tiistai 5. kesäkuuta 2018

Ennusteita Kesäkuulle

Heipsböö!
Täytyy sanoa, että sittenkin nyt hieman huolestuin kuluvan kuun loppuvien tuotteiden määrästä. Jotenkin kuvittelin ensin, että niitä olisi suurempikin määrä, mutta nyt tuntuu, ettei sittenkään niin käy...
Nooh, käydään läpi kuvat ja tehdään niistä sitten lopullinen johtopäätös :).

Hiustuotteita löytyi nämä 4, joista puolet on jo pyörineet aiemminkin ennusteissa :D. Josko viimein saan otettua niskasta itseäni kiinni ja kulutettua nuo jätettävät hoitsikat pois!

Tässä olisi sitten kasvojen hoitoa ja meikkejä sekaisin, myöskin jälleen muuan tuttu tuote joukossa.
Aurinko on paistanut sen verran kivasti viime viikkoina, että uskoisin noiden minikokoisten aurinkosuojien kuluvan loppuun.
Meikkipuuterin päätin ottaa tällä kertaa kulutukseen voidemaisten sijaan, joten uskon tuon kohtaavan loppunsa kuukauden aikana :).
Katsotaan myös, riittääkö ripsariin vielä hermot tämän kuun ajan :D.

Kasvoille kuurausaineita.
Sitkeitä pirulaisia ovat, mutta ei luovuteta! Kyllä ne vielä loppuun saadaan :D.

Näistä uskoisin kaikkien loppuvan, jos vain pelkästään näitä maltan käyttää. Onhan mulla ne pari täysikokoistakin satunnaisessa käytössä...

Viimeisenä suihkugeelejä ja kroppakuorinta.
Isot pullot loppuu varmasti (olen jo käsisaippuaksi tyhjentänyt), kun ovat enää huuhtelua vailla.
Mini-sebamed on tullut nyt vuoroon, kun saadaan käydä saunomassa. Katsotaan, ehtiikö tämän kuun parilla käynnillä loppua!

Tässä on siis 14 täysikokoista ja 12 minikokoista, jotka yritän käyttää vaihteeksi tässä kuussa.
Voi olla, että hajuvesinäytteitäkin käyttelen, jos innostun, mutta menen niiden kanssa aina fiiliksen mukaan. Vessatuoksuksi ei ole nyt yhtään näytettä!!
Ei tuo nyt näin numeroina huonolta näytä ollenkaan, tuotteiden koko pääsi näköjään hämäämään minut :D.
Jos en repsahtele nyt mihinkään ostoksiin ja tilauksiin, niin kesäkuukin kyllä pitäisi mennä mielestäni selvästi miinuksen puolelle!

Tänään kävin sen Marisan diilaus-paketin hakemassa, yritän saada esiteltyä sen mahdollisesti huomenna, mutta malttamattomat voivat käydä katsomassa sen jo Instagramista (anzuanssu85, näkee myös koneella) :).
Käytiin tänään kysymässä tarjouksia betonista ja huomenna pitäisi käydä peräkärryn kanssa ostamassa sitä 1200kg :D. Lisäksi pitäisi betonihiekkaa hommata jotain reilut 10t kg... Viikonloppuna olisi kellarin lattiavalu-talkoot nimittäin :D. Sitä ennen pitäisi vielä kertaalleen imuroida enimmät moskat sieltä pois ja loppuviikosta pitäisi käydä väikkäriäkin kirjottelemassa eteenpäin.
Ei siis ole tekemisestä puutetta! Uskoisin kuitenkin, että saan iltasella kirjoitettua postausta, sen verran innoissani olen nuista saamistani tuotteista :).
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit