sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Bette Box Marraskuu 2017

Nytpä vihdoin minäkin sain aikaiseksi tehdä tämän Bette Boxin esittelyn.
Näköjään pitää tuota Buranaa vetää joka päivä, jos haluan jotain pystyä tekemään... Muuten on jotenkin voimaton olo ja pää höttöä :/. 
Tulevalla viikolla olisi pakko päästä tekemään yksi apurahahakemus deadlinen ollessa loppuviikosta, vaikkakin epäilen, etten sieltä taida enää saada mitään, kun kerran aiemmin olen jo saanut pienen apurahan... Noh, yrittänyttä ei laiteta, eikös se niin mene...

Mutta siihen itse asiaan eli marraskuun Betteen! Varmaan olette jo ehtineet sisällön nähdä :D.
Ihme kyllä en ehtinyt spoilata itseäni ennen paketin hakua, kerrankin sain yllättyä :D.

Teemana oli nyt juhlakauteen valmistautuminen ja mielestäni sisältö oli toimiva eli hyvin mentiin teeman mukaan.
Tuotteita löytyi 3 täysikokoista, 1 minikokoinen ja 1 extrana ollut näyte sekä pitkäaikaistilaajille oli minikokoinen tuote.

Juhliin valmistautumiseen löytyi kasvoille:
* 20ml minikokoinen IsaDora Natural Matt Oil-free Foundation, 10 Matt Porcelain meikkivoide (ovh. n. 22e/35ml)
* Manna Kadar Glo Illuminator hohdevoide (ovh. n. 29$/20ml)
Kerrankin pitkästä aikaa meikkivoide taitaa olla suunnilleen oikeaa sävyä ja jos meneekin liian vaaleaksi, niin löytyy tummempia sekoitettavia :p. Silti, taas meikkipohja-tuote :/... En tiedä, maltanko tätä(kään) vielä aukaista ennen kuin oon jo avattuja saanut vähemmäksi... Tämä on varmaan 4. tai 5. meikkipohjatuote, joka tulee olemaan avaamaton, sitten on vielä ne 5-6 avattua tuubia/pulloa... Todennäköisesti en siis vielä aukaise, ainakaan ennen kuin tummempia sävyjä alan aktiivisemmin käyttää pois!
Hohdevoide näyttää kauniilta, joten korostuksiin tulen varmasti kokeilemaan ja käyttämään. Kyllähän tosin näitä korostustuotteitakin alkaa olla laatikko (kuvaa tulee sitten aikanaan, kun teen sen kaaos-postauksen) täynnä :p. Jos jaksaisin taas meikkailla kunnolla, niin avaan tämän todennäköisesti huomenna ja testailen :).

Meikin viimeistelyyn löytyi huulille:
* Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstick, 17 Enchanted Forest/Metsän Lumo huulipuna (ovh. n. 18,90e/3.5g)
En testannut tätä vielä. Minulta kun löytyy pari punaista huulipunaa, niin ajattelin ensin näyttää tätä yhdelle työkaverille, jos hän haluaisi tämän itselleen, hän kun tykkää käyttää näyttäviä huulipunia :). Katsotaan siis, jääkö tämä varastooni omaan käyttöön :). Sävyissä ilmeisesti oli jonkin verran eroja.

Meikin puhdistamiseen oli sitten:
* Simple Micellar Cleansing Wipes puhdistusliinat (ovh n. 3,75e/25kpl pkt).
Suhtauduin näihin hieman skeptisesti, koska "miselli" (ei ole mulla nuo vedet toimineet muuna kuin kasvovetenä) ja kun muutenkaan puhdistusliinat eivät ole kovin hyvin silmämeikkiä saaneet puhtaiksi, ainakaan ilman hankaamista ja kirvelyä.
Ehdin toissailtana testata yhden liinan kevyen kasvomeikin (meikkipuuteri ja peiteaineet) ja ripsivärin poistoon ja holy shit, SE TOIMI :O !!! Siis olin aivan äimänkäkenä varsinkin tuon ripsivärin kanssa, se todellakin lähti ilman suurempaa raastamista, eikä silmät juurikaan ärtyneet. Ihan pienesti vain tuntui hetken aikaa silmien ympärillä, että vähän oli niitä liinalla hangattu, mutta se ei kauaa kestänyt.
Täytyy vielä kokeilla ihan kunnon meikkiin, mutta saattaapi olla, että näitä tulee mahdollisille matkoille (joo ihan kuin olisi varaa :p) varmasti ostettua! Taisin siis viimein löytää mulle passaavat puhdistusliinat!

Extratuotteena eli ylimääräisenä löytyi:
* 0.8ml Elie Saab Le Parfym L'eau Couture Eau de Toilette hajuvesinäyte.
Suihkautin vähän ranteeseen ja ei, liian voimakas kukkainen tuoksu, yritti päänsärkyäkin tulla eli tämäkään ei ollut mun juttu.
Vessatuoksuksi siis menee :/.

Pitkäaikaisille tilaajille oli kiitos-lahjana:
* 50ml minikoko Novexpert Micellar Water with Hyaluronic Acid misellivesi (arvo n. 5e).
Vähän huvitti, että oli laitettu sitten 2 miselli-puhdistusta samaan boksiin, edelleen siis peräänkuuluttaisin, ettei samantyyppisiä tuotteita samaan boksiin :).
Mun pitää vielä kertaalleen testata, kun en jostain syystä saa nyt mieleeni, millainen tämä oli... Muistaakseni muulle iholle kokeilin meikinpoistoon ja Clinique-kasvoveden jälkeen taisi jäädä vielä meikin rippeitä vanuun...
Noh, testaan vielä, mutta todennäköisesti tämä tulee käytettyä "kasvovetenä" :).

Tällainen oli boksin sisältö nyt, miltä teidän silmiin näytti tai mitä tykkäsitte?
Mä tykkäsin kaiken kaikkiaan siitä, että nyt mentiin hyvin teeman mukaan tuotteiden kanssa. Ja itse sain taas uusia testattavia, vaikkakin tuo meikkivoide huokailutti. Sen "pettymyksen" pelasti täysin kuitenkin nuo puhdistusliinat, jos ne ovat vielä kunnon meikillekin kunnolla puhdistavat :D.
Oli siis kiva boksi, vaikka nyt yksi tuote lähteekin ehkä kiertoon ja pari muuta tuotetta menee eri käyttöön kuin on ehkä tarkoitettu. Ilahduin siis enemmän kuin muutamasta aiemmasta boksista, vaikkei tämäkään riemunkiljahduksia aikaan saanut (tai ehkä nuo puhdistusliinat sai testauksen jälkeen :D).
Tämä boksi tulikin lunastettua nyt pisteillä, niin listassani laitoin nämä "Saatu/Maksuttomat"-sarakkeeseen :). Samoin Joulukuun muistin käydä juuri äsken lunastamassa pisteillä, säästöä se on sekin nyt tässä vaiheessa :). 

Mutta nyt saankin sitten alkaa ilmeisesti loppuneita tuotteita esittelemään! Niissä ei kylläkään suurta juhlimista vielä ole, mutta ehkä vähitellen alkavat tyhjentyä!
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Njoooh, ei toi mulle mikään huippuboksi ollu. :/ Sinänsä ihan arvokas ja niitä meikkejä, joita kaikki toivoo. Voihan noita kokeilla kuitenki, onneks huulipuna oli hyvän sävynen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt oli ainaki meikkejä :D.
   Tuo Manna Kadar yllätti positiivisesti jälleen! Oon käyttänyt sitä pari tippaa meikkivoiteen sekaan, kivan hehkun tuo!
   Mun huulipuna lähti kuin lähtikin työkaverille :D. Kiva ettei tarvi itse käyttää "pakolla", kun punaisia punia mulla löytyy pari kappaletta. En oo vielä niin rohkee, että uskaltaisin kunnon punaista punaa käyttää huulilla :D.

   Poista

Suositut tekstit