tiistai 27. maaliskuuta 2018

Kasvoja Kuurattu

Jeee, sainpas aikaiseksi myös tälle iltaa muokata kuvat postausta varten :D. Käydään siis suoraan asiaan ja seuraavien loppuneiden kimppuun! Tällä kertaa vuorossa on naamaputsareita!

Aika lailla kuun alussa loppui tämä 150ml Sensai Silky Purifying Cleansing Oil Step 1 öljypuhdistusaine.
99% käytin tätä aina suihkussa märille kasvoille ja ihmettelinkin, että mikä tässä on muka niin huikeaa, mitä jotkut ovat hehkuttaneet. En saanut pelittämään tuolla omalla "normaalilla" käyttötavalla.
VAAN SITTEN! Luin ihan tässä loppuvaiheessa, että tätähän pitää laittaa kuiville kasvoille ja kappas, johan alkoi tapahtua :D!
Lähti hyvin myös silmämeikit, eikä tarvinnut kuin ihan vähän meikinrippeitä putsata vesiliukoisen meikin putsarilla lopuksi. Suihkun jälkeen kun olin yleensä putsannut hieman suuremmat rippeet vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetulla putsarilla :D.
Aika hyvin huuhtoutui myös jo vedellä pois, eikä kovin häiritsevää "kalvoa" jäänyt iholle. Mähän siis kuitenkin tein kaksoispuhdistuksen eli Step 2 saippua tuli vielä tämän jälkeen :).
Voisin ostaa tarjouksesta joskus uudelleen!

Nyt otin iltarutiiniin 1.vaiheeksi tuon Lancômen puhdistusmaidon ja 2.vaiheeksi Clarinsin saippuan rippeet. Sensain 2-vaiheen saippuaa jäi vielä noin puolet käyttämättä, mutta käytän nyt tuon Clarinsin pois tässä välissä :).

Sitten sain käytettyä pois myös nämä Simple Eye Make-up Remover Pads silmämeikin puhdistuslaput, jotka tuli Tammikuun Bette Boxista.
Ehdin innostua tuolloin näistä, kun ne misellivesi-liinat oli yllättävän hyviä, mutta valitettavasti nämä eivät yltäneet aivan niiden tasolle :/.
Näillä jouduin aika paljon hankaamaan silmänympäryksiä eli ne hieman ärtyivät siitä. En tiedä, olisiko lappujen pitänyt olla hieman kosteampia, että puhdistusteho olisi ollut parempi, vai eikö nämä vaan mun meikeille passannut...
Käytinkin nämä sitten suureksi osaksi meikinrippeiden poistamiseen, joita kasvopesun aikana oli vielä silmiin jäänyt, siinä toimi ihan ok.
En itse taida näitä enää ostaa, kun ei toiminut niin hyvin, mutta kiva oli kokeilla :).

Vimeisenä tällä erää kulutin pois myös tämän normaalikokoisen, 200ml Clinique Clarifying Lotion 1 Face Toner kasvoveden.
Tämän ostin Mr.Insinöörin siskolta MP:ltä muistaakseni viime vuonna, kun hän sai tämän Glamlin-kokeilun kautta, mutta hän oli just aiemmin ostanut kasvovettä itselle :). Muahan ei varastossa ennestään olevat tuotteet haittaa, joten tietysti ostin itselleni tämän :D.
Tehoiltaan oli mielestäni samanlainen kuin Lotion 2, jota olen 2 jättipulloa tässä vuosien aikana käyttänyt. Tuntui, että tämä oli kuitenkin vähän hellävaraisempi eli mieluusti tätä voisin ostaa jättipullona, jos olisi vaan myynnissa...
En nyt muista, että onko jopa ihan tämä Lotion 1 poistunut kokonaan myynnistä ja jotain muuta tullut sen tilalle...?? Onko jollain tarkempaa tietoa?
Mutta joo, tykkäsin tästä kyllä iltaisin putsauksen viimeistelyssä!

Tällaisia tuotteita tänään!
Nyt taidan lähtä putkirullailemaan, kun korvat vaihteeksi tinnittää :/.
Palataan taas seuraavien tuotteiden kera ehkä huomenna asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit