lauantai 17. syyskuuta 2011

Jalkajuttuja

Tuli eilen illalla mieleen, kun tein taas pitkästä aikaa rentouttavan jalkakylvyn kipeille jaloilleni, että pitääpäs tehdä vihdoin tarkempaa postausta omistamistani jalkajutuista. Tässä olisi ensin eilistä kuvaa kylpyhetkestäni:

Lattia jo märkä, kun piti käydä kamera hakemassa :D. Ja kukas muukaan kuin Neffi seurana :p. Ja varoituksena, Neffi esiintyy sitten enempi ja vähempi kaikissa seuraavissa kuvissa myös, kun erittäin harvoin saan isompia kuvauseriä kuvata ilman tämän karvatassun seuraa...

Tässä olisi ensin tällä hetkellä käytössä olevat jalkavoide (joka siis jo muutaman kerran aiemminkin esitelty), -suihke ja -kuorinta.

Avonin jalkakylpyaine (jos ahkerasti muistaisin kylvettää jalkojani, saisin tämän piankin loppumaan) ja Lushin Vanilla Fountain Kylpypallo. Niin ihanilta kuin nämä kaikki Lushin kylpytuotteet kuivana tuoksuukin, niin niitä ei saa tuoksumaan jalkakylvyssä :(. Siihen kun tarvitsee niin vähän tuotetta...

Omistamani Lushin kylpysulat You've been Mangoed ja MMMelting Marshmallow Moment. Ihanan tuoksuisia, mutta nämäkään eivät jalkakylvyssä pääse oikeuksiinsa. Tuon 30g Mangon pilkoin 12 osaan ja 1 pala riittää vallan mainiosti jalkakylpyihin. MMM:stä raastan veitsellä. Kosteuttavat hyvin!

Perusvalikoimassa olevat Lushin Kylpyvaahtoviipaleet The Comforter ja Ma Bar. Mustaherukkaa ja suklaa-toffeeta :p. Ma Bar on ilmeisesti poistumassa Lushin valikoimasta, jos olen oikein käsittänyt...

Erikoiseränä olleet Lushin Kylpyvaahtoviipaleet: 2010 joulutuotteina olleet Candy Cane ja Bearded Lady ja 2011 ystävänpäivätuotteena ollut Magic Mushroom.

Tässä sitten jemmassa olevat jalkojen kuorinnat ja Avonin hohkakivi"raspi". Tuo Lushin Running to the Embassy on käsittääkseni kuorinta ja voide samaan aikaan. Se poistui valikoimasta alkuvuodesta (tilasin sen Suomen nettikaupasta uutena vuotena).

Ja viimeisenä jemmakätköissäni olevat "oikeat" jalkavoiteet ja -suihke :).

Tällaista taas tällä erää, jätän varmaan sen yhden postauksen huomiseksi, niin on jotain kirjoitettavaa sittenkin :). Ei tuo tuubin pirulainen meinaa millään loppua, vaikka kuinka käytän :D.
Miumoi<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit