tiistai 6. maaliskuuta 2018

Maaliskuun Kristallipallo-katsaus

Heissan!
Pitäisiköhän viimein katsoa kuluvan kuukauden mahdollisia loppuvia tuotteita!
Eilen jäi postailut, kun käytiin kävelemällä leffassa, katsottiin mun halusta 50 Shadesin viimeinen osa :D. Sopivan aivotonta hömppää, vaikka kaiken kaikkiaan oon pettynyt tuon trilogian toteutukseen, sen kun olisi pystynyt tekemään varmasti paljonkin paremmin, mutta kohtaukset vain "juostiin" läpi yksi toisensa perään.
Ei pitäisi katsoa, jos on lukenut kirjat :D.
Mutta joo, nyt kosmetiikkaan!

Hiuksille tarkoitettuja tuotteita löysin vähissä olevina nämä.
Shampoota, kuivista, hiuksiin jätettävää, naamiota, suihketta.
Jos suihkussa tarkenen käydä aktiivisesti, niin saan shampoot ja pienen naamion varmasti käytettyä myös, muuten taitaa kulua runsaammin kuivashampoota :D.

Huulille ja silmille tuotteet, monet jo melko tuttuja :p.
En luovuta, vaikka tuo huulipuna ja -kuorinta eivät todennäköisesti edelleenkään lopu. Yritystä ei kuitenkaan puutu!! Yksi on jo näistä lähtenyt :).

Kasvotuotteissa on myöskin tuttuja tuotteita aiemmilta keerroilta, kokeillaan joko nyt tärppäisi ainakin suklaamousse-naamion ja Cliniquen kasvoveden kanssa :D.
Pinkki kasvovoide ja Sensai-emulsio ovat siinä rajoilla, että loppuvatko, mutta uskon kuitenkin muiden hyvin suurella todennäköisyydellä loppuvan.

Kroppa- ja käsituotteet.
Nämä kaikki loppuvat 99% varmasti, TBS myös, sillä tulen siirtämään sisällön täytettävään roikkuvaan Fruttinin pulloon :).

Viimeisenä taas tuoksuja.
Yksi on jo loppunut ja uskoisin, että muutkin loppuvat.
Näyte-tuoksuja on vielä muutama odottamassa tuoksuttelua, että siirränkö ne vessatuoksuksi vai ihan itselleni käyttöön. Tämän kuun jälkeen voi tuoksujen esittelyt sitten taas vähentyä :).
Näistä kaikista lähden siis yrittämään ainakin 21 täysikokoista ja 9 minikokoista tuotetta sekä 3 näytettä. Kuvista puuttuu lisäksi 3 jo loppunutta tuotetta eli aika kiva kuukausi olisi tulossa, jos todella nämä kaikki loppuisi ja lisäksi malttaisin shoppailujen ja tilausten kanssa :p.

Katsotaan siis jälleen, miten muijan käy!
Miltä teistä näyttää tämä satsi, onko mahdoton toteuttaa?
Seuraavaksi voisin alkaa esitellä niitä jo loppuneita, joten palataan asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo Ritualsin kuorinta oli tosi kiva! Raikas tuoksultaan ja kiva kuorintateho :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo! Tosin mun makuun olisi saanut olla enemmän tehoja ;).

      Poista

Suositut tekstit