lauantai 1. marraskuuta 2014

Lokakuun viimeiset näytteet

Enpäs sitten eilen ehtinyt ja jaksanut postailla, vaikka kuvat sain muokattua valmiiksi.
Noh, tässäpä ne viimeiset nyt tulisi:

Tuoksunäytteitä loppui mukavasti, kun päätin niitä käyttää :).
Tämä Avon Miami Party Eau de Toilette mulla löytyy täysikokoisenakin jo.
Tämä on tosi ihana, hedelmäisen makea tuoksu (aika paljon Escada-mainen), joka ei vaan harmittavasti kovin kauaa kestä iholla :/. Olen silti tyytyväinen että täysikokoinen tuote löytyy kaapista, on täysin minun tuoksuni ^_^.

Avon Outspoken by Fergie Eau de Parfym ei aikanaan tuoksutäplässä kuvastossa vakuuttanut niin kuin Intense-versio teki.
Tästä näytteestäkään en osaa oikeen mitään sanoa, tuntuu ettei mun nenä edelleenkään toimi kunnolla tämän pitkittyneen nuhan takia, koko ajan on enemmän ja vähemmän tukossa -.-
Fragrantican mukaan tässä on ensituoksussa Jäinen Mustaherukka, Tähtihedelmä ja Sahrami, sydäntuoksussa Tuberosa, Jasmiini ja Kärsimyskukka ja pohjatuoksussa Eebenpuu, Vetiver ja Nahka.
En ole täysikokoista ostanut, mutta ei edelleenkään kiinnosta ostaa...

... Sillä tämä Avon Outspoken Intense by Fergie Rau de Parfym ei myöskään innostanut täysikokoisenakaan...
Onpahan nyt nämä näytteetkin käytetty pois.

Tämä Avon Scent Essence-sarjan Sparkly Citrus Eau de Toilette oli kivan kirpeän sitruksinen...

...ja tämä samaisen sarjan Vibrant Fruity Eau de Toilette oli vastaavasti mukavan hedelmäinen ja kun edellisessä jaksossa oli niin hyvä tarjous, niin pitihän mun sitten nämä molemmat kotiuttaa täysikokoisina itselleni...
Tarkempaa juttua sitten jossain vaiheessa enemmän :).

Viimeisenä näytteenä sain käytettyä Lushin Coalface Facial Soap kasvosaippuan.
Tätä käytin lähinnä iltaisin kasvopesun toisessa vaiheessa, siihen tämä soveltui parhaiten. On nimittäin yksin käytettynä aika narskuvan puhtaaksi tekevää, niin hyvä käyttää jotain öljyä tai maitomaista putsaria ensin :).
Mutta mä kyllä tykkään kaiken kaikkiaan näistä Lushin saippua-putsareista! Ovat vaan pirun riittoisia, niin en taida vielä hetkeen haaveillakaan täysikokoisen 100g palan ostamisesta, kun nämä näytekokoisetkin (5-10g?) kestää monta kuukautta...
Mutta ehkä joku kaunis päivä :).

Tässä Inci kiinnostuneille Britti-Lushin sivuilta:
Liquorice root decoction, Propylene glycol, Rapeseed oil, Coconut oil, Water, Perfume, Sodium stearate, Sodium hydroxide, Sodium Lauryl Sulfate, Powdered charcoal, Sandawood oil, Rosewood oil, Glycerine, Sodium chloride, EDTA, Tetrasodium etidronate, Farnesol, Geraniol, Linalool, Silver lustre.

Tässäpä oli sitten Lokakuun jutut, pistän huomenna sitten yhteenvedon :).
Huomenna olisi tarkoitus yrittää käydä jopa kahdessa jumpassa! Saa nähdä, miten rikon itseni siinä... BodyJam ja Combat olisi suunnitteilla eli ei nyt kovin paha, toinen on hyvä alkulämmittelyyn, niin jaksaa sitten Combatissa paremmin revitellä :D. Katsotaan, miten käy :p.

Täällä myös avattiin eilen Ideapark, tuli siellä käytyä katselemassa nyt molempina päivinä, pistän parin ostoksen kuvat huomenna näkyviin :). Porukkaa oli paikalla melkoisesti, vaikka tarkoituksella mentiin ilta-aikaan. Kiva, että tännekin tulee vähän isompia kauppakeskuksia lisää, vielä kun keskustaan valmistuu yksi (jonne tulee mm. Sokos), niin kyllä kelpaa :).
Ja tänään sitten tuhlailin myös netissä kunnolla eilisen palkkapäivän kunniaksi ja pistin tilauksen Britti-Lushille, josta tulee muutama joulutuote sekä lisäksi tosi ison tilauksen Levykauppa Äxään, josta tulee muutama CD-levy sekä Sonata Acrtican ja Sentencedin kirjat t-paitojen kera <3.
Sentencedin kirja tulee vasta joulukuussa, mutta se oli nyt ennakkovarattavissa ja tosiaan julkaistaan yksinoikeudella jo joulukuussa Äxässä, niin ei tarvitse sitäkään tammikuulle odottaa ^_^.
En kyllä malta odottaa, että saan nuo käsiini!!!
Niin ja eilen laitoin MP:lle myös Dermosilin tilauksen ja sieltäkin on muuan joulutuote ja pari muuta tuotetta tulossa... Tämä vähennys-projekti on kyllä aivan toivotonta näin loppuvuodesta, ei voi mitään... Plussailua siis luvassa lisää :D...  Vielä en ole Yves Rocherille repsahtanut, mutta blogimaailma pitää huolen, että sekin houkuttelee uhkaavasti :p.
Tällaista siis tänne, mitenkäs siellä?
Mutta huomiseen siis!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit