Boxista tullut Musta-sävy, mutta kun tuo olikin ruskea, niin ajattelin hyödyntää tilaisuuden. Ilmainen on aina ilmainen :D.
Se sitten tulikin postilaatikkoon tuossa alkuviikosta viimein, joten nyt tämä lähtee odottelemaan käyttöönottoaan :). Pitää käyttää nuo ripsarit tulojärjestyksessä, tämä on nyt 4. jonossa :D.

Tässäpä tämä päivitys!
Yritän olla nyt hieman ahkerampi, esiteltäviä kun riittäisi melkein jokaiselle päivälle nyt loppukuun ajan :p.
Huomenna aattelin lähteä saalistamaan Black Friday -tarjouksia... Nastakengät ja ehkä kännykkä olisivat akuuteimmat tarpeet, mutta voi olla, että joudun valitsemaan vain toisen, jos en molempia raaski hommata nyt...
Kosmetiikka-puolelta ajattelin katsoa, mitä ColourPop tarjoaa ja ehkä The Body Shopissa voisin käydä katsomassa joulu-sarjat. Muuten taidan yrittää pitää nettisurffailut minimissä :D. Onko teillä mitään Black Friday-suunnitelmia??
Mutta mä yritän huomenna saada seuraavan postauksen ulos ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mie tein tilauksen Dermosilille :D

  Loccitane löytyy täältäkin, 100 ml pullo laivalta. Tuo pullo on jollain tavalla jo itsessään nätti ja vie vähän tilaa, kun on aika kapea.

  Miulle tuli tuo sama ripsari eilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, mä en ehkä 100ml saisi käytettyä, mutta 50ml kelpaisi :D. Pullo on kyllä kaunis!!

   Poista

Suositut tekstit