lauantai 2. kesäkuuta 2018

Toukokuun loppuneita kasvotuotteita

Heipsan vaan!
Käydäänpä nyt heti käsiksi toiseksi viimeiseen satsiin toukokuun loppuneita, jossa on pääosin kasvotuotteita, mutta myös muutama muu tuote :).

Tästä 6ml Avon Glazewear Sparkle Lip Gloss, Gleaming Gold huulikiillosta ei ole huulilta sävykuvaa, syy siihen näkyy kuvassa.
Eli liikaa pyörittelin aplikaattoria tuolla tuubissa ja poikkihan se meni :/. Onneksi sain aikas hyvin käytettyä tuon ennen sitä!
Sävyähän tuo ei huulille tuonut, koska oli kirkas kiilto, jossa oli paljon kultaisia kimallehippusia. Naamaan kyllä jäi helposti nuo hippuset :p.
Muuten oli ihan ok kiilto, eikä ollut sellainen tahmeaksi jäävä.
Ei kuitenkaan jää ikävä, eikä tätä sarjaa taida olla enää myynnissäkään Avonilla.

Myös parit hajuvesinäytteet kului, ensiksi loppui tämä 1,2ml Giorgio Armani Sky di Gioia Eau de Parfym.
Tämä taisi tulla eleven-tilauksen mukana, mutta taas oli liian voimakas eli meni vessatuoksuksi.
Fragrantican kuvaus:
Ensituoksu: Litsi, Päärynä
Sydäntuoksu: Pioni, Ruusu
Pohjatuoksu: Seetri, Valkoinen myski, Karhunvatukka

Myös tämä Toukokuun Bette-boxista tullut 1ml Kenzo World Eau de Parfym meni vessatuoksuksi ja tämähän tuli myös aika vasta aikaisemminkin boksista eli yksi pullo on kulutettu jo aiemmin.
Ei siis edelleenkään ollut mun tuoksu.


Sitten niihin kasvotuotteisiin, joista ensin loppui tämä 59ml minikokoinen Mario Badescu Glycolic Acid Toner kasvovesi.
Tämähän tuli viime vuoden eleven-joulukalenterista.
Käytin tätä iltapuhdistuksen jälkeen, mutta en joka ilta. Varsinkin vielä talviaikaan tuntui iho lähtevän herkemmin kuoriutumaan (se mun nenä), niin katsoin paremmaksi käyttää vähän harvemmin, muutaman kerran viikossa.
Hyvin tämä kuitenkin puhdisti meikkijämät, jos oli jotain iholle jäänyt ja oli tämä selvästi hellempää iholle kuin paljon käyttämäni Cliniquen Lotion 2.
Voisin kyllä ostaa tätä täyden pullon sen tilalle käytettäväksi! Nyt on kuitenkin käytössä 500ml pönikkä Pixin Glow Tonicia :D.

Sitten kului tämä 20ml lasipullollinen Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) hoitrovettä.
Mullehan tuli tätä viime joulukuussa niin Bette Sensai-boxista kuin eleven-joulukalenterista ja toisen laitoinkin lahjaksi rakkaalle Katrille.
Tuttu ihana tuote, täysikokoisia on niin käytetty kuin ostettukin eli ei tästä ole isompia enää sanottavaa.
Tai no tämä mini-lasipullo oli ehkä vähän vaikeampi käytettävä, siitä muovisesta minipullosta saa helpommin tipottain käytettyä painamalla pulloa, mutta tätä joutui reippaammin ravistelemaan, jolloin tuotetta tuli pakosta enemmän käytettyä.
Mietin siis vielä, säästänkö tämän lasipullon, onhan se toki vähän tyylikkäämmän näköinen :D.
Sisältö oli silti aivan ihanaa ja onneksi on melkein täysi täysikokoinen pullo edelleen kaapissa käytettävänä. Tarvitsee ehkä vasta ensi vuonna miettiä seuraavan ostamista (toivottavasti silloin olisi parempi rahatilanne :p).

Tämän 120ml Supermood Egoboost Pure Micellar Foam Toner vaahtoavan miselliveden ostin viime vuonna Viron reissulta laivalta kokeiluun.
Luulin tätä jotenkin kasvojen pesuaineeksi, mutta tämä olikin kasvovesi/misellivesi, joka oli hankala käyttää tuon vaahtoavuuden takia.
Käytin silti vettä säästääkseni misellivetenä aamuisin vanun avulla ja siinä toimi ihan ok:sti, meikit ei kyllä lähteneet kovin hyvin, kun kerran testasin.
Ei oikein ollut mun makuun tämä, joten en osta enää uudelleen :).

Vihdoin ja viimein tämä vanha 75ml Bernard Cassiere Chocolate Anti-Stress Care Chocolate Mousse Mask kasvonaamio tuli tiensä päähän!
Koostumushan tässä oli taivaallinen; sellaista melko tiivistä suklaamoussea, melkein teki mieli syödä (ei maistunut hyvältä, kun muutaman kerran vahingossa huulille meni...) :D.
En kuitenkaan nykyisin ole päässyt sinuiksi näiden poispestävien naamioiden kanssa. Tämä tuntui usein käytettynä vähän kuivattavan ihoa, joten varsinkaan talvella en halunnut tätä kovin paljoa käyttää.
Sitten lisäksi, kun pyyhki kasvot kasvovedellä, niin vanuun jäi tätä paljon eli aina jäi itselleni tämän käytön jälkeen "likainen" fiilis.
Ei taida olla enää myynnissäkään, mutta en ostasi uudelleen. Koostumus oli silti tosi hauska :).

Viimeisenä sain käytettyä kasvovoiteita vähemmäksi, vuorossa oli tämä 15ml minikokoinen Avon Anew Nutri-Advance Light Nourishment Cream.
Ensimmäisellä käyttökerralla käytin kasvoille ja sopi meikin alle muistaakseni ihan kohtuudella. Kesäksi ja lämpimille keleille tarvitsen kuitenkin mattaavampaa voidetta.
Kuitenkin tässä oli tuoksu sellainen aika tunkkainen, jonka takia tämä päätyi sitten kaulalle ja dekoltee-alueelle käyttöön, kun en halunnut haistella tuoksua kasvoillani. Kosteutti kuitenkin oikein hyvin.
En tule siis ostamaan täysikokoista purkkia :).

Puuuuhhh, yritän huomenna vielä saada sen viimeisen postauksen loppuneista tänne, nyt täytyy lähteä pienelle kävelylle ja siivoamaan ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit