sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Dermosil-tilaus ja kauneimmat näkemäni käsisaippuat

Heissan!
Taas aika vaan on vierähtänyt jonnekin! Nyt oon ollut tiistaista asti yksin täällä ja yrittänyt taloa pitää "pystyssä" (tai itseasiassa lähinnä lämpimänä), aika huonolla menestyksellä.
Nyt kerrankin oli tuuria matkassa, että sää on ollut enimmäkseen vesisateinen ja lauha, niin se vähäinenkin lämpö täällä sisällä pysyy :p.
Mr.Insinööri tosiaan on jälleen työreissulla Tallinnassa ja mun pitäisi ilman hermoromahdusta selvitä ensi ke-to yöhön asti. Puut on vähissä ja ne vähäiset puut ovat järkyttävän kokoisia halkoja, jonka takia ainakaan itse en saa niitä syttymään... Lämmityskattilan lämmitys (eli myös suihkuveden lämmitys) on ollut aivan toivotonta. Torstaina tappelin 1½h, että sain sen syttymään ja eilenkään ei onnistunut, mutta sain kutsun naapuriin saunomaan MN:n kanssa eli kutsun otin todella innolla vastaan :D. Takkaa sain sentään vähän lämmitettyä tänään, huomenna kokeilen taas sitä kattilaa...
Tuli kyllä nyt selväksi, etten todellakaan yksin aio asua omakotitalossa koskaan, tämä on todella syvältä!

Eli ei tänne tämän isompia siis kuulu!
On kuitenkin muutama tuote loppunut ja pari tilausta tullut, joista toinen odottaa hakemistaan ja toisen aattelin esitellä nyt eli sain Dermosil-tilaukseni pari päivää sitten MN:ltä!

Mr.insinöörille tilasin kasvojenpesuvaahdon ja pari Challenger roll-on dödöä, joita en kuvannut.
Itselleni tilasin seuraavat:
* 2kpl Dermosil Tindra Hand Soap
* 2kpl Dermosil Sweetheart Hand Soap
* kosteutta sitovat sukat
200ml Vitamin E Hand Cream käsivoide tuli ilmaiseksi ja koska MN ei voi hajustettuja rasvoja käyttää, niin tarjouduin tuon ottamaan itselleni :). Lisäksi käskin laittaa tilaukseen Bette Boxista tulleen koodin, jolla sai ilmaisen miselliveden, niin MN otti sitten sen kokeiluun ^_^. Itse kun en misellivesistä niin välitä, mutta toki kaikki ilmainen kannattaa ottaa :D.

Mutta olin tosi iloinen, kun näin, että tuota Tindra-käsisaippuaa saa erikseen ostettua ilman käsivoidetta!! Mähän ostin sen setin silloin marraskuussakohan se oli, mutta en ole raaskinut saippuaa vielä käyttää.
Siis niiiiiiin kaunis!!
Ja nyt oli ilmeisesti äitienpäivä-tuotteeksi on tullut tuo Sweetheart-saippua, siis miten voi olla noin kauniita?!??!

Äääh, kattokaa nyt nuita söpöjä pieniä sydämiä!!

Siis nämä ovat kyllä kauneimmat käsisaippuat, mitä olen omistanut ja kokeillut/ käyttänyt!!
Nyt raaskin näitä käyttää, kun Tindraa on 3 pulloa ja tuota Sweetheartia 2 pulloa. Saa tosin nähdä, miten raaskii sitten ne viimeiset pullot käyttää...
Noh, pääsenpähän nauttimaan nuista sitten.
Mä en edes ole nuuhkinut vielä noita :D. Tuo ulkonäkö oli vain ja ainoastaan syy tilata nämä :D. Oon näin helppo.

Ootteko samaa mieltä mun kanssa, että nämä ovat kauneimmat näkemänne käsisaippuat, vai onko olemassa jotain vieläkin kauniimpaa??
Mä käyn huomenna hakemassa sen seuraavan pakettini ja postaan ehkä sen tänne seuraavaksi! Tai sitten jotain loppunutta... Katsotaan fiiliksen mukaan ^_^.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie olen yhden purkin Tindraa käyttänyt, hyvin vaniljainen tuoksu (käsivoide taisi olla vanilja -omena). Joulun jälkeen tuli nestesaippua erikseen myyntiin, mikä oli kiva päätös, kun se käsivoide oli hillittömässä tuubissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onneksi tuli yksittäin myyntiin, niin sai varastoida nuita käsisaippuoita :D.

      Poista

Suositut tekstit