keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Elämäni toiseksi kallein meikkituote

No niin, nyt olisi aika näyttää ne pari Marisan kautta New Yorkin Sephorasta saatua tuotetta.
Tosiaankin pyysin ostamaan vain 2 tuotetta, koska kuten otsikko sanoo, niin toinen niistä tuli olemaan elämäni toiseksi kallein ostamani meikkituote :D.
Täällä on se kallein tapaus!

Eli jälleen oli kyseessä Natasha Denona luomiväripaletti, Tropic Eye Shadow Palette :p.
Olin taas Instagramin uhri, Helmikuussa kun tämä paletti paljastettiin, niin olen siitä lähtien tätä ihaillut. Sitten kun surffailin USAn Sephoran sivuilla ja näin tämän siellä, niin enhän mä voinut muuta kuin laittaa diilaus-listalle :D. Oli mulla lisäksi muutama Tarten tuote myös, mutta pyysin niin, että jos tämä Tropic-paletti on siellä, niin muita en ota ja jos sitä ei ole, niin sitten otan muita tuotteita. Paletti siis löytyi, joten diilaussaalis jäi pieneksi tällä erää :D.
Hoksasin kuitenkin tuon monen kehuman Farsáli Unicorn Essence Skin Enhancing Antioxidant Serum kasvoseerumin 10ml minikoossa, niin halusin sen vielä ottaa kokeiluun.

Seerumi maksoi 22$ eli noin reippaat 18e ja Tropic-paletti oli 129$ eli noin reippaat 110e, korttimaksun kanssa maksoin yhteensä reilut 143e näistä.
Pikkuisen tuossa paletissa harmitti se, että tuo oli kovapintaista muovia, ei tullut ihan niin yleellinen fiilis kuin tuosta aiemmin tilaamastani 28-paletista.

Tässä ensin tarkempaa kuvaa seerumista.
Siis onhan tuo aivan hellyttävä, kimaltavaa hattarapinkki seerumia :D.
Tätä voi käyttää normaalin seerumin tapaan ennen kosteusvoidetta tai sitten meikinpohjustajana ja tänään kokeilinkin pohjustajana. 3 tipalla kasvot tulivat kosteutetuksi, mutta pinta jäi silti hieman mattamaiseksi, mikä yllätti positiivisesti!
Meikkipuuterin kanssa ainakin nyt tuntui kivasti sopivan, mutta testailut jatkuu :).

Ja niin, onhan tämä Tropic-paletti sävyiltään ihana <3.
Hyvälaatuisia olivat sävyt, kun tänään meikkasin ensimmäisen kerran ja kun mulla oli tämä ja tuo 28 Purpe-Blue-paletti vierekkäin, niin nämä kyllä täydentävät toisiaan todella loistavasti, tässä kun on nuita neutraaleja mattasävyjä tasapainottamaan värikkäämpiä ja hohtavampia sävyjä.
Tosin pakkauksen lisäksi huomasin toisenkin miinuksen; meikatessani 2 sävypannua alkoivat heilua tuossa :/. Ne eivät irronneet kuitenkaan, kun käänsin paletin ylösalaisin, mutta täytyy sanoa, että olen kyllä melko pettynyt tuohon pakkaukseen tämän osalta ja tuolla hinnalla :(.

Sävyt tässä on kuitenkin onneksi ihanat ja samaa laatua kuin isommassa paletissa.
Tässä kuvaa sävynimistä, ylempi otettu ilman salamaa ja alempi salaman kanssa.
Tavaraa paletissa on 15 x 1,5g kun taas 28-paletissa sitä on 28 x 2,5g.
Muistaakseni selittivät ainesosien olevan muutettu, että ne on kevyempiä.
Millainen pigmentti sitten on?

Tein tänään pikameikin tätä postausta varten (kuva otettu salamalla) ja olen sitä mieltä, että pigmentti ja sävyjen laatu on aika samanlainen kuin tuossa isommassa paletissa. Eivät myöskään varisseet juuri ollenkaan.
Alle laitoin vain pohjustamaan UDPP:n sekä NYXin Glitter Primerin.
Käyttämäni sävyt:
* Luomivako: "Pastel Melon" + "Sangria"
* Yläluomi/kulmaluu: "Limoncello"
* Sisänurkka: "Laguna"
* Ulkonurkka: "Tiger Lily"
Pitää vielä testata sävyjä niin, että laitan NYXin Milk-jumbokynää alle, jos sävyt toistuisivat vieläkin kirkkaammin. Tuo "Tiger Lily" olisi voinut olla ehkä hieman tummempikin omaan makuuni ja jouduin hieman kerrostamaan sitä.

Kaiken kaikkiaan rakastan paletin sävymaailmaa, mutta kyllä myönnän olevani ihan pikkuisen pettynyt tämän paletin hinta-laatusuhteeseen, varsinkin pakkaukseen. En siis 100% voi itse suositella ostamaan tuolla hintaa tätä palettia.
Saatan suhtautua tämän perusteella tuleviin ND-paletteihin enemmän varauksella, enkä ehkä innostu samalla lailla enää. Isompi paletti oli mielestäni siis laadukkaampi!
Odotan kuitenkin innolla, että pääsen yhdistelemään näitä kahta palettia ja kyllä mä tulen nauttimaan tästä Tropicista yhtä lailla. Varsinkin "Mint Frost", "Exotic" ja "Gusti" huutavat mun nimeä :D. Jatkan siis testailua ja käyttöä ja yritän muistaa ottaa kuvia tännekin aina välillä!
Miltäs teidän silmiin näyttää diilaustuotteet?

Vaan seuraavaksi taitaa olla vuorossa sitten kuukauden ensimmäisten loppuneiden purkkien esittelyt, ellei sitten Bette Box ehdi kotiutua tässä pian :D.
Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Toi seerumi kutkuttaa itteenikin😁 luomivärejä en osaa käyttää ollenkaan 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo seerumi on kyllä aika hauska tapaus! Voin suositella kokeilemaan! Varsinkin, kun saatavilla on myös tuo pienempi 10ml koko, niin ei täysikokoista tarvitse kokeiluun ostaa :).

   En mäkään osaa luomivärejä laittaa, kunhan lätkin niitä luomille, kuten kuvastakin näkyy :'D.
   Hauskaa se on kyllä :D.

   Poista
 2. Onpa kaunis meikki! Siis kyllä noita sävyjä kelpaa lätkiä:)Kauhean kallis, en olis ostanut,mutta on kyllä ihana. En tiedä kuka hitto on Natasha Denona ja miksi sen paletit on noin kalliita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo, sävyt on kyllä kauniita nuissa Denonan paleteissa!
   En minäkään tuosta Natashasta tiedä sen tarkemmin kuka on, mutta meikkitaiteilija on ja perustanut myös makeup academiankin :).
   Mutta ei myöskään ole selvinnyt, miksi nuo luomivärit maksaa niin älyttömästi, oli kuinka ammattilainen tahansa...
   Hulluahan on maksaa tuollaisia hintoja luomiväreistä, mutta luulen itselläni jäävän varmaan nyt näihin 2 palettiin... Ehkä :D

   Poista

Suositut tekstit