sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Bette Box Kesäkuu 2018

Heissan!
Nyt oon täällä koko yläkropan lihakset tuskassa, eilen viimein saatiin alle 8 tunnissa valettua lattia kellariin \o/ !! Ei näköjään mennytkään kahta päivää, mitä olivat ajatelleet aikaa menevän. Mikään ei mennyt pieleen ja yhteensä 7 ihmistä kun oli hommissa, niin sutjakkaasti näköjään homma eteni :).
Nyt pitää kuulemma vaan viikon verran käydä huomisesta eteenpäin kastelemassa sitä lattian pintaa, ettei se ala halkeilla, kun pinta kuivuu nopeampaa.
Ihan hauskaa oli ja tosi hyvä kelikin sattui, ei satanut, mutta ei myöskään aurinko paistanut eli oli sopivan viileä lapioimishommiin ^_^.
Nyt tosiaan on vaan käsivarret, kämmenet ja hartiat tuskaisen kipeät, kun ei ole tullut hetkeen tehtyä noin fyysisiä hommia. Vähän olen tuota kipua toisaalta jopa kaivannut kuitenkin, masokisti mikä masokisti :D.

Sain sitten eilen illalla haettua oman Bette Boxinikin eli katsotaan se nyt tässä välissä!

Tuttuun tapaan yleiskuva, jos joku ei ole vielä spoilaantunut tai hakenut omaa boksiaan :).

Teemana oli tällä kertaa Tropiikin tunnelma.
Boksi oli nyt todella täyteläinen ja sisältä löytyi 3 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta, 2 näytettä (jotka voisi täysikokoisiksi laskea, mutta myydään kertakäyttöisinä) ja extrana oli vielä 3 näytepussia. Mukana oli myös pari ale-kuponkia ja koodia.

Ensiksi ne itse näytteiksi listaamani tuotteet, jotka olivat:
* Garnier Ambre Solaire After Sun Tissue Mask kangasnaamio (ovh n. 3,90e/naamio)
* Kocostar Tropical Eye Patch Coconut silmänympärysnaamio (ovh n. 4,90e/pari)
En tiedä, miten saisin itseäni niskasta kiinni ja käyttämään entisetkin naamiot pois :D. Aina tulee käytettyä vain pois pestäviä, vaikka näitäkin voisi ihan hyvin laittaa suihkun jälkeen vaikuttamaan...
Yritän parantaa tapani :p. Vaikuttavat mielenkiintoisilta jälleen!

Hiuksille löytyi 2 tuotetta:
* 100ml Biozell Professional Silver Dry Shampoo kuivashampoo (ovh n. 7,90e/300ml)
* XZ Omena Hiushuuhde (ohv n. 4,20e/150ml)
Harmillista, että nyt on tullut tuollaisia sävyä sisältäviä tuotteita hiuksille. Kuivashampoo kelpaa itselleni aina, kun sitä kuluu aina pullo / 1kk. En tiedä, kuinka selkeä sävy tuossa sitten on... Nyt löytyy lähes kaikille hiussävyille tuotteita varastosta, tai noh, punaiselle ja vaalealle :D. Harmi, että nyt hiuksissa on molempia sävyjä raitoina :p.
Tuo huuhde alkoi todella kiinnostamaan! Yvesin samantyyppinen vadelma-huuhde oli mielenkiintoinen käyttää, vaikkei yksinään mulle riittänytkään hoitoaineen sijaan. Tuoksu oli tosi kivan omenainen pullon suusta nuuhkittuna <3.

Kasvoille löytyi 2 minikokoa:
* 5ml Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC Cream, Fair/Medium CC-voide (ovh n. 21,90e/30ml)
* 15ml Lumene Lähde Intense Hydration 24h Moisturiser kasvovoide (ovh n. 19,90e/50ml)
Lumenen tuotteet ovat itselleni olleet lähes poikkeuksetta sopivia, mutta pikkuisen harmitti nämä, koska boksista on tullut mulle aiemmin täysikokoinen sekaiholle tarkoitettu geelivoide ja sitten on tullut täysikokoisena myös se "kulttimaineen" saanut CC-voide.
Kyllä nämäkin tulee jossain vaiheessa kuitenkin käyttöön, en vaan ole päässyt niitä täysikokoisiakaan vielä kokeilemaan ja käyttämään :p.

Kropallekin oli pari täysikokoista tuotetta:
* Rexona Orchid Fresh Energising Body Wash suihkugeeli (ovh n. 1,79e/250ml)
* Dove Original 0% Aluminium Roll-on Deodorant dödö (ovh n. 2,85e/50ml)
Jeeee, pitkästä aikaa suihkugeeliä ja vielä täysikokoisena! Ja aivan ihana tuoksu pullon suusta nuuhkittuna, katsotaan, millainen on sitten käytössä :).
Dödöjä ei enää montaa olekaan itselläni varastossa, joten melko pian saan tämän Doven käyttöön. Täytyy katsoa, otanko jo nyt ihan vaan kotikäyttöön, kun en oikein luota edelleenkään alumiinittomiin deodorantteihin hien pitäjänä :p. Kiva kuitenkin päästä testaamaan tuotakin!

Näytepussukoina löytyi:
* 1,5ml Lumene Kaunis Invisible Illumination Instant Glow UV Primer
* 1,5ml Lumene Kaunis Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum
* 4ml L'Oreal Smooth Sugars Glow Scrub
Beauty serum tuli jokin aika sitten jo täysikokoisena eli se ei enää samalla lailla kiinnosta, mutta pohjustaja ja varsinkin tuo kuorinta on kiinnostanut! Kiva kokeilla!

Tällaiselta näytti tällä kertaa sisältö! Miltä teidän silmiin näytti?
Täytyy sanoa, että vaikka tämä olikin "marketti"tuoteboksi, niin innostuin tuotteista pääosin melko paljon! Hyvä kokonaisuus koko kropalle tuotteita ja paljon uusia juttuja testattavaksi. Mä siis tykkäsin sisällöstä, nyt vaan pitää saada itseä niskasta kiinni noiden näytepussukoiden ja kertakäyttötuotteiden kanssa :D.
Kunhan mä en nyt retkahda tilailemaan ja ostelemaan liiaksi uusia tuotteita, niin enköhän mä noita pieniä purkkeja ja näytteitä saa vähitellen kuluteltua pois, toivon ainakin :D.

Mutta seuraavaksi pitäisi niitä loppuneita esitellä, vaikka nyt onkin ollut taas hiljaisempaa siellä puolen :).
Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tämän olisin kyllä voinut tilata alehinnalla, mutta en uskaltanut :D

    Kasvonaamio ja omenahuuhde olivat mielenkiintoisimmat tästä boksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se on aina vähän tuurissaan, milloin kannattaa tilata ja millon ei :D.
      Onneksi itsellä on koko ajan se 13,90e niin ei sillä hinnalla ole kovinkaan moni boksi harmittanut :p.

      Nuo on onneksi aika halpoja myös ihan kaupasta ostaa :). Mulla ei ekalla kokeilulla oikein toiminut tehohoitona tuo huuhde, ehkä ennemmin shampoon tilalta mun kannattaisi käyttää..
      Hyvän tuoksuinen se oli kyllä!

      Poista

Suositut tekstit