sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Iso kasa vartalotuotteita kulutettu Maaliskuussa

Heipsan!
Nyt sain tuossa sen verran aikaiseksi, että kävin yläkerran koneella istumassa ja muokkaamassa kasan kuvia päästäkseni kirjoittamaan tämän postauksen sohvalla viltin alla istuen, takkatulen vieressä ja Mignon-munia syöden :D.
Flunssa ei siis ole isommin antautunut. Kuumetta ei (varmaankaan) ole, mutta nyt on alkanut räkävaihe tämän kurkun käheyden ja yskän lisäksi. Onneksi on vielä huominen lepopäivä!
Mutta joo, mun oli ensin tarkoitus esitellä nämä seuraavat tuotteet kahtena postauksena, mutta koska kuukausi on nyt vaihtunut ja maaliskuun loppuneista hiustuotteista on vielä postaus tulossa + yhteenveto, niin yhdistinkin nämä loppuneet kroppapurkit yhdeksi pidemmäksi postaukseksi.

Aloitetaan tuoksujen puolelta!
Ensiksi tästä joukkiosta loppui jo ihan alkukuusta tämä 100ml Avon Brazil Beat Body Mist vartalosuihke.
Tämä oli uudempaa, vuoden 2016 lanseerausta, mutta mähän oon hajuvetenä käyttänyt vanhemman, vuoden 2009 pullon. Tämä uudempi oli tosiaan Fragrantican mukaan hieman erilainen ja kyllä mä tästä huomasin, että ainakaan tämä kroppasuihke ei ollut läheskään yhtä makea kuin tuo vanhemman version hajuvesi!
Ei tämä uudempikaan huono ollut, mutta en varmaan hajuvetenä ostaisi. Muuten en huomannut tässä eroa muihin Avonin kroppasuihkeisiin, toimii ihan ok.
Nyt en tosin käytä näitä suihkeita yhtä paljon, koska en hikoile samalla tavalla kuin ennen, kiitos yli 2x lyhyemmän työmatkan :D. Kävellen jos menen töihin, niin siinä hikoilen itseasiassa paljon enemmän kuin pyöräillen :D.

Nyt ei siis suihkeita kulu varmaan ihan samaa vauhtia kuin ennen, mutta epäilen, että tämä maaliskuun alussa käyttöön lähtenyt kroppasuihke tulee loppumaan viimeistään toukokuun alussa, jos ei sitä nyt huhtikuun aikana tapahdu :). Katsotaan, miten käy!


Sitten loppui pitkästä aikaa roll-on, vuorossa oli nyt 50ml Aco Quick Dry Mild and Effective Roll-on Anti-perspirant deodorantti.
Hyvä pakkaus tässä eli sai hyvin pidettyä myös ylösalaisin. Pallo oli myös iso, eikä päästänyt tuotetta liikaa ulos.
Tuoksu oli aika neutraali, eikä se kyllä omaan nenään juuri tullut eli siitä en osaa tämän kummempaa sanoa. Jos en kovasti hikoillut, niin piti kyllä hajun kurissa.
Tuntui kuivuvan laittamisen jälkeen melko nopeasti eli on varmaan nimensä mukainen. Laitan dödöt kuitenkin jo ennen kuin alan meikkaamaan ja siinä se ehtii vielä yli puoli tuntia olla ennen kuin laitan vaatteet päälle, joten tähänkään ominaisuuteen en ole paras ihminen sanomaan mielipidettä :D.
Hyvä, mutta toisaalta vähän tylsä fiilis tästä jäi ja ehkä voisin joskus uudelleen ostaa, jos en mitään muita testattavia keksi. Vaihtelunhaluinen kun olen, niin tuskin aivan heti tulen ostamaan uudelleen.

Nyt olen ottanut seuraavaksi käyttöön varastostani tämän Avonin roll-on deodorantin.
Tästä sitten taas tuttuun tapaan oma jutunsa kun loppuu :).

Ja jälleen olen kuluttanut hajuvettä!
Nyt loppui 50ml Avon Caribbean Paradise Eau de Toilette, mutta jos muistatte, niin olin siiirtänyt tämän nyt vessatuoksuksi.
Fragrantican mukaan tämä kuuluu oriental-kukkaiskategoriaan ja tuoksunuotit ovat:
Ensituoksu: Hibiskus
Sydäntuoksu: Mango
Pohjatuoksu: Meripihka, Puun tuoksut
Tämä oli ihan minun tuoksu ja käytinkin tätä puoli pulloa ennen vessatuoksuksi siirtoa. Jälleen vain kyllästyin eli ei kuitenkaan ollut aivan täydellinen tuoksu minulle :). Tämä oli tosiaan kesän 2014 tuoksu, ei siis ole enää myynnissä, elleivät Avonilla tuo tätä jossain vaiheessa takaisin myyntiin.

Sain myös suihkugeelipulloja tyhjennettyä (hallelujah!!).
Ensin tyhjentyi tämä 50ml minikokoinen JOIK Juicy Apple Shower Foam suihkuvaahto, joka tuli JOIKin joulukalenterista.
Tässä oli vähän sellainen kermavaahtomaisen pehmeä vaahto, mutta se ei ollut "olomuodoltaan" yhtä tiivistä kuin esimerkiksi Ritualsin vaahdoissa on.
Muuten oli aika samanlainen pesevyydeltään kuin normaalit suihkugeelit, ei ehkä ihan samalla lailla kuivattanut ihoa kuitenkaan.
Tämä omena oli kuitenkin kivan tuoksuinen ja kyllä mä tästä tykkäsin!
Voisin ilman muuta joskus ostaa kokeiluun täysikokoisena muitakin tuoksuja, vaikkei olomuodoltaan täysin voittanutkaann Ritualsia. Erinomainen yritys kuitenkin ;).

Tämä 250ml The Body Shop Piñita Colada Shower Gel suihkugeeli ei vielä loppunut, mutta tyhjensin pullon suihkun puolella roikkuvaan Fruttinin pulloon :D.
Olihan tämä kesäinen tuoksu ja ananasta oli selkeästi tuoksussa. Silti en kuitenkaan täysin innostunut, ehkä olisi makeutta saanut olla hieman enemmän mun makuun, nyt tässä tuli omaan nenään jokin pistävämpi jälkituoksu, joka vähän vei pisteitä.
Pesutehot ja vaahtoavuus olivat kuten muissakin suihkareissa eli ihan jees!
Ei jäänyt kuitenkaan ikävä tämän tuoksua ja tuskin ostan enää, vaikka tulisi uudelleen myyntiin. Tulipahan kokeiltua kumminkin :).

Hyvin yllättäen sain loppumaan vielä aivan maaliskuun loppupuolella tämän suhteellisen vanhan 50ml minikokoinen Yves Rocher Les Plaisirs Nature Organic Rasberry Shower Gel suihkarin.
Mä oon näitä minikokoja käyttänyt yleensä matkoilla sekä naapurissa saunassa käydessä eli edelleen varastosta pulloja löytyy kiitettävästi :D.
En ole nyt pitkään aikaan tilannut Yves Rocherilta mitään, joten en tiedä, onko tätä kyseistä sarjaa enää myynnissä, vai ovatko muuttaneet tuotteet täysin... Sen tiedän, että myynnissä on erilaisia tuoksuyhdistelmiä suihkugeeleissä, mutta onko näitä yksittäisiä tuoksuja enää?
Tykkään tästä sarjasta ja oli tässäkin vielä tuoksua jäljellä, vaikka muutaman vuoden vanha jo onkin.
Ehkä ei ollut enää kuitenkaan sellainen luonnollisen tuoksuinen vadelma vaan enemmän teollisempi...
Jos on vielä myynnissä, niin kivahan näitä minipulloja on ostella, en ehkä täysikokoisia vielä varastojen takia hankkisi kuitenkaan :).

Totuttuun tapaan taas yhden kroppakuorinnankin sain käytettyä, se oli tämä 125g mini-kokoinen Rituals... The Ritual of Hammam Warming Ginger & Eucalyptus Sea Salt Hot Scrub, joka on myös yllättäen viime vuoden joulukalenterin peruja.
Nyt olisi eilen suihkussa käydessäni kelvannut enemmän kuin hyvin tämä kuorinta, tuo eukalyptus tuoksui melko voimakkaasti tässä ja olisi varmasti näitä mun flunssaisen tukkoisia röörejä avannut loistavasti :D.
Kuorintatehoihin tosin petyin, sillä itselläni rakeet alkoi sulamaan märällä kropalla todella nopeasti jostain syystä! Olisiko sitten kuivalle iholle ollut parempi käyttää... Mikä on mulle ainakin tympeää, kun pitäisi kroppa kuivata ja sitten kuoria ja taas kuivata lopuksi ja pyyhe on sitten valmiiksi jo märkä...
Tämä jätti kuitenkin hieman kosteutetun tuntoisen ihon, joka ei ollut sellainen öljymäisen kostea niin kuin joissain kuorinnoissa eli ne, jotka eivät siitä tunteesta pidä, voisivat pitää tämän jättämästä kosteutuksesta. Rasvasin kuitenkin kroppani tämän jälkeen, koska suihkugeeliä käytin vielä kuorinnan jälkeen.
Tehojen takia en aktiiviseen käyttöön ostaisi, mutta näin flunssaisena jäin tämän tuoksua kaipaamaan :D.

Lisää joulukalenterituotteita, sain käytettyä myös käsisaippuoita ja ensin loppui tämä 50ml minikokoinen JOIK Apple & Elderflower Foaming Handwash vaahtoava käsipesusaippua.
Rakastan käsipesussakin näitä vaahtoavia tuotteita <3. Kuten suihkuvaahdossa, myös tässä oli vaahdon koostumus kivan pehmeä, vaikka se olikin "harvempaa" kuin kermavaahdossa. En pääse tästä kermavaahto-vertauksesta pois koskaan, kun Ritualsissa vaahdon koostumus on just samanlaista ja koska nimenomaan siihen olen rakastunut, niin siksi vertaa aina vaahtotuotteita juuri kermavaahtoon :D.
Tuoksu ei tässä lemppariksi kyllä yltänyt, syynä on varmaan tuo mustaselja (?), kun oli jotenkin ihmeellinen tuoksu.
Pesutehot oli kuitenkin hyvät, mutta ei mielestäni kuivattanut käsiä yhtä paljon kuin perinteiset nestesaippuat.
Tuoksusta huolimatta voisin ehkä kuitenkin ostaa joskus ihan täysikokoisenakin tätä, en muista, oliko näitä käsisaippuoita muun tuoksuisena. Kiva oli kuitenkin kokemus!

Sitten sain loppumaan myös tämän 250ml Avon Senses 2 in 1 Cleanse & Care Happiness Pomegranate and Freesia Daily Hand Wash käsisaippuan.
Tämä oli perinteinen geelimäinen käsisaippua, ihanan vaaleanpunainen :D.
En huomannut tällä omalla runsaalla kulutuksella eroa muihin saippuoihin, taisi kuivattaa aikalailla yhtä paljon käsiä kuin muutkin.
Tuoksu oli kiva, mutta olisi omasta puolestani voinut tuoksua voimakkaamminkin, granaattiomena on kyllä kivan tuoksuinen, eikä tuo myöskään ollut freesiasta huolimatta liian kukkainen.
En ehkä suihkugeeliksi ostaisi, mutta näin käsisaippunana menee hyvin.

Viimeisenä sitten tuote, jonka poistin kokonaan listoilta eli Maaliskuun Bette-boxista tullut Natusan Baby Oil öljy.
Testasin tätä kroppaöljynä, hiusöljynä ja meikinpoistoöljynä.
Kroppaöljynä toimi hyvin, mutta hiusöljynä oli liian raskas mun hiuksiin. Meikinpoistossa tätä ei saanut vedellä huuhtoutumaan pois iholta eli meikitkään ei sitten kunnolla lähteneet pois.
Päätinkin, että koska kroppavoide-tilanne on edelleen katastrofaalinen, en jätä tätä varastoihini, vaan annan tämän muistaessani eteenpäin tuonne naapuriin MN:lle, kun tässä ei ole hajusteita ym. ihoa ärsyttävää. Vaihtokauppaa: mä oon saanut jo ne TBS:n pari tuotetta ja nyt mä annan vuorostani itselle tarpeetonta pois :D.
Sen verran jätin tätä itselle, että täytin tuon pienen suihkepullon, josta suihkin jalkapohjiin jalkarasvan kaveriksi. Tuo 50ml riittää mulla pitkäksi aikaa siihen käyttöön :).

Puuuhh, jaksoiko kukaan loppuun asti tai edes kokonaan lukea tätä :D?
Yritän huomenna saada ne viimeiset loppuneet vielä esiteltyä, niin saisi tuon Maaliskuun pakettiin ja saa alkaa miettiä tätä Huhtikuuta. Täytyy sanoa, että yllättävän hyvä kuukausi on nyt vaihteeksi takana loppuneiden suhteen!
Laitan varmaan niiden loppuneiden perään myös yhteenvedon samaan postaukseen, turhaa sitä jännitystä pitää yllä :p.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Oletpas ahkeroinut :D

  Mie huomasin myös, että tuon Ritualsin kuorinnan rakeet sulaa. Ne suli jo itselläni aikalailla purkkiin, kun sinne muutama tippa pääsi vettä :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuossa aika paljon minikokoja, mutta onhan nekin aina eteenpäin ^_^!

   Tuo nopea sulaminen oli kyllä harmillista, olisi noin muuten ollut tosi hyvä kuorinta!

   Poista

Suositut tekstit