perjantai 29. kesäkuuta 2018

Sekalainen kasvotuote-joukko

Heipsböö!
Nyt voisikin mennä suoraan asiaan ilman sen kummempia höpöttelyitä :).
Päädyin nyt kasvotuotteisiin eli nämä purkit loppuivat vielä tälle kuulle:

Jeeeee!!
Sain kuin sainkin viimein tämän 95g TonyMoly Latte Art Strawberry Latte Cream-In Scrub kasvokuorinnan käytettyä, monta kuukautta se ehtikin ennustuksissa olla mukana :D.
Tämän tilasin aikanaan Bearelilta.
Suloinen purkki ja ihanan vaaleanpunaista, etäisesti mansikalle tuoksuvaa mömmöä.
Harmi vain, ettei tämä ollut kuitenkaan kunnollinen mekaaninen kuorinta, mulle ei riittänyt ollenkaan niiden kuorivien rakeiden teho :/.
Se tässä oli kuitenkin tosi jännä, että tämä lämmitti kasvoja! Talvella oli kyllä tervetullut ominaisuus :D.
Tuota Bearelin sivulla olevaa värin muuttumista en huomannut, koska käytin aina suihkussa (eli en nähnyt sitä) kosteille kasvoille.
Tämä oli mieltä piristävä tuote kyllä kaikkinensa, mutta kasvoilla en isompaa muutosta huomannut. En siis taida enää uudelleen ostaa, tuon spaattelin säästän kyllä, kun niitä harvoin on tullut mulle mistään :).

Sitten sain kulutettua tämän 50ml minikokoisen JOIK Micellar Water miselliveden, joka tuli JOIKin joulukalenterista.
Olen toivonut, että misellivesillä pystyisin putsaamaan kasvot täysin meikistä vain yhtä tuotetta käyttäen aina välillä, mutta ei mikään ole tähän mennessä sitä tehnyt ja tuskin tekeekään. Tämäkään ei ollut poikkeus sääntöön, joten käytin tämän sitten aamupesun tilalla, siinä toimi ihan asiallisesti.
Tämän kummempaa en osaa taaskaan sanoa :D. Aamu- ja kasvovesikäyttöön ehkä voisi joskus ostaa näitä misellivesiä, mutta kunnon meikinpuhdistukseen tarvitsen useamman eri aineen :D.

Jälleen voin sanoa: VIHDOIN sain käytettyä myös tämän 30ml minikokoisen Yves Rocher Nutritive Végétal Velvety Ultra-Rich Cleanser kasvojen puhdistusgeelin, joka taitaa olla jo muutaman vuoden vanha ja saatu varmaankin kaupanpäällisenä.
Matkoilla käytin yleensä aamupesuna ja nyt viime aikoina aina kun saunomaan päästiin naapuriin, niin käytin sitten 2.vaiheen putsarina, jos meikkiä oli paljon.
Toimi mielestäni paremmin aamupesuna. Jätti ihan kivan pehmeän oloiseksi ihon.
Pitkäaikaiskäytöstä en tosiaan osaa sanoa mitään, kun tätä tuli niin satunnaisesti käytettyä. Kaiken kaikkiaan ihan perushyvä fiilis tästä jäi, vaikka ei ollutkaan mikään maailmaa mullistava.
Jos tätä on vielä myynnissä, niin ehkä voisin joskus ostaa täysikokoisen uudelleen kokeiluun :).

Sitten viimeisenä kasvotuotteena tälle kuulle sain käytettyä tämän Lumene Longwear Blur SPF15 Powder Foundation, 1 Classic Beige/Kultahiekka meikkipuuterin, joka on tullut Livboxista Maaliskuussa 2016. On siis myös melko vanha tapaus :D. Mutta tykkäsin tästä todella paljon!!

Pahoittelut kauheasta kuvasta, mutta sainpahan otettua vähän todistusaineistoa kasvoilla :p.
Laiskoina päivinä tämä oli tosi kiva ja nopea käyttää, sillä tasoitti ihon sävyn hyvin. Toki noille mun mustille silmänalusille ei riitä yksinään, mutta niille laitoin sitten Lily Lolon puuteripeiteainetta plus muut härpäkkeet, mitä sille alueelle aina laitan.
Useamman tunnin myös kesti kasvoilla, ennen kuin otsa alkoi kiiltämään. Sävy oli myös itselleni passeli!
Voisin kyllä ostaa uudelleen, mutta ilmeisesti ainakin pakkaus on tainnut uusiutua Lumenen uudistuksessa...? Täytyy toivoa, etteivät ole sisältöä muuttaneet!

Tällaista tällä erää! Taidan huomenna kirjoitella sitten viimeiset loppuneet yhteen, niin päästään heti kuukauden aluksi yhteenvedon kimppuun!
Mullahan oli tarkoitus myös päivittää mun listatkin heinäkuun aluksi :D. Kiire tulee, mutta onneksi on viikonloppu :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut Lushin Ocean Salt -kuorintaa? Se sopii vartalolle sekä kasvoille ja on aika rouheaa :D

  TonyMolyn kuorinnassa on kyllä veikeä pakkaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon käyttänyt, peräti pari pikku purkkia :D
   http://sentenced-to-live.blogspot.com/2014/06/merisuolaa-kropalle.html
   https://sentenced-to-live.blogspot.com/2015/03/merisuolaa-vol2-ja-kosteutusta.html
   Enimmäkseen tosiaan kropalle kuin kasvoille :).
   Mähän oon tässä haaveillut, että kunhan saan nuita mun kasvokuorinta-varastojakin pienemmiksi, niin ostaisin sen cup o' coffee kuorinnan, se oli täydellinen <3
   https://sentenced-to-live.blogspot.com/2017/01/rakkautta-ensimmaisella.html

   Poista

Suositut tekstit