perjantai 30. maaliskuuta 2018

Kasvoja on myös hoidettu

Heipsan!
Täällä sitten tuli jälleen sopivasti flunssa päälle, kun pieni tauko töistä olisi ollut tarpeen ja olisi ollut aikaa esim. kunnolla ulkoilla päiväseltään... Nooh, ei auta, tällä nyt mennään!
Jatketaan taas loppuneiden esittelyä ja nyt olisi vuorossa kasvojen hoitotuotteita :).

Ensiksi tästä porukasta loppui erittäin tuttu tuote täällä blogissa eli 30ml Lumene Vitamin C+ Dry Skin Comfort Radiance Cocktail kasvoseerumi.
Näitä pullojahan on tullut kulutettua yksi jos toinenkin. Tämä oli nyt viimeinen vanhanmallinen pullo, joka on ollut varastossa Marisan diilattua mulle näitä Lumenen ystävämyynnistä. Oon nyt siis kaiken kaikkiaan 5 pulloa tainnut tätä käyttää, yhden uuden pakkauksenkin välissä.
Tämä on mulle kyllä oikeasti Holy Grail -tuote, aivan ehdoton mulle ollut talviaikana, mutta olen käyttänyt tätä yleensä yövoiteen alle. Kovimpina pakkaspäivinä olen myös meikin alle aamuisin pistänyt, mutta kesäaikaan tämä on mun iholle hieman liian tuhti, kun otsa rasvoittuu.
1 pumppauksen tai vajaan sellaisen olen yleensä käyttänyt, kun laitan tosiaan nykyisin hoitovesiäkin ensin alle, ei siis tarvitse siksi kovin paljoa käyttää :).
Aion ehdottomasti ostaa lisää sitä uudessa pullossa olevaa, mutta nyt täytyy varmaan muita varastoja käyttää pois :).

Ja nyt on lähtenytkin yöksi käyttöön seuraava varastosta eli Avonin kasvoöljy ja tätä olenkin jossain vaiheessa jo vähän käyttänyt. Täytyy siis nyt kuluttaa pois, kun on varmasti ollut jo pidempään auki, ettei mene pilalle :).
Juttua tulee sitten varmaan joidenkin kuukausien päästä! Uskon että loppuu varmasti vielä tämän  _vuoden_  puolella :D.

Päiväkäytössä on ollut minikokoisia seerumeja ja ensin loppui tämä 5ml minikokoinen Être Belle Hyaluronic Triple Effect Quicklift Day & Night Serum kasvoseerumi.
Mä luulin, että tämä olisi tullut jostain joulukalenterista, mutta en pikasilmäyksellä löytänyt tästä mainintaa niistä postauksista...
Olisiko tämä tullut sitten ilmaisena näytteenä tai jotain...
Noh, tämä oli turkoosin sävyistä läpinäkyvää geeliä ja käytin tosiaan aamuisin sellaisen vajaan herneen kokoisen määrän, joka oli sopiva mun iholle.
En nyt mitään huikaisevaa fiilistä tästä saanut, jotenkin tämä tuntui kuivuvan hieman kalvomaiseksi iholle, vaikkei sinällään muuhun vaikuttanut.
En tiedä, ei tästä vaan jäänyt sellaista "pakko saada lisää"-tunnetta. Ei ollut huono, mutta ei myöskään mitään maailmaa mullistavaa. Tuskin ostan täysikokoista :).

Sitä vastoin tämä 5ml minikokoinen Vichy Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster kasvoseerumi jätti jotenkin kivan fiiliksen!
Tämä on tullut viime Syyskuussa Betteboxista.
Tätäkin riitti 1 pumppaus iholleni, enempi oli hieman liikaa.
En osaa nyt flunssa-aivoillani keksiä kunnolla sanottavaa, tää vaan jätti kivan fiiliksen, mitä tuo yllä oleva ei tehnyt. Vichystä ei jäänyt sellaista kalvomaista tunnetta, vaan se tuntui imeytyvän kunnolla iholle.
Voisin kuvitella ostavani täysikokoisen tuotteen joskus!
Mulla on vielä muutama minikoko käyttämättä, niin niitä käytän pois nyt vuorotellen aamuisin ennen täysikokoisiin siirtymistä :).

Hallelujah, kasvovoidekin kului!!
Nyt oli vuorossa tämä pirtsakassa purkissa ollut 50ml L’Oreal Skin Perfection Unifying Day Moisturiser, joka on tullut jo vuoden 2014 Syyskuun Livboxista. Luulin että melko vastahan tämä boksista on tullut... Hitaasti siis nämä kasvorasvat  näköjään kuluu ja aika kuluu sitä vastoin nopeampaa...
Aloitin tämän käytön ensin kaulan ja dekolteen alueelle ja kun edellinen rasva loppui, aloitin käytön kasvojen iholle.
En tiedä, oliko se tämä voide vai nyt käyttämäni BB-voide, mutta BB-voide alkoi murustua irti iholta. Suurempi syy oli tämä voide varmaan, kun kyllä välillä vieläkin murustuu, mutta ei yhtä runsaasti kuin tämän kanssa.
Tämä kyllä teki kivan mattaisen pinnan iholle ja oli kivan vaaleanpunaista :D. Tuo murustuminen kuitenkin sai minut hieman viileäksi tätä kohtaan eli mietin, ostanko enää uudelleen kesäajalle joskus (vai onko tätä enää edes myynnissä?).

Toinenkin kasvovoide käytetty, kyseessä oli tämä 20ml minikokoinen Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist), jota mulla on vielä toinen pullo.
Ne sain viime joulukuussa Sensai Betteboxista sekä elevenin joulukalenterista.
Valitettavasti tykästyin hoitoveden tapaan myös tähänkin, mikä ei kukkarolle ole kovin hyvä juttu, hintaa kun on normaalisti tälle yli 100e...
Ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi tämä jätti ihon ja pieni määrä riittää siihen! Harmillisesti en tämän pullon aikana oppinut vasta kuin loppuvaiheessa käyttämään pullon suuta, turhan monta kertaa hurahti monen kerran määrä kädelle eli aika paljon meni "hukkaan".
Nyt oon tosiaan tuon toisen minipullon ottanut käyttöön ja sen kanssa on ainakin vielä sujunut annostelussa paremmin :D.
Voisin kyllä kuvitella ostavani myös täysikokoisen (joko 50ml tai 100ml) pullon joskus, mutta vain tarjouksella. Oikealla annostuksella 50ml kestää varmasti yli puoli vuotta ja 100ml myös 1-1½ vuotta.
Eli jään kyttäämään tarjouksia :D.

Nyt on päivävoiteeksi lähtenyt käyttöön tuon toisen Sensai-minipullon lisäksi tämä 15ml minikokoinen Avonin voide.
Tässä vaan tuoksu ei ole kovin miellyttävä, niin taidan käyttää tämän suureksi osaksi kaulalle ja dekolteealueelle...
Tällaista nyt, katsotaan, jaksanko muokata jossain vaiheessa kuvat seuraavaan postaukseen. Riippuu, miten tuo flunssa kehittyy.
Mutta palataan siis asiaan jossain vaiheessa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit