maanantai 19. maaliskuuta 2018

Huulirasvoja kaksin kappalein!

Nyt on melko harvinaista herkkua näytillä;
otsikon mukaisesti olen saanut tässä kuussa kulutettua viimein loppuun, en yhtä, vaan peräti 2 huulirasvaa!!
Tämä on melkein juhlan paikka, sillä katastrofi on meneillään mulla myös huulirasvoissa; listoissa on noidenkin jälkeen edelleen yli 40 rasvaa... Täytyy varmaan piakkoin käyttää vanhimpia tapauksia (purkkiversioita) käsille ja jalkapohjiin :p.

Ensiksi sain puristeltua suunnilleen tyhjäksi tämän 15ml Estelle & Thild Lip Balm, Poppy Pearl huulirasvan.
Kyseinen tuubi tuli Marraskuussa 2016 Jolie Boxista ja sävyissä oli silloin boksikohtaista vaihtelua.
Mulle tuli siis sävy Poppy Pearl, joka oli tuollainen helmenhohtoisen kirkas.
En kuvannut tätä huulilla, koska ei antanut mitään sävyä, mutta pientä kimalletta tässä oli kuitenkin, joka näkyi esim. sormessa, jos sillä sattui huulia pyyhkäisemään.
Käytin tätä aamuisin hampaiden pesun jälkeen ja kyllä mun piti pariin otteeseen kaikkiaan lisätä huuliin siinä aamutoimien ja meikkauksen lomassa. Olisi siis voinut olla vieläkin kosteuttavampi. Nyt loppuvaiheessa, jos oikein kuorrutin tällä huulet, niin kesti sen noin 1,5h mitä mulla menee kaikkiaan aamutoimissa, viimeisenä laitan huulipunan/-kiillon huulille.
Oli tätä kiva kokeilla, mutta näillä nykyisillä varastoilla en pääse todennäköisesti koskaan ostamaan uudelleen (enkä kyllä saisikaan ostaa samaisesta syystä) :D.

Toinen minkä sain käytettyä, oli tämä 4g Oriflame Giordani Gold Lip Elixir huulirasvapuikko.
Tämä oli mulla olohuoneen pöydällä käytössä.
Ei tämäkään kauaa pitänyt huulia kosteutettuna, 30min-1h välein sai lisätä tv:n katselun ohessa.
Mulla ei tosin nyt ole isommin huulet rohtuneet, joten ehkä siihen on vähän auttaneet nämä molemmat rasvat.
Onhan se kyllä ärsyttävää, kun nykyään mulla pitää olla aina jotain huulilla, oli se sitten rasvaa, punaa tai kiiltoa...
Tätä ei ole enää myynnissä ja en meinannut löytää googlellakaan tätä, kun en muistanut nimeä. Löysin sitten jemmasta tuon laatikon :p.
Ei jää tätäkään iso ikävä, mutta oli kiva kokeilla!

Nyt on lähtenyt loppuneiden tilalle käyttöön nämä 2 puikkoa; Avonin vanha ColorTrend-puikko meni olkkarin pöydälle ja Oriflamen puikkoversio Tender Care-rasvasta meni vessaan.
Katsotaan, kuinka kauan näissä menee, mutta näitä olen jo aiemminkin käyttänyt ja kokeillut eli voivat loppuakin kohtuullisessa ajassa :D. Työpöydällä yläkerrassa on myös oma rasvansa käytössä, Nivean Lip butter-purkki, joka ehkä saattaa loppua ensin.

Voi että, kun nuo huulirasvat kuluisi nopeampaa... Noh, ei voi mitään, itseäni saan syyttää haaliessani niitä niin paljon :p. Ehkä tämä(kin) tilanne joskus helpottaa!
Mutta katsellaan, mitä esittelen seuraavalla kerralla ^_^.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. mulla ei huulirasvat kulu nopeasti vaan NE KATOAA... en ymmärrä.. Mulla on ne aina jossakin laukun pohjassa mutta kuitenkin ne katoo sieltä xD Tällä hetkellä mulla on viissin 3 käytössä enkä yhtään jemmassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla, ihme ja kyllä, ei oo huulirasvat kadonneet koskaan! Ehkä pari on tainnut vaan kadota, mutta muuten oon kyllä pysynyt aika hyvin kärryillä, missärasvat menee :D.
   Mutta kyllähän nuita saisi vähemmän olla jemmassa itsellä silti...

   Poista
 2. Miulla ei ihan noin paljoa ole huulirasvoja, mutta kohta loppuu Oriflamen joku rasva! Jotkut on kyllä yllättävän riittoisia tapauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nämä rasvat on ihan saakelin riittoisia, tosin mulla on niitä nyt yhtä aikaa 5kpl käytössä, niin ilmankos menee aikaa yhden kuluttamiseen :p.

   Poista

Suositut tekstit