tiistai 17. huhtikuuta 2018

Pikkuinen tahaton kevät-inventaario

Heissan!
Oon taas vähän yrittänyt pitää taukoa koneella istumisesta, mutta nyt voisin miinuksia päivitellä tänne jälleen :).
Heti tähän alkuun varoitus; Jos et halua nähdä ja lukea TODELLA vanhoista luomivärikynistä, niin jätä lukematta tämä postaus :D !!

Tuossa toissa viikonloppuna sunnuntaina mietiskelin, millä paletilla meikkaisin silmiä tulevan viikon. Tuli sitten mieleen, että pitäisikö ainakin pari seuraavaa viikkoa käyttää mun rajaus- ja luomivärikyniä, kun niitä ei ole tullut pitkään aikaan käytettyä! Päätin ottaa mukaan muutaman niihin sopivan vaaleamman ColourPop Super Shock Shadown lisäksi, että niitäkin tulee käytettyä.
Noh, kynälaatikon kimppuun käytyäni ja yhden päivän käytön jälkeen huomasin, että siellä oli muutama jo erittäin vanha tapaus. Myös yksi luomiväripuikko, jota käytin, ei enää kestänyt luomilla pohjustuksesta huolimatta, vaan se oli tosi pehmeä ja viiruuntui nopeasti luomivakoon.
Näiden takia päädyin hieman katsomaan sitä pikkulaatikkoa läpi ja heivaamaan sieltä muutaman vanhimman jutun pois.

Tarvitseeko tätä Avon ColorTrend Eyeliner, Rich in Gold rajauskynää edes selittää? :D
Aattelin heivata pois, kun on tosiaan irronnut hylsystä ja on siis aika vaikea enää käyttää.
Tykkäsin laittaa tätä kultaisten luomivärien pohjalle ja kyllä tätä tuli mielestäni ihan kiitettävästi käytettyä! Ja koska tämä(kään) kynä ei enää mikään uusi tapaus ole, niin on varmaan aika luopua.

Tätä Oriflame Eye Shadow Pencil, Vendôme luomivärikynää tykkäsin käyttää tummempien/ mustan luomivärin alla.
Koska tämäkään ei ole enää tuore tapaus, päädyin luopumiseen. Ehdin tätäkin muutaman kerran teroittamaan vuosien varrella :D.
Minulta löytyy kyllä toinen musta luomivärikynä, joka on aikanaan Livboxista tullut, mutta se on täysin käyttämätön. Sitä pystyy toivottavasti siis käyttämään vallan hyvin tämän tilalta.


Muistaakseni tämä Oriflame Eye Shadow Velvet Pencil, Velvet Grey luomivärikynä on samaa vuosikertaa tuon ylemmän mustan kynän kanssa, tätä on vain hieman enemmän käytetty harmaiden ja hopeisten luomivärien alla.
Päädyin tämänkin heittämään pois, koska terä on irronnut, kuten kuvasta näkyy. Se siis liikkui edestakaisin tuolla kynän sisällä, mikä oli meikatessa aika tympeää.
Turhaanpa näitä jemmaa, jälleen löytyi varastosta käyttämätön hopeinen, hieman glitteriä sisältävä kynä, jota voin varmasti käyttää tämän sijasta :).

Tästä Oriflame Sun-sational Eye & Cheek Shimmer, Burnished Pink luomiväripuikosta sain sen idean alkaa inventoimaan kynälaatikkoa.
Viime viikolla laitoin tätä luomille, mutta kerääntyi voimakkaasti luomivakoon päivän aikana...
Lisäksi kun tämä taitaa olla yksi vanhimpia vielä mulla olevista kynistä/puikoista ja koska on voidemainen, niin on aika ottaa viimein järki käteen ja päästää tämäkin jo roskiksen puolelle...
Rakastin tämän sävyä, oli nimensä mukaisesti sellainen poltettu tumma pinkki/vaaleanpunainen ja kimallustakin löytyi. En poskilla käyttänyt koskaan.
Ikävä jää tätä sävyä!

Vielä toinen samanlainen eli Oriflame Sun-sational Eye & Cheek Shimmer, Copper Blush luomiväripuikko.
Samaan aikaan sain nämä yhdessä aikoinaan silloiselta Oriflame-välittäjältä eli ikää löytyy näiltä kyllä reippaasti :p...
Ruskeita sävyjä kyllä löytyy vielä, joten tämä ei ollut samalla lailla uniikki sävy kuin tuo Burnished Pink.

Viimeisenä Oriflame Visions Eyeliner Duo, Atmosphere rajauskynä, joka taitaa olla yksi tuote mun ensimmäisistä Oriflame-tilauksista...
Tätä on kyllä rakastettu, mutta viimein on aika jättää hyvästit, kun on mennyt jo kovaksi, eikä väriä enää kunnolla saanut irti.

No niin, ne jotka omalla vastuulla lukivat tämän postauksen, niin pahoittelut mahdollisesta ällö-olosta :D.
Toki pitäisi ehkä hieman useammin käydä läpi näitä voidemaisempia luomivärejä, mutta näillä mennään nyt, onneksi mitään ei ole kuitenkaan tapahtunut näiden kanssa :).
Eipä tänne tämän kummempaa! Hieman stressaava työviikko menossa, joten täytyy katsoa jaksanko tänne ennen viikonloppua päivitellä. Olisi seminaarin pito perjantaina, eikä vieläkään raksuta, mistä sen pitäisin, niin hieman meinaa ahdistaa. Lisäksi yhteenvetoon pitäisi saada kirjallisuusosioon puuttuvien otsikoiden alle tekstiä ennen ensi tiistain palaveria, niin se luo vielä lisää painetta. Tämä viikko on jo nyt ollut jotenkin huonompi kuin pari viime viikkoa, ei vaan meinaa otetta saada kiinni mistään...
Ei auta kuin toivoa, että suunta olisi ylöspäin!
Mutta palaillaan viimeistäään viikonloppuna kosmetiikan pariin!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Ja vanheneehan nuo... Mä heitin kahdeksan huulipunaa/kiiltoa pois, kun häisivat jo härskiintyneiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, valitettavasti ne vanhenee :/.
   Ja haisevat tuotteet tietysti menee roskiin ilman mietintää, toki samalla itseä sättien siitä, että on pitänyt ostaa liian paljon tuotteita vanhenemaan :p.

   Poista
 2. Mie viskasin tänään muutamia huulituotteita pois, kun ei niitä voi myydäkään, kun sivellään suoraan huulille (näin kotikäytössä) ja laitetaan takaisin tuubiin :D

  Huulipunia voisi yllä desinfioida..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huulikiillot ja vastaavat applikaattorituotteet on hankalia! Lisäksi menevät selvästi nopeampaa pilalle.
   Huulipunat on vähän helpompia, mutta en mä ainakaan uskaltaisi niitäkään kovin tuntemattomilta ostaa käytettynä.
   Tosin niitäkin voisi käyttää niin, että spaattelilla ottaa käden selkään tai johonkin alustalle ja siitä laittaisi siveltimellä huulille.
   Tokihan tuo on työläämpi tapa :).

   Poista

Suositut tekstit