keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Zuii Maxi Lash Mascara ja muutama sana tummista silmänalusista

Heissan jälleen!
Tässä on taas ollut muutama stressaava työpäivä takana ja eilen tuli myös migreenistäkin vähän kärsittyä.
Vaan viimein alan käydä läpi loppuneita ja aloitetaan ripsarista!

Päätin tuossa joitain päiviä sitten, että tämä Zuii Certified Organic Flora Maxi Lash Mascara sävyssä Granite on tullut nyt tiensä päähän.
Tämän sain Tammikuussa 2016 2017 Jolie Boxista ja kiva oli kyllä kokeilla ensimmäistä kertaa luonnonkosmetiikka-ripsiväriä!
Positiivista oli, että massa oli "voidemaista", omille ripsilleni sopii siis paremmin voidemaisemmat  koostumukset kuin sellaiset märemmät.
Harja oli ihan ok, mutta nyt loppuvaiheessa tuntui olevan työläämpää levittää, ei meinannut saada ripsien läpi helposti, kun massa oli jo hieman kuivannut.
Lisäksi yllätti melko voimakas kukkaistuoksu, jota aloin hieman epäillä, että reagoikohan silmät siihen. Ei reagoinut kuitenkaan :).

Tässä on sitten kuvaa kyseisestä ripsarista ripsissä, kuvat on otettu ripsarin 3.käyttökerralla.
Omat ripseni ovat siis suhteellisen runsaat ja pitkät, mutta melko värittömät varsinkin kärjistä.
Ihan kivan lopputuloksen tällä sai, mutta kyllä mä yleensä aina yhden "harjallisen"/silmä harjasin eli dippasin välissä putkilossa ennen toiseen silmään siirtymistä.
Muistelen, ettei ollut itkun kestävää ainakaan minulla, mutta putsaaminen oli melko helppoa. Vaihtoajaksi tuli mulla nyt noin 3kk, otin tämän joulukuussa käyttöön. Hintaan verrattuna olisin toivonut tälle vielä 1-2kk käyttöaikaa lisää.
Ei tässä sinällään mitään vikaa ollut, mutta kuitenkin tämä jätti hieman kylmäksi, en täysin innostunut jostain määrittelemättömästä syystä.
En normaaliin hintaan itse ostaisi, mutta jos hyvä tarjous osuisi kohdalle, niin voisin harkita. Nyt on kuitenkin ripsivärejä kertynyt varastoon, etten saa itse ostaa yhtään tuubia hetkeen :D.

Ripsiväri-jonossa odotti seuraavaksi vuoroaan tämä Lumenen True Mystic-ripsari. Katsotaan, kuinka pitkään tämä palvelee!








Mutta otsikossa mainitsin toisenkin aiheen, josta aattelin muutaman sanan taas höpöttää eli tummat silmänaluset, jotka tuossa ripsarikuvassakin jälleen näkyy...
Mähän olen jo aiheesta aiemmin valittanut ja kuten tuossa postauksessa sanoin, niin mun silmänalusille ei vaan pari tuotetta meinaa riittää, eikä ole riittänyt myöskään tuossa ylläolevassa kuvassakaan. Itseasiassa siinä taitaa olla jopa muutama tuote enemmän :).
Vaikka tuo nykyinen tyylini ei kovin läheistä silmien tarkastelua kestä (silmälaseista saa olla nyt kiitollinen :p), niin olen vähän tyytyväisempi tuohon lopputulokseen.

Aiempaan postaukseen verrattuna olen tuossa ylläolevassa meikissä käyttänyt Manna Kadarin primeria, jotain meikkivoidetta ja sitten olen vihdoin rohkaistunut tekemään kevyen "leipomisen" eli laittanut vähän reilummin ensin keltaista peiteväriä (nyt käytössä Oriflamen vanha peiteaine-trio) ja sen päälle töpötellyt reilummin puuteria (nyt tähän käytössä Make Up Storen Translucent-sävyinen kivipuuteri).
Ehkä noin 30sek-1min vaikutuksen jälkeen olen pyyhkinyt puuterit siveltimellä ja lisännyt toisen puuterin muualle kasvoille.
Viimeisenä olen sivellyt Lily Lolon peiteainesiveltimellä silmänalusille vielä ihonväristä luomiväriä (Paese) ja sen päälle vähän myös Guerlainin Meteoriitti-helmiä...
Onhan tuo ihan jäätävä määrä tuotteita ja toivoisin, että saisin tyydyttävän lopputuloksen aikaan meikkivoiteella, 1 peiteaineella ja puuterilla. En vaan edelleenkään usko tuon olevan mahdollista mulle, kun katsoo lähtökohtaa mitä pitää lähteä peittämään :/.
Innoissani olen monia blogipostauksia aina lukenut, joissa on kerrottu loistavista peiteaineista, mutta kun monesti sitä peitettävää ei sitten ole itseeni verrattuna juuri mitään :D.
Edelleen täällä otan aina vinkkejä vastaan, jos saisi vähemmällä tuotemäärällä suunnilleen tuollaisen lopputuloksen kuin yllä ripsarikuvassa on :D.

No joo, tällaista höpöttelyä tällä erää! Oli pakko tehdä päivitys tuohon edelliseen postaukseen, kun silloin en ollut kovin halukas "bakingia" kokeilemaan ja nyt olenkin sitä hyvin pienessä mittakaavassa (esim. instagram-meikkaajiin verrattuna) tehnyt ja ihan kivaksi kokenut :D.
Jatketaan kuitenkin taas loppuneiden tuotteiden parissa seuraavassa postauksessa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mitäääh, onko tollanen ripsiväri tullu Jolie Boxista?! :D Mulla ei oo niin minkäännäköstä muistikuvaa... :'D Jännä, vaikka toi on muuten ainoa boksi, josta on käytetty melkein kaikki muut tuotteet! Seuraavaksi tuli mieleen että mitä ihmettä, tammikuu 2016?! Mutta hetken jälkeen hokasin, että kyllä se vaan tammikuu 2017 oli. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kappas, on näköjään tullut tuohon boksi-postaukseen kirjotusvirhepaholainen tai sormi osunut vahingossa 6:seen :D. Kiitti huomiosta, täytyypä korjata!! :D

      Poista

Suositut tekstit