tiistai 24. huhtikuuta 2018

Taas Power of Makeup: Rimmel BB Cream Beauty Balm 9-in-1 Skin Perfecting Super Makeup

Jälleen olisi "rumaa" totuutta vuorossa otsikon mukaisesti eli nyt sain piiiitkästä aikaa huvennettua mun meikkivoidevarastoa!

Nyt sain loppuun asti tämän 30ml Rimmel BB Cream Beauty Balm 9-in-1 Skin Perfecting Super Makeup, Light BB-voiteen.
Oon tätä jo 1 tuubin aiemmin käyttänyt, kun tuli aikanaan Livboxista ja sain MP:ltä tämän toisen tuubin :).
Nyt muistin ottaa vähän kuvia kasvoillakin eli tässä tulisi kuvaoksennusta :D.

Ensin tietysti se karu totuus eli meikittömät kasvot laseilla ja ilman. Tässä on vain hoitovedet, seerumi ja päivävoide levitetty. Muistaakseni käytössä oli tuolloin tämä L'Orealin päivävoide.

Tässä on sitten levitetty seuraavaksi tuo Rimmel BB-voide.
En tiedä, oliko tämä jo vanhentunut, johtuiko päivävoiteesta vai meikkisienestä (nyt oon käyttänyt Real Techniquesin Diamond-sientä), kun en saanut hyvin levittymään iholle, vaan se pakkautui ihohuokosiin ja juonteisiin. Edellinen tuubi käyttäytyi paremmin, käytössä oli toki eri kasvovoide ja sienenä feikki-meikkimuna. Sienessä en tosin usko olevan vikaa, kun nyt eri meikkivoiteella samaa levittymisongelmaa ei ole yhtä pahana.

Tässä sitten esimerkkikuvaa, miten teen "bakingin" silmänalusille eli peitevoiteena käytän vähän keltaista sävyä Oriflamen vanhasta peiteväritriosta (beige ja vihreä lisänä) ja puuterikasa on Make Up Store Compact Powder, Translucent.

Tässä on lisätty kasvoille puuteri (Too Faced Primed & Poreless Pressed Powder) ja sy-alueelle Becca Under Eye Brightening Setting Powder. Normaalisti laitan ennen Beccaa vielä ihon sävyistä luomiväriä ja sen jälkeen Guerlainin joulu-meteoriitteja sy-alueelle, mutta näihin kuviin jätin ne tarkoituksella pois.

Ja tässä sitten lopputulos, kun lisäsin koko kasvoille vielä Dermosilin CC-helmiä, vähän varjostin Benefit Hoola Bronzerilla ja poskille tuli poskipunaksi Livboxista/Bette-boxista tulleet Manna Kadar Paradise Blush ja korostukseksi Bronzer Highlighter Duon korostusväri.
Pahoittelut kauheasta ilmeestä... En nähnyt kamerasta tuota, vasta myöhemmin koneelle siirrettynä näin tuon epäonnistuneen kuvan...

Tässä vielä vertailuksi ennen-jälkeen kuvat ilman laseja.

Ja tässä ennen-jälkeen kuvat lasien kanssa.
Kyllä se jälleen pitää todeta, että meikki tekee ihmeitä :p.
Niin ja nyt en muokannut mitenkään valoisuutta tai kontrastia kasvokuvissa, vain koko ja rajaus on ainoat muokkaukset. Kuvat on otettu salamavalolla.

Mutta joo, lyhyesti vielä tuosta Rimmelistä, niin en tosiaan tiedä, miksei se nyt pelittänyt ollenkaan mulla :/.
En nyt olisi ollut aikeissakaan ostaa enää uudelleen, muutenkin kun meikkivoiteita löytyy varastosta 10 vuoden tarpeisiin edelleen, mutta tämä uusintakokemus toisella tuubilla ei vakuuttanut samalla lailla. Tulipahan käytettyä kuitenkin :).

Mutta eipäs nyt tämän kummempaa, alan katsoa tv:tä :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit