maanantai 23. huhtikuuta 2018

Kuivaa ja nestemäistä shampoota kulutettu

Moikkamoi!
Nyt alkoi viikko paremmin kuin mitä koko viime viikko oli, niin paremmilla mielin voin nyt postailla tännekin :).
Olisin jo viikonlopun aikana päivitellyt, mutta ensin huomasin, ettei mulla ollutkaan loppunut niin paljoa tuotteita kuin kuvittelin ja toiseksi mulla tyhjeni kameran akku, kun olisin kuvannut muutaman viikonloppuna loppuneen tuotteen. Ei siis sekään mennyt sitten viime viikolla suunnitelman mukaan :p. Katsotaan, olisiko tämä viikko parempi, alku vaikuttaa lupaavalta!

Mutta totutusti sain jälleen yhden pullon kuivashampoota käytettyä, vuorossa oli 150ml Lee Stafford Coco Loco Coconut Dry Shampoo.
Tämä on jälleen eleven-ostoksia.
Heti sanottakoon, ettei minusta tosiaankaan tullut tämän pullon fani. Ensiksi suurin syy eli se s**tanan kilkatin löytyi tästä... En siis ilmeisesti tule koskaan tykkäämään kilkatin-pulloista, varsinkin kun on mahdollista ostaa jokin muu pullo ilman sitä :D.
Tuoksua en kyllä sanoisi kookokseksi, en itse sitä ainakaan tunnistanut. Mikä tuoksu olikaan, senkään fani ei minusta tullut.

Sitten ne tehot.
Näähh... Joku tässä vaan oli vikana. Paljon tuli suihkittua ja sitten se jäi tuollaisena puuterisena hieman näkyviin, jos ei oikeasti käyttänyt aikaa harjaamiseen. Sen jälkeen sitten tuntui, ettei se kuitenkaan imenyt rasvaa hiuksista.
Rakennetta tämä kuitenkin toi jonkin verran hiuksiin, se taisikin olla ainoa positiivinen juttu itselleni.
Ei, mä en vaan lämmennyt juuri yhtään tälle, onneksi loppui nopeasti :D.

Sitten loppuun harvinaista herkkua eli sain kulutettua myös nestemäistä shampoota :o!! Kyseessä oli vihdoin tämä Avon Advance Techniques Supreme Oils Luxuriously Nourishing Shampoo.
Olen jo aikaa sitten käyttänyt saman sarjan hoitsikan ja täytyy sanoa, että mun hiuksille tämä kombo yhdessä ei toiminut. Oli selvästi liian hoitavia mun ohuille ja pitkille hiuksille, tuntui rasvoittuvan ehkä nopeampaa.
Hieman paremmin tämä shampoo toimi yksin, kun käytin toisella vaahdotuskerralla, esim. puhdistavamman shampoon jälkeen.
Koostumus oli kullanhohtoista geeliä, joka kyllä vaahtoutui hyvin.
Hieman harmittaa, ettei ainakaan tällä hetkellä toimi ihanteellisesti mun hiuksissa, sitä saman sarjan jätettävää 2-faasista hoitosuihketta kyllä rakastan tosi paljon!!
Shampoota ja hoitoainetta ei siis tule uudelleen ostettua :).

Tällaista tänne!
Eilen käytiin myös pyörähtämässä Rakentaja2018-messuilla, mistä otin lähinnä esitteitä mukaan. Ei ollut ihan sellainen kuin ajattelin, parempi käydä vaan firmoja kiertämässä, jolloin näkee laajemmin vaihtoehtoja. Toki hieman ideoita esitteistäkin sai remppaa varten :).
Mutta joo, yritän saada postattua tällä viikolla nyt tiheämmin :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit