lauantai 16. kesäkuuta 2018

Paratiisin Tuoksua Kropalle

Heipsan!
Oli tarkoitus tänään kuvailla niitä pannujen pohjia, kun sain tuossa ensin 1½h hangattua kellarin seiniä enimmästä piestä pois (sitä mustaa piki-mömmöä, loput saa sitten hiomakoneella hiottua) ja Mr.Insinööri lähti syömään kaupunnille kaveriensa kanssa. Kävikin vaan niin, että kuvatessani loppuneita purkkeja, loppui akku kamerasta ja kun toista akkua ei ole löytynyt, niin joudun odottamaan lataamista :p.
Päätin sitten tähän väliin esitellä ensimmäisen, aivan alkukuusta loppuneen pullon.

Yllättäen sainkin melko nopeasti käytettyä tämän 150ml Fa Paradise Moments Hibiscus Scent Deodorant Spray vartalosuihkeen.
Luulin, että tämä olisi kestänyt pidempään, mutta ilmeisesti nämä painepakkaukset loppuvat myös suhteellisen nopeasti, kun ainesosina on paljon muutakin haihtuvaa.
Noh, näitä Fa-tuotteita saa tilattua ainakin MyLook-nettikaupasta, mistä tämän tilasin JOIK-kalenterin kanssa kokeiluun.
Kuten pullon kyljestä näkyy, niin kyseessä on alumiiniton deodorantti-suihke ja käytinkin tätä vain kroppasuihkeena ja kainaloille oli oma anti-perspirantti käytössä :).
Painepakkauksessa kun oli, niin oletin siitä johtuvan nopean kuivumisen, esim. Avonin Naturals-suihkeet ovat pidemmän aikaa kropalla kosteita.
Tuoksu oli ihan ok, ei kuitenkaan saanut minua sen faniksi. Oletin tämän tuoksuvan todella hyvälle tuon hibiskuksen takia, mutta varmaan aiemmat käyttämäni hibiskus-tuotteet ovat sisältäneet muitakin (hedelmä) tuoksuja, niin ovat sitten tuoksuneet makeammille. Tämä oli aika voimakkaan parfyymimainen tuoksu, mutta en saanut päänsärkyä käyttäessäni.
En ehkä tätä tuoksua osta uudelleen, mutta kokeilen varmaan muita tuoksuja läpi kuitenkin :). Tai ehkä voisi vielä suihkugeelinä kokeilla tätä tuoksua! Suihkeet ovat hinnaltaan alle 3e tuolla MyLookissa.
Nyt kun selasin noita Fa-tuotteita, niin sinne on tullut näköjään uusia kesä-tuoksuja... Pikkuisen alkoi tehdä mieli laittaa tilaukseen :D...

Nooh, nyt olen ottanut seuraavaksi käyttöön taas tuttua ja turvallista eli Avonin Naturals-suihkeen.
Mulla taitaa olla vielä 2 tai 3 näitä varastossa, pitää siis alkaa miettiä jälleen kroppasuihketilausta pikku hiljaa, kun varastot ehtyy uhkaavasti :D!
Tosin jospa vielä pari kuukautta malttaisin, mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä houkutuksia eteen tulee...Nyt haluaisin meneillään olevasta Avonin kuvastosta tehdä tilausta, muun muassa uusi Naturals-tuoksusarja näytti ja tuoksui (kuvaston tuoksutäplässä) aika kivalle...
Tämä on taas tätä; sillon kun pitäisi oikeasti pysyä tiukkana, niin tulee ihan hirveästi kaikkea uutta ja ihanaa houkuttelemaan :D. Nyt juurikin Avonille on tullut vaikka mitä mielenkiintoisia juttuja, tosin en olekaan tänä vuonna tehnyt vasta kuin 2 tilausta eli ihmekö tuo :p. Katsotaan, repsahdanko jälleen pitkästä aikaa tilailemaan :D.

Mutta nyt voisin alkaa etsimään seuraavaksi niitä pannun pohjia, jos kohta olisi sen verran akku latautunut, että pääsisin ne kuvaamaan.
Tulee olemaan varmasti tosi kivaa ja ehkä se inspiroisi mua kuluttamaan niitä lisää ^_^.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Minäkin meinasin tehdä taas Avonille tilausta juurikin noiden uutuuksien innoittamana. Mylook-verkkokauppaa olen silmäillyt myös, ainakin nuo sinun mainitsemat Fa-tuotteet houkuttaa kun niitä ei täältä mistään saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin ärsyttävää, kun nuita houkutuksia tulee varsinkin silloin, kun yrittää kukkaronnyörejä pitää tiukemmalla :D.
   Toki, eipä nuo montaa euroa maksa... ;D

   Poista
 2. Suosittelen niitä Avonin uusia Naturals - tuoksuja. Mukaban marjaiset. Toki, tuoksusuihke on tuttuun tapaan ensin aika alkoholimainen tuoksultaan :) Samaa tuoksumailmaa oleva Kir Royale suihkari on myös aika hyvä!

  VastaaPoista

Suositut tekstit