torstai 28. kesäkuuta 2018

Ei ihan niin vakuuttavia hiustuotteita...

Heissan!
Terveiset laiskurilta, en ole vain saanut itseäni koneen ääreen muokkaamaan kuvia postauksia varten :D.
Nyt vaan taas heräsin siihen, että kuukausi lähenee loppuaan, joten pakko jälleen ottaa niska-pe*se-ote itsestäni ja koota tänne viimeiset loppuneet tuotteet. Aloitetaan tässä nyt hiustuotteista, jotka eivät vakuuttaneet mua ollenkaan.

Ensimmäisenä tästä porukasta loppui jo alkukuusta totutusti kuivashampoota, vuorossa oli tämä eleveniltä tilattu 150ml Collistar Magic Dry Shampoo, joka ei kyllä nimestään huolimatta mitään maagista valitettavasti minun hiuksilleni tehnyt.
Ensimmäinen, korvia raastava, miinus tuli taas, mistäs muustakaan kuin siitä kauheasta kilkattimesta, joka tähänkin pulloon oli tungettu...

Tässä sitten todistusaineistoa hiuksissa.
Minun makuuni ei siis poistanut tarpeeksi rasvaisuutta, vaikka vähän "kirkkaammilta" hiukset käytön jälkeen näyttääkin. Tosin tuossa viimeisessä kuvassa ei punaiset raidat harjauksen jälkeen samalla lailla näy ekaan kuvaan verrattuna.
Oli siis pettymys tämä testaus eli ei tarvitse ostaa uudelleen :).

Toisena mitään- sanomattomuutena loppui tämä 100ml Avon Advance Techniques Sun-Light Spray Beautyfying Hair Protector hiuksiin jätettävä suihke.
En mä loppupeleissä usko, että näillä UV-hiussuihkeilla on mitään hyötyä hiuksille auringossa oloon, elleivät sitten sisällä jotain tosi kosteuttavia ainesosia.
Suihkin tämän nyt vaan suihkun jälkeen hiuksiin, kun olin kerran hommannutkin, mutta taidan lopettaa näiden vastaavien suihkeiden oston tulevaisuudessa ja käyttää vaan normaaleja kosteuttavia hiuksiin jätettäviä hoitoja.

Viimeisenä sitten ehkä yksi huonoimmista hoitoaineista, joita oon hiuksilleni kokeillut, kyseessä oli 250ml Dermosil Lingonberry Conditioner.
Tuoksu oli etäisesti puolukkaa muistuttava, koostumus valkeaa "voidetta".
Hiuksien selvitysteho -100% eli vaikka käytin tätä 5 pumppausta tai 15 pumppausta niin ei, tämä ei ollenkaan selvittänyt hiuksiani tehokkaan shampoopesun (nyt käytän Lushin palashampoota vähemmäksi) jälkeen, vaan jätti ne kamalaksi hamppupesäksi.
Tulipahan käytettyä sitten kunnolla hiuksiin jätettäviä hoitojakin vähemmäksi, koska niitä oli pakko käyttää aina melkoinen määrä suihkun jälkeen, jos olin tätä hoitsikkaa käyttänyt, että sain hiukset sileiksi ja selviksi.
Onneksi sain tämän käytettyä pois, vaikka olikin yhtä tyhjän kanssa :(.
Sanomattakin selvää, etten tule enää ostamaan uudelleen!
Saapa nähdä, millainen on se mun viimeksi tilaamani hiuspohja-hoitsikka sitten, en ole vielä ehtinyt testaamaan...

Tällaisia pettymyksiä vaihteeksi!
Katsotaan, mistä kirjoittelen huomenna, kasvo- vai kroppatuotteista :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit