maanantai 26. maaliskuuta 2018

Ei paljoa sanottavaa

Heissan taas!
Pahoittelut jälleen muutaman päivän hiljaisuudesta, tuntuu, että olen nykyään kaikkien asioiden suhteen todella saamaton...
Tosin purkkeja on loppunut kyllä huippu määrä eli kirjoitettavaa olisi, mutta jostain syystä nimenomaan se on tökkinyt. Taitaa taas ensi kuun alkuun jäädä muutama postaus :p.
Mutta tähän postaukseen laitoin muutaman "yllätyksen" eli nämä ovat mun ennusteiden ulkopuolisia tuotteita, joista en montaa sanaa keksi sanottavaksi.

Tämä Avon Calming Effects Liquid Concealer, Medium nestemäinen peitevoide oli ensimmäinen yllättäjä, mutta se ei suinkaan loppunut...
Mun piti laittaa se pois käytöstä :(. Tuossa yksi aamu aattelin, että käytän sitä pitkästä aikaa peitevoiteena, mutta väri ja kirkas neste oli erottuneet ja haju oli epämiellyttävä...
Ei siis auttanut muu kuin laittaa tämä roskiin menevien kasaan.
Otin tämän aikanaan itselleni käyttöön, kun työkaveri tilasi, mutta hänelle tämä ei sopinut, koska alkoi ilmeisesti vähän kirvellä silmänympäryksiä. Mulla ei ollut mitään ongelmaa tämän kanssa ja ihan kohtalainen tämä oli silmien alla, mihin käytin. Muulle iholle tämä oli hieman liian tumma.
Kuitenkin tämä sitten jäi jossain vaiheessa taas laatikon pohjalle, kun peiteaineita(kin) löytyy varastosta käytöstä ja nyt oli sitten ehtinyt mennä huonoksi :(.
Tällä nimellä tätä ei taida olla enää Avonilla myynnissä ja nykyisten varastojen takia taidan toistaiseksi jättää myös uudelleen ostamatta. Haluaisin joskus päästä keskittymään vain 1-2 peiteaineeseen :D.

Sitten päätin myös, että on aika kuoria jalat ja tein sen näillä Dermosil Spa & Sauna Exfoliating Socks kuorintasukilla.
Huomasin kuitenkin, että pidempään laiminlyömäni jalkapohjat eivät nyt lähteneetkään kuoriutumaan yhtä kivasti kuin ennen. Ennen nahka on lähtenyt irtoamaan isoina "laattoina", mutta nyt se tuntui lähtevän vain pienehköinä murusena...
Täytyy siis ottaa tässä(kin) asiassa itseäni niskasta kiinni ja alkaa hoitamaan taas jalkoja kunnolla!
Yhdet sukat muistaakseni vielä odottaa kaapissa, syksyllä sitten seuraava käyttö mahdollisesti :).
Aion ostaa edelleen, toimii siis minulla, vaikka nyt olikin tällainen välivaihe.

Viimeinen, alkuun yllätys mutta myöhemmin tarkoitus, oli tämä 7ml minikokoinen Balance Me Wonder Eye Cream silmänympärysvoide, jonka sain vuoden 2016 LookFantastic-joulukalenterista.
Käytin tätä suureksi osaksi matkoilla ja esim. jos kävin saunomassa muualla. Ei siis kulunut kovin nopeasti ja tuon peitevoiteen aiheuttaman säikähdyksen takia päätin käyttää tämän nyt pois kaulalle ja dekolteelle, ennen kuin menee huonoksi. Olin saanut kuitenkin jo noin puolet kulutettua, joten ei voidetta ollut enää moneksi kerraksi kaulallekaan :).
Sy-voiteena tämä oli kuitenkin kiva; kosteutti, oli hajuton ja sopi myös ihan hyvin muistaakseni meikin alle. Kosteutti myös kaulaa hyvin :D.
Ei siis ollut mitään vikaa, mutta kun tyhmyyksissäni mulla on 4 täysikokoista tuubia auki ennestään ja ikää alkaa olla näillä, niin nyt oli aika kuluttaa tämä pois.
Sy-voiteita on siis jälleen kertynyt melko paljon, joten en taida päästä itse ostamaan uusia aivan heti! Voisin kuitenkin kuvitella ostavani tämän täysikokoisena joskus! Siihen vaan taitaa mennä hetki aikaa...

Tässäpä tämänkertaiset, katsotaan saanko nyt postauksia useammin tämän viikon aikana tehtyä!
Nyt alan kuitenkin tehdä elevenille tilauksen, siellä on vielä -20% ale yli 50e normaalihintaisille tuotteille huomiseen asti ja aattelin törsätä todella kalliiseen meikkauspeiliin :D.
Mä en muuten langennut Sokoksen 3+1 Päiville (en vaan jaksanut lähteä v-loppuna kaupungille), joten voin ehkä nyt paremmin mielin tuhlata tuohon peiliin, jonka tarpeessa olen kuitenkin! Vielä pitäisi se pöytä saada tuonne huoneeseeni, niin sitten mun selkä ei enää sano toivon mukaan sopimusta irti, kun ei tarvi kyhjöttää kaksinkerroin kylppärissä pientä puuterin peiliä apuna käyttäen :p.

No niin, olipa sitä kuitenkin jonkin verran sanottavaa :D.
Mutta palataan asiaan taas loppuneiden kanssa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit