keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Pienet inventaario-roskat ja Dermosil-repsahdukset

Kuten eilen jo mainitsinkin, katsellessani pannun pohjia löysin myös muutaman tuotteen, joista mun on valitettavasti luovuttava :(.

Kyseiset tuotteet olivat siis voidemaisia luomivärejä ja ne olivat:
* RMS Beauty Eye Polish, Inspire
* FACE Stockholm Cream Eyeshadow, Denim
* Avon ColorTrend Sweet Twist Cream Eyeshadow, Chocolate Cream

En todellakaan kevyin sydämin näistä luovu, sillä jokainen on sävyltään todella ihana!
Harmillisesti nämä avatessani huomasin näissä epämiellyttävän hajun ja koska voidemaiset tuotteet eivät siis säily samalla lailla kuin puuteriset sisaruksensa (ja olihan näilläkin jo ikää...), oli aika päättää näiden seikkailut laatikossani :/.
Harmillisen vähänhän varsinkin nuita sinisiä ehdin käyttää, olisi pitänyt muistaa enemmän tehdä sinisiä meikkejä ja niiden alle laittaa näitä :/.
Nyt mulla on viime aikoina korvannut voidemaiset luomivärit aika lailla se NYXin Milk-jumbokynä puuterimaisten sävyjen alla eli voi olla, että laatikoista tulee lähtemään enemmänkin voidemaisia luomareita pois, kun pääsen kunnolla nuuhkimaan jäljelle jääneet läpi. Onneksi niitä ei kovin montaa ole!

Sitten myöskin aiemmin mainitsemani juttu eli sen lisäksi, että kävin Dermosilin bussilla ostoksilla, niin mun piti laittaa vielä MP:n tekemään tilaukseen mukaan muutama tuote.

Itselleni tuli vain nämä 3 tuotetta, joista listoille asti pääsi vain tuo Scalp Caring Conditioner hoitoaine, joka oli hetken mieliteko :p. Kokeillaan, toimiiko minulle!
Yksi täyttöpussi keittiösaippuaa löytyi vielä keittiöstä, mutta tilasin vielä toisen varastoon, koska ei tiedä, milloin seuraava tilaus taas tulee :).
Omena-tuoksutikut tilasin kokeiluun kylppäriin, kun nuo kissat osaa haisevia sontia tehdä :D. Jos ei hajuvesiä kuluisi nyt ihan niin paljoa :p.
Muut tilaamani tuotteet olivat sitten Mr.Insinöörille :). Ihan hyvin hillitty siis!

Eipäs tänne tällä erää kummempia, täytyy alkaa vettä ryystämään, kun pää tuntuu olevan kipeä :(.
Palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit