lauantai 7. kesäkuuta 2014

Livbox Kesäkuu 2014

Nytpä olisi esittelyvuorossa eilen hakemani Kesäkuun Livbox.

Teemana oli kesään valmistautuminen ja värinä oli raikas vihreä, rusetissa oli yllättäen kivoja pilkkuja :).

Tällaista löytyi sisältä.
Tuota Viaplay:ta en kuvannut erikseen, mutta siinä tuli koodi, jolla voi 2kk katsoa veloituksetta. Pitää se varmaan testata, vaikkei me olla hirveesti ehditty edes tuota Netflixiäkään viime aikoina katsoa :D.
Mutta sitten tarkemmin kosmetiikan pariin:

Vaikkakin pari tuotetta ei edes kosmetiikkaa olleetkaan ja tässä niistä toinen eli Bic Soleil Bella Varsiterä (ovh 8e/3kpl paketti).
Karvojen ajeluhan kuuluu kesään, mutta tämä alkoi itseäni arveluttamaan suuresti, että kykenenkö kokeilemaan...
Tuli elävästi mieleen, kun 15 kesäisenä ajoin terällä sääriä ja ensimmäisen kerran laitoin saippuaa, jos se liukastaa terää paremmin (ennen sitä olin ajanut ilman mitään vaahtoja/saippuoita ym.). Noh, sehän luisti niin hyvin, että vedin vasemman säären ihostakin pitkät kaistaleet pois...
Jouduin laittamaan 5kpl 5cm levyistä laastaria tuohon etusääreen :D.
Toki, onhan nuo terätkin varmasti tässä 15 vuoden aikana kehittyneet, mutta kun ei ole tuon tapauksen jälkeen tullut teriä käytettyä karvojen poistossa, niin en tiedä pystynkö tätä kokeilemaan, traumat on liian syvällä :D. Katsotaan... Vinkkejä saa antaa, miten pääsen tästä pelosta eroon :D.

Toinen ei-kosmetiikkatuote oli tämä EcoTools Ecopouf Mini Sponge pesukukka (ovh 5,95e).
Sain silloin The Body Shopin joulukalenterista pesukukan, joten tämä oli vähän plääh, kun tuota TBS:nkään pesukukkaa ei hirveän usein tule käytettyä. Jokin sivellin olisi ollut ehkä parempi, mutta eiköhän tämäkin tule jossain vaiheessa otettua käyttöön :).

Täysikokoisia kosmetiikkatuotteita oli 2, toinen oli tämä Hansaplast Foot Expert Anti Callus 2 in 1 Peeling jalkakuorinta (ovh 10,75e/75ml).
Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta ja tulee varmasti käyttöön, vaikkakin kaapissa odottaa ennestään 3kpl jalkakuorintoja... :D

Toinen täysikokoinen oli tämä Rimmel Apocalips Lip Lacquer huulilakka, sävyssä 303 Apocaliptic (ovh 8,55e/5.5ml).
Tämä oli tosi mielenkiintoinen, mutta sävy oli aivan liian räikeä omaan makuuni, kun pikkuisen kokeilin :/.
En varmaan osaa käyttää näin voimakasta huulituotetta... Vaaleammassa sävyssä olisi varmasti tullut käytettyä, mutta nyt täytyy miettiä, mitä teen tälle :/...

Minikokoisena tuli 15ml Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub kasvokuorinta/pesu (ovh 8,55e/150ml).
Tästä innostuin kyllä, sillä mieleen muistuu Louis Widmerin kasvokuorinta, joka oli aivan huippu. Tämä lähtee mukaan Tampereelle testiin, tosin ehkä testaan ensin kotosalla, niin tiedän tehot :).

Viimeisenä tuotteena oli itselleni jo ennestään tuttu tuote eli 50ml Nivea In-shower Body Milk Skin Conditioner suihkuvoide (ovh 4,95e/250ml).
Tämäkin lähtee mukaani Tampereelle, eipähän tarvitse kovin isoa kroppavoidetta ottaa mukaan, kun tämä kosteuttaa yksistäänkin :).

Tällainen oli siis Kesäkuun boksi.
Oli mielestäni ihan ok, mutta kyllä osa oli vähän plääh, ei siis yllä aiempien kuukausien tasolle :). Tilausta en silti peru, edelleen on niin kiva yllätys aina kuukausittain saada :).
Mitäs teiltä löytyi, jotka tilaatte, vai vaihteliko ainoastaan tuo huulilakan sävy? Oliko boksi teidän mieleenne?
Niin ja tuliko teille kyselyä sähköpostiin tulevaisuuden toimitustavasta?
Itse kyllä riemastuin, että voisi tulla tuo pakettiautomaatti vaihtoehdoksi. En ole kuin muutaman kerran saanut boksin suoraan kotiin eli on täytynyt postista halea reilun 3km päästä.
Nyt jos tuo pakettiautomaatti tulee, niin se olisi 700m päässä ja kauppa on arkisin auki klo 21 asti sekä viikonloppuisin, kun taas posti on vain arkisin auki klo 19.
Ehdotukseksi laitoin myös Matkahuollon pisteen, kun Valintatalo löytyy 200m päästä ja se on auki päivittäin klo 23 asti :D.
Kaikista parhain olisi, jos jokainen saisi valita itselleen sopivamman toimitustapa vaihtoehdon profiilista.
Esimerkiksi Avonilla on vaihtoehtoina posti, matkahuollon piste (ilmaisia tai 3,50e riippuen tilauksen koosta) ja kotiinkuljetus (3,50e/7,50e riippuen tilauksen koosta) ja heillä toimii ainakin tämä hyvin.
En siis näe estettä, miksei tällainen onnistuisi myös Livboxilla :).
Muutenkin mulla oli aikomuksena, että teen siirron Postin sivulla, että kaikki mulle tulevat paketit siirrettäisiin tuonne pakettiautomaattiin. Tuossa tapauksessa vaan boksi menisi kuitenkin ensin Postiin ja sieltä sitten siirtyisi automaattiin eli se saattaisi 1-2pv viivästyttää boksin saamista... Jos olisi Livboxilla suoraan tuo vaihtoehto, niin se menisi silloin suoraan automaattiin :).
Mielenkiinnolla jään siis odottamaan, mitä tapahtuu tämän suhteen!

Tänään kävin töissä ja onneksi onnistui hommat joten kuten ja ahdistus näin ollen hieman hellitti \o/. Hyvillä mielin pääsin käymään myös pumpissakin :).
Nyt täällä oon ollut jälleen yksin, kun Mr.Insinööri lähti kotonaan taas käymään... Huomenna pääsee iltasella käymään pitkästä aikaa äidin luona ja saunomassa kuitenkin, joten sitä odotellessa :).
Mutta katsotaan, jos kirjoittelisin huomenna ensimmäisestä loppuneesta!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mä sain boksini vasta tänään, arvaa sapettiko kun perjantaina tuli ilmoitus että se on haettavissa seuraavana arkipäivänä..murrr =/ Tuohon kyselyyn en oo vielä vastannu, pitääki käydä katsomassa mitä siellä kysellään. Toisaalta tahtoisin boksin edelleenki postiin (eli mun lähiärrälle), mutta toisaalta ehkäpä se tulisi pakettiautomaattiin nopeammin. Pitää siis katsoa mitä vastaa...

    Boksi oli ihan ok, tosin on parempiakin ollut. Ja näemmä sisältö vähän vaihtelee, mulla oli jalkakuorinnan sijaan seerumi joka poistaa kovettumia. Näin täällä sun blogissa kuorinnan ja ensin ajattelin et olisin voinu ottaa sen mieluummin, mutta sitten mieli muuttui =D Ja huulilakasta mä sain sellaisen vaalean sävyn ja ton sun sävyn nähdessäni ajattelin kuinka ihan se olisi ollut. Mutta, en mäkää noin räikeää osaisi käyttää, toivottavasti tuo mun sävy ei vaan tee huulista liian vaaleita (en oo testannu sitä vielä).

    VastaaPoista
  2. No voi perä, mun pitkä kommentti taisi hävitä ku pieru Saharaan! =/

    Mitähän mä siihen naputtelin..niin joo, mä sain boksini vasta tänään, perjantaina tuli kortti jossa sanottiin et paketti on noudettavissa seuraavana arkipäivänä. Tosi kiva saada sellainen ilmoitus perjantaina =D Tohon kyselyyn en oo vielä vastannu, pitääki käydä kattomassa mitä siinä tarkalleen kysellään. Mielelläni ottasin jatkossakin boksin meidän lähipostiin eli ärrälle, mutta ehkäpä boksi tulisi nopeammin jos se toimitettaisiin pakettiautomaattiin.

    Boksi sinällään oli ihan jees, tosin parempiaki on ollu. Mulla oli jalkakuorinnan sijaan kovettumia poistava seerumi ja ensin aattelin (ku näin sun blogissa jalkakuorinnan) et olisin ottanu sen mieluummin, mutta sitten mieli muuttui =D Huulilakasta sain valjun sävyn ja (jälleen kerran nähdessäni sun blogissa tuon sun sävyn) ajattelin että oi ku tuo punainen olisi ollut ihana. Mutta, enpä mä sitä taitaisi osata käyttää eli vaalea on parempi, siis jos se vaan ei tee huulista liian valjun näkösiä, en oo vielä ehtiny testaamaan.

    Heh, mulla tuli tuosta Neutrogenan kuorinnasta kans mieleen Louis Widmer, onhan värimaailma samanlainen =D Toivottavasti tuo olis hyvä kuorinta, sitä onki pakko testata mahdollisimman pian.

    VastaaPoista
  3. Jaha, tuli sittenkin se kadonnut kommentti näkyviin..no olkoot =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mitä lie Blogger taas sekoillut :D.

      Hyvä, että sait boksisi kuitenkin, vaikka jouduitkin viikonlopun yli odottelemaan!
      Täytyy toivoa, että ne päätyisi tuossa lähetyksessä sellaiseen kompromissiin, että jokainen saa valita itselleen sopivamman vaihtoehdon, se olisi kaikista paras :).
      Itse taidan joka tapauksessa kääntää tuonne pakettiautomaattiin kaikki paketit, niin ei sinällään haittaa, päättivät mitä hyvänsä :).

      Onko tuo seerumi vähän niin kuin jalkavoide, mutta jokin tiivistetympi muoto? Vaikuttaisi sekin ihan mielenkiintoiselle!
      Mä olisin kyllä ottanut huulilakasta vaaleamman sävyn, tuo apocalyptic oli liian räikeä mulle :). Sain onneksi annettua sen eteenpäin työkaverille!
      Harmittavasti tuo kasvokuorinta ei ollut lähellekään niin kuoriva kuin Widmerin vastaava :/. Ilmeisesti se on sellainen puhdistus+kuorinta samassa...
      Eiköhän tuota reissussa tule kuitenkin käytettyä :).

      Poista
    2. Just avasin ton seerumin ja yllätyin, sehän on ihan ku joku huulikiilto aplikaattoreineen =D Tuoksu on kans kiva, tätä tulee taatusti käytettyä.

      Se mun huulilakka tekee aavistuksen olmimaiset huulet, tarttee testata toiste ja miettiä mitä sille tekee. Ja juu, testasin kasvojen kuorinnan ja petyin minäkin =/

      Poista
    3. Heh, se seerumi kyllä vaikutti aika veikeältä mitä oon muista blogeista sitä lukenu :D. Kerro sitten tekikö jaloille ihmeitä!
      Olmimaiset huulet??? :D
      Jep, tuo kuorinta ei ollut kyllä kuorinta :/.

      Poista

Suositut tekstit